Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Taur Septembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 31 august 2014 | 14:12


Horoscop zodia Taur, luna Septembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Taur luna Septembrie 2014

Incepand cu 2 septembrie 2014, mintea iti devine alerta si iti permite sa inveti cu usurinta mai ales lucruri practice, sub influenta tranzitului lui Mercur in Balanta. Starea de sanatate pare a-ti fi schimbatoare, necesitand adaptabilitate, autoexaminare si disciplina in alimentatie. Poti fi inclinat sa ii analizezi la sange si sa-i critici pe ceilalti, sa te dedici unor demersuri ce impun un fervent efort intelectual.

Distractiile, placerile si activitatile asociate cu copiii devin preponderente odata cu 5 septembrie, atunci cand Venus isi face intrarea in sectorul astrogic al Fecioarei si a cincea casa a Taurului. Pari sa cauti forme elevate de delectare, sa te dedici unei creatii artistice ori unor obiective iesite din comun, avand mai mult sau mai putin de a face cu arta. Oricum, marele aflux de creativitate pe care il ai la dispozitie isi pune amprenta in toate planurile existentei tale.

Pe 9 septembrie 2014, Luna plina ivita in Pesti si a sasea ta casa mareste sensibilitatea si loialitatea in relatiile de prietenie si iti furnizeaza un sporit sprijin din partea oamenilor apropiati. Daca le permiti altora sa te ajute asta nu inseamna ca in acest fel iti dovedesti slabiciunea atata timp cat te apleci cu seriozitate asupra problemelor ori telurilor tale. In cazul in care esti mereu gata sa le fii de folos altora, asigura-te totusi ca nu iti neglijezi interesele proprii si ca pastrezi ceva timp si energie si pentru tine insuti.

Sub impactul tranzitului lui Marte in Sagetator si a opta casa a Taurului pari a fi motivat, din 14 septembrie, sa treci printr-o profunda transformare. Poate ca nu esti satisfacut de ceva din viata ta si te straduiesti sa ti-o schimbi. Dornic sa descoperi dedesupturile lumii inconjuratoare, ai la indemana indeajuns de multa vointa pentru a ajunge la miezul lucrurilor. Posezi abilitatea de a remarca semnificative amanunte din vorbele si faptele celorlalti, si a trage concluzii revelatoare despre acestia, un fapt cu atat mai benefic cu cat va trebui sa conlucrezi mai mult cu oamenii pentru a-ti materializa aspiratiile.

Sanatatea, o agenda zilnica foarte incarcata la munca, adaptarea la rutina cotidiana si preocuparea fata de detalii constitue repere constante ale vizitei Soarelui in Balanta si a patra ta casa odata cu 23 septembrie 2014. Acest ciclu solar iti poate sugera niste schimbari de bun augur ale stilului de viata, avand potentialul de a-ti ameliora tonusul fizic si psihic. Continui sa fii sensibil fata de necazurile altora, dar trebuie inca o data sa fi cu bagare de seama fata de persoane care vor sa profite de bunele tale intentii.

Luna noua rasarita pe 24 septembrie 2014 in Balanta si a sasea ta casa pare a impune construirea de noi aliante si reconsiderarea celor mai vechi. Poti fi traversat de o serie de bruste capricii ori schimbari de dispozitie provocate de dorinta de a-ti extinde libertatea de miscare. Atata vreme cat iti tii sub control impulsivitatea, poti face mari pasi catre satisfacerea acestei aspiratii.

Odata cu 28 septembrie, Mercur strabate zona astrologica a Scorpionului, deteminandu-te sa tii cont de nevoile altora la fel de mult ca si de ale tale. Intrucat poti da dreptate, concomitent, unor puncte de vedere opuse, exista posibilitatea sa fii uneori coplesit de nehotarare. Nazuiesti sa cooperezi si sa comunici cat mai mult cu cei din imediata ta apropiere si pari sa-ti limpezesti gandurile prin dialogul cu ceilalti. Ai inclinatia de a impaciui oamenii si a media conflictele dintre ei, punand la bataie un patrunzator simt diplomatic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții