Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul Luni Decembrie Berbec 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 09:29



Horoscop Berbec Luna Decembrie 2012


Horoscop Berbec Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Inca din ultima decada a lunii trecute, Venus, stapana casei cuplului Berbecului, se afla intr-o pozitie destul de incomoda, in care va ramane pana la jumatatea lunii decembrie 2012. Viata sentimentala poate sa decurga in parametri acceptabili, insa este loc de mai bine.

Exprimarea emotiilor ar putea fi franata, este posibil sa-ti faci unele griji pentru relatie, pereche ta sa traverseze o perioada mai dificila sau sa treceti impreuna printr-o situatie complicata. Preocuparea comuna pentru bani ar putea fi un alt efect.

In plan sexual, insa, totul merge foarte bine, iar erotismul ar putea fi o forma de atenuare a posibilelor inconveniente mentionate.

Pe 16 decembrie 2012, Venus se instaleaza intr-o zona mult mai confortabila, iar lucrurile iau o intorsatura pozitiva, optimista.

Pe tot parcursul lunii decembrie 2012, dragostea sau dorinta, pur si simplu, te pot atrage catre cineva de departe sau te pot determina sa calatoresti. In anumite cazuri, iubirea stimuleaza preocuparile intelectuale, culturale sau spirituale.


Horoscop Berbec Luna Decembrie 2012: Cariera si bani

Marte, planeta care guverneaza zodia Berbecului si care este totodata planeta initiativei si a actiunii, se afla la loc de cinste, in punctul cel mai inalt al horoscopului Berbecilor, in casa carierei si a renumelui. Va ramane acolo pana la Sarbatori (26 decembrie 2012), alimentandu-ti din plin ambitia si puterea de realizare.

Cu Marte in aceasta pozitie, poti sa deschizi drumuri noi, sa castigi batalii importante sau sa arati intr-un alt fel (ales de tine!) lumii de ce esti in stare. Trebuie doar sa-l strunesti pe Marte, fiindca te poate indemna la indisciplina si nesupunere, ceea ce este contraproductiv daca ai de-a face cu sefii sau autoritatile.

Soarele, cel ce raspandeste caldura si stralucire, este si el de partea ta in decembrie 2012. Iti promite succes in colaborarile la distanta, in calatoriile de studii sau de afaceri, in preocuparile de natura culturala, stiintifica, universitara, editoriala sau legislativa, in turism sau import-export.

Interesul financiar este sporit in decembrie 2012. Pot aparea bani in plus si poti face unele achizitii sau tranzactii mai importante.

Horoscop Berbec Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Ai un psihic bun, fondat pe incredere si optimism. Pe tot parcursul lunii decembrie 2012 ai multa energie fizica, care se cere consumata in actiuni vii, cum ar fi sportul.

Este important sa mananci proaspat si "curat", fiindca exista o tendinta de acumulare a toxinelor, si sa bei multe lichide pentru a "spala" organismul.

Excesele trebuie evitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții