Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul Luni Decembrie Capricorn 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 08:37


Horoscop Capricorn Luna Decembrie 2012


Horoscop Capricorn Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu


Intrat in Capricorn la jumatatea lunii trecute, Marte continua sa pompeze energie pana la sfarsitul lui decembrie 2012. Impusul pasional este puternic, dorintele sunt aprige, sexualitatea se manifesta viguros. Simti nevoia unei vieti relationale mai dinamice, preiei initiativa, ai puterea sa faci primul pas intr-o relatie, sa exprimi ceea ce iubesti, ce-ti place sau ce vrei.

Nu este insa sigur ca vei obtine tot ce doresti. Marte are si o latura conflictuala, iar conjunctia dintre Nodul Sud si steaua fixa Algol, in casa iubirii Capricornului, prezice mai degraba un eveniment turbulent sau frustrant. Si nici stapana casei iubirii Capricornului, Venus, nu se afla intr-o forma prea buna.

In noile amoruri sau in cele aflate in stadiul pasional situatia este incordata. Nu lasa suspiciunea, gelozia sau posesivitatea sa tulbure prea tare apele!

Sansele de succes sunt mai mari daca ai o relatie stabila, recunoscuta social, iar conjunctia Lunii cu Venus si Jupiter iti poate aduce satisfactii pe 11, 25 si 26 decembrie 2012.



Horoscop Capricorn Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Spiritul intreprinzator isi pune amprenta asupra lunii decembrie 2012. Vrei sa faci cat mai multe, sa pui totul la punct, astfel incat 2013 sa te gaseasca cu lectiile facute.

Ai o mare usurinta in a te misca, a actiona, a lua decizii, a initia demersuri. Marte in Capricorn iti da indrazneala, curaj si putere. Nu te temi sa lupti, ba chiar o faci cu multa tragere de inima daca consideri ca merita.

Poti realiza multe in decembrie 2012, dar oricat ai realiza nu-ti este de ajuns pentru a fi multumit(a). Stapana casei carierei Capricornului, Venus, se afla in Scorpion si iti accentueaza tendintele perfectioniste.

Munca de echipa, proiectele colective, retelele sociale, asociatiile, fundatiile, cluburile, partidele au o influenta marita asupra carierei. Totusi, chiar in mijlocul multimii, ai planurile tale secrete. Pui la cale ceva care va iesi la iveala probabil in ianuarie 2013.

Financiar, crezi ca e loc de mai bine si ai in vedere unele initiative pentru inceputul anului viitor.

Horoscop Capricorn Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral


Ai energie fizica, dar nu stai grozav cu moralul. Luna decembrie 2012 este stresanta in plan profesional si in plan familial (probleme legate de locuinta, proprietati, parinti sau rude) si ai nevoie de relaxare psihica.

Agitatia si graba pot conduce la conflicte si accidentari, asa ca ia-o mai usor!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții