Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Scorpion Septembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 31 august 2014 | 12:20


Horoscop zodia Scorpion, luna Septembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Scorpion luna Septembrie 2014

Latura subconstienta a mintii tale, tot ceea ce este invaluit in mister si taina in lumea inconjuratoare, precum si vindecarea unor adanci rani sufletesti pot constitui repere statornice ale tranzitului inceput de Mercur, pe 2 septembrie 2014, in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului.

Imaginatia si sensibilitatea ta suprasenzoriala sunt stimulate prin intermediul comunicatiilor cu cei din imediata ta apropiere. Poti fi strabatut de dorinta de a te retrage sau a evada din mijlocul obligatiilor de zi cu zi pentru a te dedica unor inalte idealuri.

Aprecierea prietenilor si adanca impartasire cu ei a opiniilor si viselor tale sunt la ordinea zilei incepand cu 5 septembrie, ca urmare a vizitei initiate de Venus in sectorul astrologic al Fecioarei. Te poti delecta intr-o serie de evenimente culturale, petreceri si intalniri impreuna cu amicii si oamenii apartind de grupul tau social.

Este vremea sa fii alaturi de persoane capabile sa iti impartaseasca gandurile, telurile si interesele, sa realizezi ceva important prin intermediul lucrului in echipa. Copiii tai sau ai cuiva apropiat ajung in prim plan.

Din 23 septembrie 2014, Soarele prezent in sectorul astrologic al Balantei si al celei de-a douasprezecea case a Scorpionului reia influentele mercuriene la un mai inalt nivel. Poti fi atras de singuratate, astfel incat sa te revitalizezi psihic si spiritual, si sa-ti examinezi impulsuri subconstiente aparent inexplicabile la prima vedere. Ai predispozitia de a visa cu ochii deschisi si a-ti dezvalui indicii pretioase despre lumea din afara. De asemeni, poti scoate la iveala niste dusmani ascunsi, deghizati in blana de miel a prieteniei.

Izolarea autoimpusa sugerata de ciclul solar de mai inainte se poate destrama intrucatva ca urmare a revenirii lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a treia ta casa odata cu aceeasi zi de 23 septembrie. Este vorba despre un aspect astral ale carui coordonate consacrate sunt armonia si cooperarea in relatiile umane.

Abilitatea de a vorbi cu o mare putere de convingere are harul de a-ti crea numerosi si puternici aliati. Legatura cu rudele se intareste si castiga in sinceritate.

Luna noua ivita pe 24 septembrie 2014 in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului se poate focaliza asupra unor vechi si aproape uitate amintiri, a unor neasteptate nazuinte si a unei adevarate redesteptari spirituale. Este posibil ca fiinta sa-ti fie cutremurata din temelii de aceasta Luna noua, asa ca ar fi de dorit sa nu pastrezi numai pentru tine marile sale revelatii, ci sa le impartasesti cu o persoana apropiata.


Ca efect tranzitului lui Mercur in Scorpion si intaia ta casa, din 28 septembrie, pari a fi inclinat sa dai glas unor ganduri si idei care te-au framantat in secret in ultima vreme. Mintea iti capata o mare agilitate si te poti exprima cu claritate si forta de sugestie fara nici o problema. Inca o data, relatiile cu rudele, dar si cu prietenii, colegii, si cunostiintele se intensifica si iti aduc oportunitati.

Esti predispus sa iti evaluezi infatisarea exterioara, sa ti-o ajustezi daca este cazul, si sa apreciezi in ce fel are un impact asupra celorlalti. Pari a aborda viata printr-o atitudine proaspata, binevoitoare, cu inima usoara si mintea deschisa, asa ca cei din preajma te pot cauta mai des pentru a discuta cu tine sau a le oferi sprijin si indrumare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții