Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Fecioara anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 12:24

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Fecioara anul 2015

Un 2015 norocos pentru Fecioară. Va avea parte de emoţii puternice, opinii. Vei avea şanse de reuşită dacă te vei menţine ferm şi vei avea o gândire bună. Din jurul datei de 1 ianuarie trebuie să te aştepţi la oportunităţi de la oamenii din jurul tău. Compatibilitatea poate veni din zodia Capricornului, guvernată de Mercur, ca şi în cazul tău. Jupiter intră în fecioară pe 11 august, iar din acest moment iau amploare norocul şi prosperitatea. Familia şi prietenii vor fi extrem de generoşi. Veţi avea parte de multe momente fericite. Nativilor le reuseste in 2015 aproape tot ce isi pun in minte, mai ales in chestiunile cu adevarat importante. Este un an deosebit, care aduce noi idealuri, noi prieteni, proiecte de viitor mai indraznete. Este un an bun si pentru suflet (cu exceptia lunii septembrie, care poate aduce dezamagire in relatiile de cuplu) fiindca se pot petrece evenimente fericite, cum ar fi o poveste de dragoste, aparitia unei sarcini dorite sau nasterea unui copil in familie.

Este o perioadă de adevarata stralucire pentru dumneavoastra, radiati energie si caldura. Va manifestati personalitatea cu fermitate si va puteti remarca usor, iesind mai mult ca oricand in lumina reflectoarelor.

Profesional, 2015 este unul dintre acei ani în care lucrurile se stabilizeaza şi merg aproape de la sine pe făgaşul potrivit. Este urmarea firească a reuşitelor din ultima vreme. Şi încă mai este loc pentru împlinirea speranţelor, mai ales că Fecioarele se bucură de simpatia şi sprijinul unor personaje influente.

În lunile mai si iunie pot aparea incurcaturi. In aceste perioade, Fecioarelor li se recomandă să se abţină de la împrumuturi şi investiţii şi să fie foarte vigilente în legatură cu veniturile partenerului.

Pentru toate Fecioarele, indiferent de data naşterii, este un an care oferă ocazii de progres pe plan profesional, de avansare şi îmbunătăţire a statutului.

Relaţional, lunile aprilie, mai si iunie pot fi delicate pentru partener sau pentru cuplu în sine. Iar daca în perioada respectivă apare o nouă dragoste, nu trebuie să vă entuziasmaţi prea tare, fiindcă nu sunt şanse să dureze. Cei care intenţionează să se căsătorească, ar face bine să nu-şi fixeze nunta în această perioadă. Sfatul este valabil, de altfel, pentru orice alt fel de contract sau alianţă.

Chiar dacă în acest an aveţi un organism rezistent, menajaţi-vă! Energia fizică pe care o aveţi este considerabilă şi poate să determine un interes crescut pentru sport.

Dragoste: Cei care sunt într-o relaţie vor trăi momente de neuitat şi surprinzătoare. Sub aspectul astrelor veţi avea parte de multe momente romantice. Celibatarii vor avea ocazia să descopere o persoană deosebită în luna octombrie. Va fi exact aşa cum şi-au dorit.

Bani:
Fii puţin mai deschis, iar cu răbdare şi perseverenţă vei dobândi şi ceea ce-ţi doreşti. Reorganizează priorităţile, evită creditele bancare, şi păstrează ceva deoparte pentru zile mai nefericite financiar.

Sănătate: 2015 nu anunţă probleme grave de sănătate pentru tine. Poate o stare emoţională puţin zdruncinată, dar găseşti calea spre relaxare. Frustrarea, epuizarea nu fac bine. Ai grijă la stres şi tensiune. În linile iunie - august se poate să faci o vizită la medic dacă nu ai luat în serios probleme care te-au supărat în trecut. Atenţie şi la dietă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții