Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscopul Luni Decembrie Rac 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 09:11



Horoscop Rac Luna Decembrie 2012


Horoscop Rac Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Flacari in miez de iarna. In decembrie 2012, Marte in casa cuplului Racului polarizeaza dorintele si pasiunile. Plin de initiativa, nerabdator si indraznet, Marte te indeamna sa faci primul pas intr-o legatura amoroasa sau sa comiti gesturi pe care alta data n-ai fi cutezat sa le comiti.

Foamea de dragoste este mare si stringenta. Vrei sa ti-o astamperi imediat, ceea ce scurtcircuiteaza cararile diplomatice folosite de obicei. Celalalt ar putea aprecia curajul si inflacararea ta, cu conditia sa fie genul care iubeste stilul direct si, bineinteles, sa te placa. Altfel, se poate intampla sa se simta asaltat si sa reactioneze prost.

Intr-o relatie mai veche, Marte poate resuscita interesul amoros, dar poate starni si dispute. Rabdarea este de aur.

Prima parte a lunii decembrie 2012 aduce cele mai multe impliniri. Venus, planeta cuplului, este in casa iubirii si a sexualitatii Racului. Perioada este impregnata de senzualitate, iar deschiderea catre noi povesti de dragoste este marita.


Horoscop Rac Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Luna decembrie 2012 este marcata de harnicie, eficienta si satisfactii profesionale. Soarele, Mercur si Venus trec prin casa muncii Racului pe rand (sau chiar simultan, cum se intampla intre 16 si 21 decembrie 2012).

Abilitatile de organizare si comanda, ingeniozitatea si informatia, talentul si cooperarea, toate sunt promovate, intru binele carierei. Poti straluci. Ti se incredinteaza sarcini speciale, iti sunt puse in evidenta aptitudinile, apar conjuncturi care te propulseaza intr-o pozitie mai buna, munca este bine platita.

Daca doresti (si ar trebui sa doresti, fiindca Uranus, aflat in casa carierei Racului, o doreste, iar la o adica o poate chiar impune), poti face acele schimbari care se cer de o vreme facute, pentru a improspata peisajul si a stimula progresul.

Exista un interes foarte viu pentru colaborari si munca de echipa, dar si spiritul competitiv este foarte dezvoltat. Cauta sa pastrezi un echilibru, nu incerca sa-ti impui punctul de vedere in forta si evita controversele!

Horoscop Rac Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Luna decembrie 2012 aduce in atentie sanatatea, medicii, spitalele, analizele si tratamentele medicale, dar la fel de bine poate sa vorbeasca despre diete, remedii naturiste, regim de viata, intretinere corporala sau ingrijiri cosmetice.

Este un moment potrivit pentru a lua masuri ca sa arati si sa te simti mai bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții