Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul Luni Decembrie Balanta 2012

Written By NIKE B. on vineri, 23 noiembrie 2012 | 08:57



Horoscop Balanta Luna Decembrie 2012


Horoscop Balanta Luna Decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Semne prea mari de noutate nu sunt in decembrie 2012, dar cu Uranus plasat pe termen lung in casa cuplului Balantei nu stii niciodata de unde sare iepurele. Marte, stapanul acestei case, este intr-o zodie conservatoare si intr-un sector retras, deci pari a prefera spatiile sigure, cunoscute, familiare.

Manifestarile sentimentale sunt discrete mai ales in prima parte a lunii, cat timp Venus se afla intr-o zona obscura. Pe 16 decembrie 2012, insa, Venus iese la lumina si formeaza un aspect cu amintitul Uranus, asa ca, daca este sa apara vreo surpriza, ea va aparea cel mai probabil in partea a doua a lunii.

Comunicarea, interesele intelectuale, iesirile si drumurile favorizeaza bunul mers al vietii relationale.

Domeniul in care mai ai inca de lucru (nu doar acum, ci si o buna perioada de aici inainte) este cel al sexualitatii. Trebuie sa te relaxezi, sa te eliberezi din corsetul prejudecatilor si al conformismului, sa te porti mai spontan, sa lasi instinctele sa se manifeste.


Horoscop Balanta Luna Decembrie 2012: Cariera si bani


Este nevoie sa te focalizezi mai mult. Oportunitati exista in decembrie 2012, idei de dezvoltare exista, resurse exista. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti stabilesti prioritatile si sa te concentrezi asupra a ceea ce iti propui sa realizezi.

Exista o tendinta catre dispersie, dezordine si lipsa de concentrare. Acestea pot fi combatute prin disciplina si o mai buna organizare.

Decembrie 2012 are potential de succes prin activitati intelectuale sau culturale, comunicare scrisa sau verbala, manuirea si transmiterea informatiei, tranzactii comerciale sau calatorii. Totul este sa iti concentrezi resursele si sa eviti exagerarile si a supraevaluarea.

O parte din energie si motivatie se indreapta catre problemele casei, familiei, proprietatilor.

Financiar, Venus are grija sa te bucuri de unele sanse in prima parte a lunii decembrie 2012, dar banii vin in principal din activitatile descrise mai sus.

O investitie imobiliara, intr-un bun de patrimoniu sau intr-un bun de folosinta indelungata, nu este exclusa.

Horoscop Balanta Luna Decembrie 2012: Sanatate si moral

Echilibrul este destul de precar in decembrie 2012. Exista o expunere la stres, o tendinta catre excese si o slabiciune in fata tentatiilor.

Ai nevoie de o disciplina de viata mai ferma, de un program ordonat, cu mese regulate, somn suficient si miscare.

Incearca sa eviti abuzul de medicamente sau substante care creeaza dependenta.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții