Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Balanta anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 12:21

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Balanta anul 2015

În 2015 vei simţi dorinţa se securitate materială şi lux. Asta îţi va da o şi mai mare ambiţie şi motivaţie. Te vei înconjura de oameni compatibili care te vor aprecia. Până în august vei trage tare, după care te vei bucura de vacanţă pentru a reveni cu forţe proaspete. Noiembrie şi decembrie vor fi luni foarte bune pentru tine. Anul 2015 este pentru Balanţe un an strategic, de decizii importante şi stabilizare profesionala sau sociala, un an de temelie. Cu o condiţie: sa aiba multa rabdare şi tenacitate, fiindca nimic nu se obţine prea simplu.

În acest an, nativii acestei zodii se pot astepta la orice. Poate fi cea mai revolutionara perioada din viata, cu evenimente bruste si neprevazute, cu conjuncturi iesite din comun, cu schimbari radicale. Fie ca-si dau seama sau nu, ele cauta de fapt libertatea, noul si originalul.

Muncile banale şi stereotipe le vor exaspera, deci trebuie sa se orienteze catre preocupari care sa le solicite creativitatea, originalitatea si ingeniozitatea, sau catre un loc de munca in care sa aiba cat mai multa libertate de miscare.

Pe plan profesional, Balantele au din toamna o mare indemanare în a întoarce situaţiile în favoarea lor. Prind din zbor ocaziile favorabile şi le exploatează cu abilitate şi înţelepciune. Îşi fac proiecte şi privesc cu mai multă îndrăzneală spre viitor.

În plan financiar nu trebuie să vă aşteptaţi la îmbogăţiri spectaculoase.

În prima parte a anului sunteţi capabili să îi intelegeţi mai mult pe cei din jur, stiti exact ce doriţi de la ei şi de la dumneavoastră înşivă, nu mai sovaiti in nici o directie si toti se pot baza pe dumneavoastra. Cuplul îl sustineţi cu zâmbetul pe buze chiar daca nu arareori apar momente de incordare datorate în special racelii de care da dovada partenerul sau din cauza distantei de la care sunteti nevoiti sa va sustineti iubirea. Relatiile mai vechi vor rezista cu brio acestui test, cele mai recente ar putea avea oarecum de suferit, dar totul depinde de dumneavoastră şi de el/ ea, astrele neavând prea multe de spus în acest moment despre viitorul acestor cupluri.

Cu sănătatea ar putea avea mari probleme nativii sensibili la schimbări de temperatură. Răcelile vor fi frecvente.

Dragoste: Cei care au o relaţie vor avea parte de multe momente plăcute, conexiuni karmice, satisfacerea dorinţelor. Partenerul are aşteptări mari de la tine. Cei singuri pot descoperi pe cineva care să-i trezească puţin, să-i scuture de mânecă, alături de care să trăiască o poveste de dragoste.

Bani: Optimism şi reorganizare a lucrurilor. Viitorul trebuie construit de acum cu optimism, muncă şi seriozitate. Încearcă să faci şi câteva economii, că nu strică. Reorganizează-ţi proiectele pe termen lung. Oamenii vor să lucreze cu tine, chiar dacă nu eşti cel mai plăcut coleg din birou, dar le inspiri ambiţie şi perseverenţă.

Sănătate: Se întrevăd ceva probleme la nivelul sistemului digestiv, ficat. Nu amâna vizita la medic pentru a evita complicaţiile. Starea de sănătate se va îmbunătăţi. Depinde de tine şi modul în care acţionezi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții