Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Varsator August 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 30 iulie 2014 | 07:59


Horoscop zodia Varsator, luna August 2014

Previziuni astrologice pentru Varsator luna August 2014

Horoscop pentru zodia Varsator, prefigureaza predispozitia de a tine cont cu prisosinta de parerile si aprecierile celorlalti pe de o parte, si ambitia de a distinge cu limpezime adevaratele intentii ale oamenilor si a-ti consolida valorile personale pe de alta parte. Este vorba despre doua tendinte aparent contradictorii care, odata ce sunt armonizate, pot oferi stabilitate si eficacitate demersurilor tale prioritare.


Sub efluviile Lunii pline rasarite pe 10 august 2014 in Varsator si prima ta casa, pari a fi insufletit de generoase simtaminte fata de familie si prieteni. Imaginea ta exterioara ajunge in prim plan, si nu este deloc exclus sa ti-o modifici astfel incat sa se potriveasca convingerilor si personalitatii tale actuale.

Onestitatea fata de tine insuti te ajuta sa iti asumi o atitudine increzatoare in viata sociala. Exemplul personal, dovedirea cuvintelor tale prin fapte iti permit sa te impui ca lider.

Pe 12 august, Venus isi face intrarea in sectorul astrologic al Leului, determinandu-te sa constientizezi intr-o sporita masura individualitatea celor din jurul tau. Opiniiile si punctele lor de vedere devin din ce in ce mai importante pentru tine, ajungand sa iti evaluezi propria valoare in functie de acestea.

Risti, in acest fel, sa iti pierzi autonomia si autenticitatea. Sub aspect pozitiv, acest tranzit iti ingaduie sa ii tratezi cu mai mult respect si consideratie pe altii, in special pe partenerii tai din plan social, profesional si personal.

Gratie tranzitului lui Mercur in Fecioara si a opta casa a Varsatorului, odata cu 15 august 2014, nu mai esti inclinat sa accepti cu una cu doua tot ce vezi ori ti se spune in mediul tau inconjurator.

Pari a avea ambitia sa patrunzi dincolo de impresiile superficiale, pana cand simti ca ai ajuns in preajma esentelor. Posezi capacitatea de a analiza cu mare discernamant oamenii si circumstantele cu care te intalnesti si tinzi sa ocolesti conversatiile frivole, fiind interesat de reale dialoguri, avand potentialul de a-ti largi orizonturile cunoasterii.

Desi poti fi mai tacut decat de obicei, atunci cand ai ceva de spus, o faci raspicat si cu elocventa. Treci printr-o perioada oportuna unei transformari mentale sau spirituale.

Din 23 august, parcursul Soarelui pe teritoriile Fecioarei amplifica si nuanteaza tendintele anterioare. Viata personala devine o clara prioritate, la fel ca si modul in care reusesti sa te descurci in viata.

Stapanirea de sine, autocontrolul si atitudinea ta pozitiva fata de lume constitue repere statornice ale preocuparilor tale de capatai. Pari sa-ti doresti o schimbare profunda a existentei sau a fiintei tale interioare. In acest sens, este de asteptat sa incerci sa scapi de balastul mental ori psihic al trecutului, sa te eliberezi de vechi naravuri si obisnuinte. Investigarea interioara iti da ocazia sa revezi si sa reconsideri talentele si punctele forte personale.

Luna noua aparuta pe 25 august in cerurile Fecioarei si ale celei de-a opta case a Varsatorului pune accentul pe o noua perspectiva asupra relatiilor tale umane. Negocieri delicate si bine puse la punct ale parteneriatelor din viata sentimentala, sociala si profesionala au capacitatea sa inlature niste sacaitoare neintelegeri atata vreme cat iti clarifici pe deplin asteptarile. Criticile unor persoane din preajma ta par a fi greu de suportat, insa trebuie sa le asculti cu atentie intrucat unele din ele iti pot fi de folos mai mult decat crezi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții