Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul Luni Decembrie Taur 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 09:25



Horoscop Taur Luna Decembrie 2012


Horoscop Taur Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Aflata in casa cuplului Taurului in prima parte a lunii decembrie 2012, Venus are multa afectiune de daruit si vrea sa impartaseasca totul cu celalalt. Asteapta insa sa i se ofere in schimb la fel de multa dragoste si atentie.

In partea a doua a lunii, Venus este mai interiorizata. Isi exprima mai greu sentimentele, isi face tot felul de ganduri, isi pune intrebari, cauta sa patrunda, sa descifreze sau sa descopere intelesuri si taine.

Pe tot parcursul lunii decembrie 2012, Marte, stapanul casei cuplului Taurului, este intr-o pozitie puternica, cu tendinte pozitive. Marte in aceasta pozitie pune accentul pe dezvoltarea relatiei in plan mental si spiritual.

Sub aceasta configuratie, iubirea stimuleaza cunoasterea, evolutia gandirii, largirea orizontului cultural. Unele frontiere pot fi depasite chiar si fizic: calatorii romantice sau cu scop sentimental, legaturi la distanta etc.

In anumite situatii se poate sa se puna problema unor scari de valori, a unor precepte etice, morale sau chiar religioase.


Horoscop Taur Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Relatiile isi pun amprenta asupra vietii profesionale, iar asta se vede mai ales in prima parte a lunii decembrie 2012.

Pentru unii Tauri sunt relevante colaborarile si asocierile, se pune problema unor intelegeri sau a unor contracte. Pentru altii poate fi vorba despre contactele cu clientii sau cu publicul. Iar pentru altii, despre influenta interactiunilor sociale (cuplu, prietenie, diverse cercuri, relatii si cunostinte) asupra muncii si carierei.

Marte, in calitatea sa de planeta care motiveaza si mobilizeaza, iti canalizeaza o buna parte din energie catre preocupari intelectuale (studiu, cercetare, conceptie, editare etc.), catre calatorii sau parteneriate de lucru la distanta.

Banii si interesele materiale sunt foarte bine subliniate de tranzitul Soarelui, al lui Jupiter si al lui Mercur prin casele finantelor Taurului, Mercur si Jupiter fiind ei insisi stapanii acestor case. Castiguri, achizitii, tranzactii, credite, plati - toate au o dinamica vie si pot evolua pozitiv, cu conditia sa actionezi intelept si echilibrat.

Atentie la cheltuieli!

Horoscop Taur Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Esti relativ bine in decembrie 2012, dar nu intr-o forma atat de grozava incat sa iti permiti orice.

Incearca sa-ti dramuiesti resursele si organizeaza-ti viata astfel incat sa nu trebuiasca sa faci fata unor solicitari prea mari.

Asta nu inseamna ca trebuie incurajat sedentarismul. Fa miscare in mod regulat, fiindca ajuta la eliminarea stresului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții