Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul Luni Decembrie Pesti 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 08:26



Horoscop Pesti Luna Decembrie 2012



Horoscop Pesti Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Lucrurile tind sa se regleze in viata de cuplu, ba chiar o iau pe o panta ascendenta. Decembrie 2012 aduce lamuriri cu privire la unele situatii mai ciudate sau complicate care s-au petrecut in ultimele doua luni. Lucrurile se decanteaza, se limpezesc, iar limpezirile atrag dupa ele concluzii si solutii.

Tonul devine mai optimist din a doua decada a lunii decembrie 2012, iar ultimele doua saptamani din an pot fi chiar vesele, cu o conditie: sa lasi contrariile sa fie un factor de atractie si nu un motiv de divergente.

Si ar mai fi un lucru: ai tendinta de a te ambala cam tare, de a exagera in aprecieri si de a reactiona disproportionat in raport cu situatia. Este bine sa fii pasionat, dar nu este bine sa pierzi masura. Un strop de diplomatie nu ti-ar strica.

In rest, decembrie 2012 iti promite distractie multa alaturi de omul drag. Iar daca nu ai alaturi un om drag, cauta-l, fiindca il poti gasi.


Horoscop Pesti Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Luna decembrie 2012 are toate sansele sa fie o luna de succese in plan profesional. Prin casa carierei si a renumelui Pestilor trec Soarele, Mercur si Venus, fiecare contribuind la reusita cu ce se pricepe mai bine. Soarele, cu lumina care scoate in evidenta si valorifica, Mercur cu inteligenta si iscusinta, Venus cu farmecul si bunele relatii.

Imaginea pe care o transmiti celor cu care vii in contact pe plan profesional este de persoana care are autoritate, este competenta si cu care se poate colabora in bune conditii.

Apar oportunitati de dezvoltare, de consolidare a prestigiului, ba chiar se poate sa ai parte de laude, premii sau onoruri. Esti in centrul atentiei si va trebui sa ai grija sa te prezinti conform asteptarilor. Daca o faci, imaginea ta va avea mult de castigat.

Proiectele colective, chestiunile legate de public sau lucrul cu un grup oarecare de oameni te motiveaza, iti solicita implicarea, timpul, energia.

Financiar, perspectivele lunii decembrie 2012 sunt promitatoare.

Horoscop Pesti Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Nu se preconizeaza probleme de sanatate in decembrie 2012. Nu esti in maxim de forma, dar ai o rezistenta destul de buna si, daca iti gestionezi bine resursele, te descurci.

Trebuie sa eviti excesele si excitantele si sa cauti cat mai mult ordinea, echilibrul, armonia. Te remonteaza pacea caminului si sustinerea familiei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții