Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Berbec anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 12:58

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Berbec anul 2015

În 2015, Berbecul trebuie să-şi facă ordine în viaţă şi să nu mai lase nimic la voia întâmplării. Vei avea momente de introspecţie pentru a te descoperi. Anul 2015 începe, cu adevărat, pentru Berbec la o zi după eclipsa Solară din 21 Martie, ziua în care Soarele intră în semnul tău zodiacal, cu Uranus şi Marte în conjuncţie cu Luna. Urmează un an foarte bun pentru studii şi călătorii lungi. Mintea vă va fi foarte preocupată de tainele vieţii. Veţi fi aproape cei mai înţelepţi nativi din tot zodiacul.

În prima parte a anului vă faceţi noi cunoştinţe care vă vor fi de folos la un moment dat. Faceţi prietenii benefice, persoanele cu care intraţi în contact în această perioadă fiindu-vă de ajutor în viitor.

Februarie şi martie sunt luni dinamice şi eficiente. Bineînteles că nu totul se petrece fară efort. Pentru mulţi dintre dumneavoastră, strădaniile şi responsabilităţile vizează studiile şi călătoriile de rutină (navetă, delegaţii etc.)

Profesional, drumul spre afirmare este liber şi ambiţia vă poartă în sus, încet şi sigur. Nu faceţi salturi mari deocamdată, dar nici nu vi se pun piedici. Va trebui să vă păziţi spatele însă, pentru că pot exista duşmani hotarâţi şi tenace, care încearcă să vă "lucreze" în ascuns. Din fericire, aceştia nu vă pot face prea mult rău.

Din toamnă, succesele profesionale vin şi mai uşor, odată cu creşterea optimismului şi cu apariţia unor noi interese şi a unor noi cunoştinţe printre oameni interesanţi, cu vederi la fel de largi şi de îndrăzneţe ca ale dumneavoastră.

Pe planul sentimental tindeţi să deveniţi foarte selectivi şi să faceţi "epurări" printre cunostinţe, păstrându-le doar pe acelea care vă par cu adevărat valoroase. Nici în cuplu nu prea sunteţi dispuşi către concesii şi aveţi cerinţe destul de exigenţe de la partener. Cei care sunt singuri, nu doresc să se lege decât dacă întâlnesc pe cineva serios, demn de încredere. Mulţi Berbeci vor simţi chiar nevoia de singurătate.

În ceea ce priveşte sănătatea, sunt câteva probleme cu care vă puteţi confrunta: obezitatea, bolile de ficat, colesterolul şi excesele. Berbecii cu predispoziţii în acest sens vor trebui neapărat să ia măsuri.

Dragoste: Relaţiile sincere pot avea un curs frumos. Berbecul poate avea parte şi de trăiri intense, dar atenţie la semnalele transmise celor din jur pentru a nu fi înţelese greşit. Poţi reveni la iubiri mai vechi şi să te hrăneşti cu nostalgie. 2015 este un an palpitant în dragoste, cu relaţii prin care îţi poţi găsi jumătatea, cu împăcări sau separări bruşte.

Bani: 2015 se arată un an bun profesional vorbind, precum şi financiar. Trebuie să îndrăzneşti să afci ce ţi-ai propus şi să munceşti pentru asta. Profită de oportunităţile care ţi se vor arăta. Cu puţin efort şi concentrare ai şanse de promovare, mărire de salariu sau primă, dar şi de o armonizare la locul de muncă, acolo unde existau ceva probleme.

Sănătate: Pentru a înlătura stările de insomnie, nervozitate, stres, dar şi pentru menţinerea sănătăţii te poţi apuca de sport. Acordă importanţă alimentaţiei şi nu uita să-ţi faci un set de analize de rutină, căci ficatul poate da semne de oboseală când te aştepţi mai puţin.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții