Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscopul Luni Decembrie Scorpion 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 08:50



Horoscop Scorpion Luna Decembrie 2012


Horoscop Scorpion Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Cocheta, senzuala, dragastoasa si plina de nuri, Venus iti este alaturi in prima parte a lunii decembrie 2012. Strabati o perioada benefica pentru dragoste si cuplu, in care puterea ta de seductie atinge apogeul, iar relatiile decurg sub semnul armoniei, al bunavointei si afectiunii.

Ai o mare nevoie de dragoste si ai multa dragoste de oferit, simti nevoia de a impartasi totul cu celalalt, de a evolua in sincronicitate cu el. Pe tot parcursul lunii decembrie 2012 se manifesta o inclinatie sporita catre comunicare si schimb de impresii.

Se poate, de asemenea, sa existe o preocupare comuna pentru anumite subiecte. Iubirea sau casnicia sunt influentate de idei, vorbe sau drumuri ori constituie sursa unor idei, cauza unor vorbe sau motivatia unor drumuri.

Banii sau beneficiile materiale se intersecteaza cu sentimentele, mai ales in a doua parte a lunii decembrie 2012. Poate primesti un cadou din partea perechii, ti se face un favor gratie farmecului personal sau, pur si simplu, cuplul face unele demersuri financiare.


Horoscop Scorpion Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Pentru Scorpioni, luna decembrie 2012 poate fi numita luna demersurilor si a initiativelor. Marte este foarte activ in casa intelectului, a drumurilor si a comunicarii Scorpionului, plin de idei si de ravna de a le infaptui.

Atributul perioadei este eficienta. Ai multa energie intelectuala si o mare putere de convingere, care te pot ajuta sa redactezi si sa sustii o lucrare sau un proiect, sa iti expui planurile, sa militezi pentru o cauza, sa castigi intr-o negociere.

Ai grija, insa, sa nu te pripesti in afirmatii si sa nu te exprimi dur! Diplomatia este o conditie a succesului.

Luna decembrie 2012 are potential financiar. Exista o concentrare in aceasta directie, care se poate traduce prin stradania de a-ti spori castigurile, de a afla noi surse de venit, de a te implica intr-o afacere sau de a efectua o tranzactie. Sunt sanse de succes, dar numai daca ai grija sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma.

Horoscop Scorpion Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Conditia fizica nu este grozava in decembrie 2012, iar incordarea nervoasa este destul de mare.

Oricat de bine ti s-ar parea ca faci fata eforturilor, stresului si uzurii, in realitate nu mai rezisti la fel de bine ca alta data. Saturn te slabeste, iar celelalte planete nu te ajuta prea mult.

Prin urmare, trebuie sa te ingrijesti.raneste etc.).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții