Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Varsator Septembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 31 august 2014 | 11:37


Horoscop zodia Varsator, luna Septembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Varsator luna Septembrie 2014

Meleagurile straine, incursiunile intelectuale si calatoriile reprezinta repere principale incepand cu 2 septembrie 2014, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Balanta si a noua casa a Varsatorului.

Educatia, studiile pot sa te atraga mai mult decat altadata, fiind dispus atat sa inveti cat si sa le dai invataturi altora. Pari a fi imboldit sa iti imbogatesti mintea si spiritul fie prin explorarea filosofiei ori credintei personale, fie prin vizitarea unor locuri indepartate de casa.


Pe 14 septembrie, Marte patrunde in sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a unsprezecea tale case, focalizandu-te catre inventivitate, vise si sperante. Tinzi sa abordezi intr-un mod diferit existenta si sa imbratisezi cu entuziasm idei considerate de altii ciudate sau futuriste.

Treci printr-o vreme prielnica cooperarii cu oameni avand aceleasi credinte ori teluri ca si tine. Viata sociala iti lasa putin timp liber si poti fi tentat sa ajuti persoane apropiate aflate intr-un mare necaz. Ai inclinatia de a visa la viitor, la ceea ce ti-ar place sa ti se intample in curand. De fapt, poti face mai multe lucruri concrete pentru a-ti implini astfel de vise, avand la dispozitie o sporita energie si motivare.

Tranzitul initiat de Soare pe 23 septembrie 2014 in Balanta si a noua casa a Varsatorului da amploare influentelor mercuriene anterioare. Evolutia personala prin mijlocirea educatiei, a experientelor de viata, a calatoriilor si influentelor culturale straine sunt orientari preponderente ale acestui aspect astral.

Odata cu aceeasi zi de de 23 septembrie, reintoarcerea lui Pluton in turnura directa in Capricorn si a douasprezecea ta casa te gaseste vindecat de vechi rani emotionale sau sufletesti, oferindu-ti prilejul de a privi viitorul dintr-o perspectiva pozitiva, optimista.

Dilemele si complexele tale de odinioara par a fi depasite gratie unui realism bine ponderat. Ai capacitatea de a deslusi cu claritate cine iti sunt prietenii si dusmanii, de a sti cu siguranta pe cine te poti baza in viata profesionala si cea sociala.

Luna noua ivita pe 24 septembrie in Balanta si si a noua casa a Varsatorului are putinta de a inspira niste transformari radicale. Este posibil sa iti schimbi brusc planurile asociate cu educatia ori cu o calatorie, sa iti modifici din temelii punctele de vedere politice, religioase sau filosofice din cauza descoperirii unor socante adevaruri sau a unor lucruri bine ascunse pana acum.

Tranzitul planetei Venus, pornit pe 30 septembrie, in zona astrologica a Balantei isi va arata efectele cu precadere in horoscopul Varsatorului octombrie 2014. Venus iti netezeste calea spre invatarea de noi lucruri si intalnirea unor oameni incitanti, interesanti. Pari a fi dornic sa iti extinzi orizonturile mintii si sa traiesti aventuri capabile sa iti modele pregnant caracterul si destinul personal.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții