Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscopul Luni Decembrie Gemeni 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 09:16



Horoscop Gemeni Luna Decembrie 2012


Horoscop Gemeni Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Decembrie 2012 este o luna plina pe taram relational. Si relevanta, probabil.

Soarele, Mercur si Venus ajung pe rand in casa cuplului Gemenilor, de unde fac opozitie cu Jupiter, stapanul acestei case, situat in Ascendent. Configuratia este intens emotionala, dar poate fi lipsita de echilibru. Cel mai probabil, te va pune fata in fata cu cerintele partenerului ori ale relatiei sau cu propriile tale nevoi relationale.

Contrastele vor fi subliniate, iar asta poate sa genereze in egala masura atractii sau dezacorduri. Reactiile sunt pasionale, uneori excesive. Poate aparea tendinta catre gesturi mari, demonstrative. Atmosfera este incinsa, permitand deopotriva exprimarea inflacarata a sentimentelor sau aparitia dezacordurilor. Asta, in ciuda bunelor intentii, care in mod sigur exista.

Se simte nevoia unui punct de mediere, de armonizare. Iar acest punct poate fi gasit fie in prietenie sau prieteni, fie in angrenarea cuplului intr-o activitate comuna stimulanta.

Indiferent de situatie, comunicarea deschisa si calma aduce mari beneficii relatiei.



Horoscop Gemeni Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Desi te focalizezi intens, lucrurile inainteaza greu. Stapanul casei muncii Gemenilor, Marte, se situeaza intr-o zona a grijilor si anxietatii. Este nevoie de o analiza detaliata a situatiei, care sa mearga la radacina disfunctiilor, sa afle motivele profunde care incetinesc progresul. Este posibil sa fie nevoie de rabdare mai multa, de o mai buna planificare, de hotarare si fermitate.

Luna decembrie 2012 este, in schimb, excelenta pentru studiu, cercetare, investigatie si poate fi prospera sub aspect financiar, cu conditia evitarii operatiunilor riscante.

Relatiile, de cuplu sau de colaborare, au o influenta marcanta asupra vietii profesionale. Este momentul actiunii in comun, nu pe cont propriu. Dar se impune stabilirea unei viziuni comune, a unui acord in ceea ce priveste scopul si desfasurarea actiunilor. Altfel, pot sa apara discutii, iar fortele celor implicati, in loc sa se reuneasca, se pot anihila reciproc.

Luptele de orgolii si exacerbarea simtului competitivitatii sunt contraproductive.

Horoscop Gemeni Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Stresul si tendinta catre excese sunt inamicii Gemenilor in luna decembrie 2012.

Este usor acum sa pierzi controlul sau sa te expui unor pericole. Ai nevoie de armonie interioara si, pentru a o castiga, trebuie sa faci un efort de disciplinare.

Odihneste-te suficient, fa miscare, fereste-te de excitante, urmareste sa ai un program cat mai ordonat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții