Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscopul Luni Decembrie Leu 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 09:07



Horoscop Leu Luna Decembrie 2012


Horoscop Leu Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Luna decembrie 2012 te gaseste intr-o dispozitie romantica si poate da semnalul de start pentru o iubire noua sau se poate dovedi, pur si simplu, foarte senzuala, punctata de experiente erotice deosebite.

Tendinta catre flirt si atitudini frivole este mai accentuata decat de obicei, nu neaparat in sens rau. Ai o disponibilitate sentimentala si senzoriala crescuta, care atrage, incita, electrizeaza. Se mai poate sa se manifeste o chemare catre aventura, care, in numele dragostei, sa te impinga la actiuni temerare.

Casa iubirii si a sexualitatii Leului este intens stimulata in decembrie 2012 de tranzitul Soarelui, al lui Mercur si al lui Venus, dar toate aceste planete fac pe rand o opozitie cu Jupiter. Asta poate contribui la o mai mare dezinhibare si poate da acel graunte de nebunie care face farmecul iubirii pasionale, dar poate da si o dimensiune excesiva, care expune la riscuri.

Relatiile mai vechi au o radacina stabila in interesele pentru casa si familie.


Horoscop Leu Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Multa actiune, mult dinamism, dar si mult stres. Luna decembrie 2012 este o perioada aglomerata, in care pot aparea urgente sau situatii speciale, de genul celor care reclama decizii sau interventii rapide.

Cu Marte in casa muncii Leului, trebuie sa se intample mereu ceva care sa mobilizeze, sa provoace, eventual sa enerveze. Totusi, rezistenta la efort este buna si, cu rabdare si profesionalism, reusesti sa duci totul la bun sfarsit.

Exista si o soarta binevoitoare, care te ajuta la un moment dat sa fii in locul potrivit la momentul potrivit pentru a profita de o oportunitate. De altfel, pe tot parcursul lunii decembrie 2012 configuratia planetara te ajuta sa te pui in valoare, sa-ti promovezi talentele, oricare ar fi ele, inclusiv creativ-artistice. Rezultatele cele mai bune apar in partea a doua a lunii.

Financiar, prima parte a lunii decembrie 2012 se arata interesanta sub aspectul caminului, al bunurilor imobiliare si de patrimoniu si al investitiilor; a doua parte a lunii aduce mai lesne castigul, dar incurajeaza risipa.

Horoscop Leu Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

O perioada in care trebuie sa te ingrijesti.

Cu Marte in casa sanatatii Leului, este posibil sa apara probleme care presupun infectii, inflamatii, febra, sangerare sau afectiuni ori accidentari datorate grabei sau neatentiei.

In decembrie 2012 poti sa-ti programezi o vizita la stomatolog sau chiar o mica interventie chirurgicala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții