Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscopul Luni Decembrie Fecioara 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 09:02


Horoscop Fecioara Luna Decembrie 2012


Horoscop Fecioara Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Plutesti intr-un fel de indecizie, de instabilitate sau, poate, de dualitate. Peisajul sentimental nu are o forma bine definita sau este predispus la schimbare.

In casa cuplului Fecioarei se afla fluidul si amagitorul Neptun, iar stapanul casei cuplului Fecioarei, Jupiter, este in zodia curiosilor si nestatornicilor Gemeni. Mai mult, in prima parte a lunii decembrie 2012, Venus, planeta iubirii, iti traverseaza casa comunicarii si a miscarii, o casa foarte vie, dar, din nou, lipsita de constanta.

Climatul general pare a fi mai propice flirtului si aventurilor efemere decat angajamentelor serioase, pe termen lung. Sexualitatea are o influenta remarcabila asupra alegerilor pe care le faci, putand la un moment dat sa treaca in fata altor considerente: inflacaratul Marte este in casa erotismului Fecioarei si vrea actiune.

Sub astfel de influente, pasiunea poate aparea in orice moment. Daca te afli, totusi, intr-o relatie mai veche la care tii, incearca sa o improspatezi, sa aduci ceva nou, inedit, sa stimulezi schimbul de idei si sa-i hranesti latura carnala.



Horoscop Fecioara Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Decembrie 2012 favorizeaza munca de conceptie, studiul, informarea, redactarea, comunicarea si miscarea. Poti avea succes la examene sau interviuri, in elaborarea unor lucrari sau proiecte, in conferinte, discursuri, negocieri, schimburi si calatorii. Se poate ca sansa sa aiba de-a face cu cineva de departe sau sa implice intr-un fel sau altul distanta.

Activitatile creative sau artistice pot beneficia de pe urma unei forte de expresie deosebite, viguroase, indraznete.

Luna decembrie 2012 este, de asemenea, o perioada interesanta pentru a-ti pune in evidenta initiativa, forta si competitivitatea. Un succes sportiv, de exemplu, nu ar fi deloc surprinzator.

Indiferent de domeniul in care evoluezi, poti conta pe sprijinul parintilor sau al familiei. Colaborarile si aliantele trebuie privite cu prudenta, fiindca s-ar putea dovedi nesigure.

Financiar, satisfactiile sunt mai mari in partea a doua a lunii decembrie 2012. Este de dorit sa eviti speculatiile si schemele riscante, fiindca poti pierde.

Horoscop Fecioara Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Ai o buna vitalitate si o viziune optimista. Energia fizica abunda in decembrie 2012 si trebuie sa se exprime. Nu ocoli salile de fitness, mersul pe jos, miscarea in aer liber!

Fereste-te insa de excese, nu sta prea mult in frig si umezeala.

Sistemul nervos ti-ar multumi daca i-ai oferi cura de magneziu, lecitina sau complex de vitamine B.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții