Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Capricorn anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 11:33

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Capricorn anul 2015

Faci un pas important în 2015, sau poate câteva mai mici. lasă-ţi inima şi pasiunea să te ghideze, fi cel mai bun prieten al tău decât cel mai mare duşman. Ai suportul familiei în ceea ce faci. Ambiţia şi energia de care dai dovadă te vor urma şi în acest an. Nu uita să nu te laşi bătut, chiar dacă lucrurile nu funcţionează din prima. Anul Capricornului începe cu Luna Nouă a Capricornului, pe 21 decembrie 2014, iar sextilul Marte-uranus, de cu o zi înainte, te ajută să găseşti o cale spre rezolvarea a ceea ce aveai nevoie.

Fiind multumiţi de dumneavoastra insiva si de cei care va inconjoara, anul 2015 ar putea fi pentru dumneavoastra cel putin la fel de bun ca 2014. Nimic nu va poate induce ganduri negre, nimic nu ar trebui sa va deprime sau sa va produca sentimente negative.

Mândri in sinea dumneavoastra de ceea ce sunteti, adorat de unii si contestati tacit de foarte multi, continuati si in acest an maniera exploziva de a-i trata pe cei din jur. Anul acesta vă este avantajos pe multe planuri, asa ca nu ar trebui sa ezitati cand vi se fac anumite propuneri. Aveti ocazia de a va pune in practica ideile, de a fi sustinuti de oameni deosebiti, de a realiza ceea ce nici nu visati in anii anteriori. Cei care n-au serviciu, au şanse mari sa-si gaseasca, iar cei care au deja, isi mai pot gasi inca unul. In unele cazuri, s-ar putea ca la originea realizarilor profesionale sa se afle un esec, dar care se transforma pana la urma intr-un mare salt inainte.

Din toamnă, apar asocieri şi colaborări profitabile, noi cunoştinţe utile, mai mulţi clienţi şi contracte bune.

În familie, important pentru dumneavoastra este ca nimeni sa nu se simta neglijat, asa ca va revarsati toata dragostea asupra celor care inseamna cu adevarat ceva pentru dumneavoastra. Prietenii va sunt mai dragi ca niciodata, dar totusi familia ramane pe primul loc.

În cuplu treceţi printr-o perioada deosebit de benefica, plina de intelegere si daruire, de tot ce isi poate dori un om. Nu par a se isca nici un fel de furtuni cu exceptia micilor impunsaturi de indragostiti. Chiar si Capricornii implicati de ani de zile intr-o relatie sentimentala ce parea a se fi deteriorat vor avea parte de liniste, seninatate si intelegere.

Sănătatea ar putea să vă dea bătai de cap şi să ia turnuri neaşteptate – şi neplăcute - în cazul exceselor alimentare care s-ar putea solda cu erupţii cutanate, eczeme sau indigestii grave.


Dragoste: Poţi consolida relaţia cu persoana importantă pentru tine. Discutaţi despre nevoile reale ale fiecăruia dintre voi. Preia iniţiativa şi arată-i dragostea. În dragoste lasă vanitatea deoparte. Cei singuri ar trebui să evite relaţia cu un fost, căci nu va funcţiona. Ai şanse să întâlneşti pe cineva potrivit în noiembrie-decembrie.

Bani: Ai un an norocos şi vei fi uimit de energia pe care o ai pentru a rezolva lucrurile. Dorinţa de securitate financiară care te caracterizează te va împinge la planuri noi pe care să le dezvolţi şi să le duci la bun sfârşit. Atenţie însă, banii care vin foarte uşor se duc la fel de uşor. Aveţi grijă la cheltuieli.

Sănătate: Trebuie să-ţi faci timp pentru tine, ca să realizezi că emoţiile şi frustrările nu sunt fondate. Fă un echilibru în viaţa ta din activităţi sportive, alimentaţie sănătoasă şi relaxare. În luna iunie s-ar putea să faci o vizită medicului pentru o problemă pe care o vei descoperi, alta decât cea pe care o credeai.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții