Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopu lunii Februarie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 27 ianuarie 2018 | 07:38


Horoscop Urania luna Februarie 2018

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Februarie 2018

În luna februarie a noului an, tronează, fără doar și poate, ultimele patru semne ale Zodiacului ce împrumută din coloritul lor ultimei luni de iarnă. Se anunță așadar un timp al bilanțurilor, nu numai din punct de vedere sezoniar, ci și astral. Dar înainte de a judeca luna după copertă, ar trebui să ne uităm mai în amănunt la ce anume ne așteaptă cu ocazia debutului lunii februarie.

Primul eveniment astral notabil al acestei luni este trecerea lui Venus în semnul Peștilor care are loc pe data de 11. Odată ajunsă în zodia exaltării sale, această planetă ne face mai doritori (Pești) de a stabili o conexiune aproape spirituală cu cei dragi de lângă noi, dar mai ales cu partenerul de viață (Venus). Așa se face că putem fi tentați/te să facem sacrificii destul de mari pentru a lega o astfel de relație cu cel pe care-l considerăm partenerul potrivit. Ideal ar fi să existe niște limite.


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În cursul sau în jurul zilei de 4, ar fi de dorit să nu acrozi bani împrumut și să nu investești în proiecte insuficient de bine conturate. Din 10 încolo, este posibil să începi o relație departe de ochii curioșilor ori să revină în viața ta un/o fost/ă partener/ă. Un secret ieșit la iveală în cursul sau în jurul lui 13 îți poate periclita o prietenie. În jurul lui 17, te pot bântui întrebări existențiale.

Din 18 încolo, evită să ppersiști în tipare de gândire negative sau escapiste. Dacă ai început o idilă sau o relație ascunsă, se prea poate ca în jurul sau în cursul lui 21 să apară unele probleme. Acestea ți-ar putea ridica anumite semen de întrebare cărora ar fi bine să le oferi un răspuns în preajma sau în cursul lui 25. Oricare ar fi situația, cert este că trebuie să te ocupi de acestea rapid.

Tot în cursul sau în preajma lui 25, ideal ar fi să nu împărtășești nimănui din secretele tale. Se prea poate ca acest lucru să se întoarcă, mai devreme sau mai târziu, împotriva ta. Poate ar fi momentul să ții unele lucruri pentru tine. Altfel, se prea poate ca în cursul sau în preajma zilei de 28 să ajungi să-ți reproșezi unele lucruri, iar bunăstarea ta emoțională și psihologică să sufere.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești implicat/ă într-un parteneriat profesional sau tu și partenerul nu sunteți situați pe aceeași treaptă din punct de vedere social și/sau profesional, se prea poate ca în cursul sau în jurul zilei de 4 să întâmpinați unele probele. Din 10 încolo, între tine și un/o prieten/ă se poate înfiripa ceva special. Problemele dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri se pot ivi în 13.

În cursul sau în jurul lui 17, nu este un moment bun să investești spiritual în prietenii ori financiar în proiecte Din 18 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare mult potențate te ajută să devii mai popular/ă în perioada următoare. În cursul sau în jurul lui 21, nu te împrumuta la prieteni sau nu le oferi tu bani împrumut. În cursul sau în preajma lui 25, s-ar putea să-i pierzi.

Tot în cursul sau în preajma zilei de 25, este posibil să intri în unele afaceri păguboase sau chiar neortodoxe de-a dreptul dacă te încrezi în ceea ce-ți spun anumiți prieteni pe care nu-i cunoști prea bine. Din nou, în cursul sau în preajma lui 28, revine interdicția de a amesteca prietenia cu finanțele de orice fel și din orice sursă. Această combinație nu duce la nimic bun luna aceasta.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

S-ar putea ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să ai o experiențe cu sistemul de sănătate nu prea grozavă sau doar să te confrunți cu sarcini de lucru dificile, care te depășesc nițel ca experiență sau ne se găsesc în fișa postului tău și care poate mai vin la pachet și cu unele termene-limită greu de respectat. Rezistă provocărilor rămânând stăpân/ă pe tine însuți/ăți.

Din 10 încolo, se prea poate să-ți cadă cu tronc un/o șef/ă sau o persoană aflată pe o treaptă mai sus din punct de vedere profesional și/sau social. În cursul sau în preajma zilei de 13, se pot ivi din nou probleme de natură medicală și/sau profesională. În cursul sau în jurul datei de 17, se prea poate ca fie cariera ta, fie cea a partenerului să vă aducă la certuri. Nu-i permite să facă asta.

Din 18 încolo, comunici parcă mai ușor cu superiorii și părerile tale au mai multă greutate. În cursul sau în preajma lui 21, pot apărea probleme din pricina acestei idile cu un superior. În jurul sau în cursul datei de 25, se pot încurca ițele și mai mult. Tot în același interval, revin problemele medicale și/sau profesionale. În cursul sau în preajma lui 28, reapar aceste provocări în viața ta.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

În cursul sau în jurul zilei de 4, de dorit ar fi să nu faci vreo criză de posesivitate și/sau gelozie. Din 10 încolo, se poate înrifipa o relație la distanță sau cu o persoană de altă religie și/sau naționalitate. În cursul sau în jurul lui 13, nu-ți sufoca partenerul/copiii cu prea multă afecțiune. Din punct de vedere medical/profesional, se pot ivi probleme în cursul sau în preajma lui 17.

Din 18 încolo, se arată o perioadă bună pentru a da examene și/sau pentru a relua/începe cursuri de formare profesională/continua și/sau de reconversie profesională sau calificare. Caută să nu dai dovadă de posesivitate și/sau gelozie la adresa celor dragi în cursul sau în jurul datei de 21. În preajma sau în cursul datei de 25, pot apărea unele probleme de ordin medical și/sau profesional.

Tot în cursul sau în preajma zilei de 25, ideal ar fi să nu întreprinzi călătorii la mare distanță de casă și nici să nu-ți faci treabă pe la instituțiile statului. În cursul sau în preajma zilei de 28, se prea poate să reapară o anumită problemă de sănătate sau de natură profesională. Cert este că oricare dintre acestea pleacă de la incapacitatea ta de a accepta schimbarea și tot ce vine cu ea.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Ideal ar fi ca, în cursul sau în preajma lui 4, să nu implici familia în bucătăria internă a cuplului. Din 10 încolo, revine pasiunea în relația pe care o ai cu partenerul de viață. În cursul sau în jurul zilei de 13, se prea poate să se amestece iar cei dragi între tine și persoana iubită. Nu da dovadă de gelozie și posesivitate în cursul sau în preajma zilei de 17. Nu va duce la nimic bun asta.

Din 18 încolo, orice problemă ai putea întâmpina în cuplu se va rezolva cu ușurință dacă încerci să comunici mai mult cu persoana iubită. Cu toate acestea, lucrurile riscă să se complice nițel în cuplu în jurul sau în cursul datei de 21. În cursul sau în preajma zilei de 25, nu lăsa iar gelozia și posesivitatea să te acapareze. Tot în același interval, caută să comunici mai mult cu cel drag.

În cursul sau în preajma zilei de 28, pot reapărea în peisaj problemele de încredere dintre tine și persoana iubită. Dacă vă reproșați lucruri din pricina acestei breșe de siguranță din relația voastră, înseamnă că a venit momentul să faceți ceva concret din acest punct de vedere. Terapia de cuplu se poate dovedi un aliat de nădejde în astfel de situații, deci apelați la un psiholog.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În cursul sau în preajma zilei de 4, pot interveni discuții în contradictoriu cu colegii de muncă sau doar unele defecțiuni destul de mari la aparatura de la birou care riscă să-ți dea peste cap unele planuri. Din 10 încolo, se arată o perioadă bună pentru relația de cuplu, iar dacă ești singur/ă se prea poate să apară cineva în viața ta. Și parteneriate de afaceri merg mai bine acum.

În cursul sau în preajma zilei de 13, iar riști să ajungi la certuri cu tovarășii de serviciu și/sau să apară probleme la aparatura de la serviciu. În cursul sau în jurul datei de 17, nu lăsa familia să se implice în bucătăria internă a cuplului. Din 18 încolo, comunici parcă mai ușor cu cel drag și/sau cu partenerul de afaceri. În cursul sau în preajma lui 15, e important să nu te cerți cu partenerul.

Tot în același interval, din prea multă afecțiune pentru voi doi, familia poate ajunge să se implice în unele probleme de cuplu, ceea ce riscă să ducă în anumite circumstanțe la exacerbarea acelor provocări cu care vă confruntați pe acel plan. În cursul sau în preajma zilei de 28, această tendință poate reapărea, dar depinde numai de voi să fiți fermi și să nu le permiteți să se implice.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În cursul sau în preajma zilei de 4, indicat ar fi să nu cumperi decât ceea ce se găsește pe lista de cumpărături. După data de 10, se prea poate să-ți cadă cu tronc un coleg de serviciu. În cursul sau în preajma zilei de 13, ideal ar fi din nous ă te abții de la achiziționat lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Riscă să apară, în cursul sau în preajma lui 17, certuri cu unii colegi de muncă.

Din 18 încolo, comunici parcă mau ușor cu colegii de muncă, ceea ce are un impact pozitiv în ceea ce privește randamentul tău. În cursul sau în preajma zilei de 21, se prea poate ca o eventuală relație amoroasă cu un/o tovarăș/ă de serviciu că complice nițel lucrurile la serviciu. În cursul sau în preajma datei de 25, să reapară acele scântei dintre tine și unii colegi de serviciu.

În cursul sau în jurul zilei de 28, se poate defecta ceva la aparatura de la birou, iar responsabilitatea costurilor să cadă pe umerii tăi ori chiar să ajungi la cuțite cu acei tovarăși de serviciu care depindeau și ei de funcționarea sa. Oricare ar fi situația, cert este că se anunță tensiuni la serviciu și că e cazul să faci ceva în această privință. O atmosferă așa nu-ți face bine.







Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relația ta cu rudele apropiate și cu membrii familiei poate fi destul de încordată în cursul sau în preajma zilei de 4. Din 10 încolo, se prea poate cat u și partenerul să reaprindeți flacăra dintre voi sau poate vei cunoaște pe cineva cu totul interesant dacă momentan nu există nimeni în viața ta. În cursul sau în preajma zilei de 13, reapar fricțiunile între tine și părinți sau alte rude apropiate.

În cursul sau în preajma zilei de 17, ar fi de dorit să te limitezi la articolele de bază de pe lista de cumpărături. Din 18 încolo, comunici parcă mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii, ceea ce te ajută să relaționezi mai ușor cu ei. Viața ta sentimentală ar putea înflori în jurul sau în preajma datei de 21, dar există posibilitate să vină la pachet cu unele deziluzii referitoare la cel drag.

În cursul sau în preajma zilei de 25, ar fi de dorit iar să te abții de la extravaganțe în ceea ce privește cheltuielile, Tot în același interval, ar fi bine pentru tine să discuți fără perdea cu copiii și/sau persoana iubită despre lucrurile importante. Altfel, se prea poate să se producă nelămuriri sau să apară confuzii. În cursul sau în preajma lui 28, caută din nous ă nu cheltuiești prea mult.






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În cursul sau în jurul zilei de 4, indicat ar fi să nu pleci urechea la bârfe și să nu le lași să te afecteze. Din 10 încolo, atmosfera dintre tine și membri apropiați ai familiei tale se mai îndulcește nițel. În cursul sau în preajma zilei de 13, nu te implica în niciun fel de intrigă pentru că se va întoarce împotriva ta. În cursul sau în jurul lui 17, pot apărea unele certuri în familia ta.

Din 18 încolo, comunici parcă mai eficient cu membrii familiei tale, cel mai probabil ai celei de origine. Cu toate că este evident că vă iubiți mult, în cursul sau în jurul zilei de 21, se prea poate ca unele nelămuriri sau confuzii să ducă la certuri. În cursul sau în preajma zilei de 25, riscă iar să apară unele tensiuni între voi, dar dacă acționați cu duhul blândeții, va fi bine pentru toți.

Tot în același interval, se prea poate să apară iar unele nelămuriri sau confuzii care riscă să vă aducă în aceeași situație. Caută să nu cultivi această stare de nesiguranță și să tranșezi lucrurile încă din fașă. În cursul sau în preajma zilei de 28, se pot ivi din nou situații tensionate între voi. Este clar că acesta este laitmotivul lunii și că ar fi cazul să faci ceva în această privință rapid.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

În cursul sau în preajma zilei de 4, de dorit ar fi să încerci să minimizezi cheltuilelile în orice manieră posibilă. Din 10 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil și parcă devii mai popular/ă decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 13, se prea poate să fii iar tentat/ă să bagi prea adânc mâna în buzunar. Caută să te limitezi la ceea ce ai cu adevărat nevoie acum.

În cursul sau în preajma zilei de 17, caută să nu apleci urechea la vorba lumii și să nu crezi orice zvon care circulă perioada aceasta. Din 18 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează mai mult decât vizibil. În cursul sau în preajma lui 21, s-ar putea să trimiți semnale amestecate. Încearcă să nu dai crezare bârfelor care mișună în cursul sau în jurul zilei de 25.

Tot în același interval, se prea poate ca felul tău eluziv în care te exprimi să producă unele confuzii care în loc să sprijine evitarea unor conflicte, să ducă la izbucnirea lor în plină forță. În cursul sau în preajma zilei de 28, atmosfera de acasă riscă să se tensioneze iar destul de puternic, motiv pentru care poate ar fi cazul să convocați o ședință de familie. Se cade să aveți o discuție.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În cursul sau în jurul zilei de 4, pot apărea unele tensiuni între tine și superiori sau o figură autoritară din familia ta. Din 10 încolo, se observă o ușoară amelioare din punct de vedere financiar. În cursul sau în preajma zilei de 13, de dorit ar fi să încerci să te porți cu mănuși cu șefii. În cursul sau în preajma datei de 17, se prea poate ca unele proiecte să-ți aducă pagube.

Din 18 încolo, îți vin idei despre cum anume ți-ai putea suplimenta veniturile și/sau valorifica acele economii pe care ai reușit să le realizezi perioada aceasta. În cursul sau în preajma zilei de 21, s-ar putea să afli că nu toate dintre ele sunt fezabile. În cursul sau în jurul datei de 25, se prea poate să apară dezamăgiri în legătură cu unii prieteni dacă ajung banii să se interpună între voi.

Tot în același interval, poate ar fi mai bine să te gândești de două ori cu mare atenție înainte de a-ți investii economiile adunate cu greu într-o afacere despre care nu ești prea sigur că-ți va aduce profitul scontat. În cursul sau în preajma zilei de 28, caută să nu faci împrumuturi, să nu investești în planuri de afaceri sau de viitor nesigure și să nu te încrezi prea mult în prietenii tăi.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

În cursul sau în jurul zilei de 4, se prea poate să te răscolească unele întrebări existențiale. După data de 10, șarmul și carisma ta se potențează la maxim, fapt vizibil pentru toată lumea. Acum ar fi momentul, de asemenea, să faci o schimbare binemeritată de look. În cursul sau în jurul lui 13, pot reapărea crizele de natură spirituală, deci caută să apelezi la introspecție atunci.

În cursul sau în preajma zilei de 17, poate ar fi cazul să nu intri în conflicte prea mari cu șefii. Nu duce la nimic bun acest lucru niciodată. Din 18 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează mult, ceea ce te va ajuta să-ți exprimi personalitatea așa cum se cuvine. În cursul sau în preajma zilei de 25, riști iar să ajungi la cuțite cu superiorii. Caută să te calmezi.

Felul tău mai atipic de a fi și de a comunica ar putea ieși la iveală tot în același interval, dar depinde numai de tine dacă acest lucru duce la lucruri bune sau mai puțin bune. În cursul sau în preajma zilei de 28, ar putea reapărea în peisaj situațiile tensionate dintre tine și superiori. Caută să faci ceva în acest sens și să redresezi relația voastră înainte să-ți afecteze parcursul la muncă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții