Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul Luni Decembrie Sagetator 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 08:45


Horoscop Sagetator Luna Decembrie 2012


Horoscop Sagetator Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu


Mercur, stapanul casei relatiilor Sagetatorului, isi incheie ciclul retrogradarii in Sagetator, unde l-a si inceput. Pe 29 octombrie 2012 a intrat in Sagetator, pe 7 noiembrie a inceput sa retrogradeze, pe 14 noiembrie s-a reintors in Scorpion, iar pe 27 noiembrie si-a reluat mersul direct. Acum, pe 11 decembrie 2012, Mercur reintra in Sagetator, unde va ramane pana pe 31.

Intervalul 29 octombrie-31 decembrie 2012 are semnificatii importante pentru viata de cuplu a Sagetatorului. Originea lor se afla in perioada 29 octombrie - 7 noiembrie, iar clarificarile vin intre 11 si 31 decembrie 2012.

Poate sa fi fost vorba despre o retinere, o razgandire, o retragere, o deceptie, o confuzie sau o situatie care s-a complicat in urma intelegerii gresite a termenilor. Ceva nu a mers cum te-ai fi asteptat (de altfel, Jupiter in casa relatiilor poate sa-ti creeze asteptari cam mari pana in vara lui 2013).

Deocamdata, in decembrie 2012, se limpezesc apele. Iar partea a doua a lunii poate fi chiar fericita, sub privirile galese ale lui Venus.



Horoscop Sagetator Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Cu Soarele in Sagetator, in primele doua decade ale lunii decembrie 2012 sansele de a te remarca sunt foarte mari. Astrul zilei, datatorul de viata, iti pune in lumina calitatile, iti da forta, iti alimenteaza ambitiile, te plaseaza intr-o pozitie dominanta sau foarte vizibila. Acum iti poti exercita talentul de lider si organizator, iti poti manifesta creativitatea si acele insusiri care te deosebesc de restul lumii.

Luna decembrie 2012 este favorabila calatoriilor si comunicarii, studiilor si tuturor preocuparilor legate de informatie. Revin in atentie proiecte mai vechi, se refac unele calcule, se descurca niste socoteli.

Colaborarile, asocierile, munca de echipa sunt bine aspectate, mai ales in a doua si a treia decada din decembrie 2012. Sprijinul partenerului/partenerei de cuplu si relatiile personale se dovedesc a fi utile reusitei.

Luna decembrie 2012 este foarte dinamica in plan financiar, te imboldeste catre actiune, cu scopul de a castiga mai multi bani, dar poate sa te indemne si la risc sau risipa.

Horoscop Sagetator Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Tonusul este bun si se fortifica progresiv, astfel incat sfarsitul lunii decembrie 2012 te prinde in forma maxima, atat fizic, cat si psihic. Eventualele probleme de sanatate anterioare promit sa evolueze pozitiv.

Ai insa o tendinta marcata catre excese, care iti poate cauza neplaceri, daca nu o tii in frau.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții