Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania saptamana 6 – 12 Ianuarie 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 ianuarie 2018 | 07:45



Horoscop Urania săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 6 – 12 Ianuarie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, discrete probleme legate de regimul muncii (volum mai mare, solicitare suplimentare, activități care plictisesc). Posibile tulburări digestive, biliare trecătoare, dureri abdominale, disfuncții intestinale. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, întâlniri cu parteneri de proiect, colaboratori care stau sub semnul unor situații stringente ce afectează pe toată lumea și cărora trebuie să li se găsească o sluție. Posibilă „chemare la ordine” a câte unui nativ de către superiorii săi. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, continuă să-i urmărească riscurile legate de regimul banilor și bunurilor care s-au instalat de ceva timp în casa a VIII-a a acestor nativi. Constrânși de evenimente, unele persoane pot recurge la artificii financiare.

Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului și, din această postură, va spori luciditatea și capacitatea Berbecilor de a gândi corect, precis, pragmatic dar, totodată, va intensifica tendința acestora spre atitudini rigide ori de câte ori vor fi puși în situația să-și nuanțeze opiniile sau deciziile. Alteori, va fi vorba doar de încăpățânările caracteristice zodiei Berbec. În restul zilei de 9 ianuarie, după ora 09:05, momente de entuziasm legate de un proiect asupra căruia stăruie. Relații bune cu străinătatea (vești, informații, comunicare, deplasare, contacte umane). Nota generală a săptămânii va fi dată de acumularea celor cinci planete în tranzit prin Capricorn ceea ce va transforma casa a X-a într-un loc intens solicitat din punct de vedere astral. Influențele pozitive venite de la Soare,Venus și Mercur se vor amesteca cu cele provenind de la Saturn, Pluton și Luna Neagră instaurând un regim sever de viață care le va impune acceptarea nevoii de a-și pune ordine în viața personală, de a se supune unor reguli și norme de integrare în societate din care trebuie să dispară naivitatea, vanitatea, superficialitatea și graba.


Horoscop Taur pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, plăceri temperate, măsură în preocupările care provoacă relaxare, dorința de a face un strop ordine în relațiile sentimentale, preocupări practice legate de creșterea și educarea copiilor. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, provocările de la locul de muncă vor putea fi ținute sub control de către nativi care nu doresc să se lase pradă provocărilor cotidiene care le mănâncă energia și le strică cheful de viață. Totuși, nemulțumirile provocate de disputele de idei, divergențele de opinii, tendințele manifestate de către șefii sau patronii lor care le impun o anumită atitudine sau conduită față de evenimente în legătură cu specificul muncii lor sau ca formă de solidarizare și susținere a unor cauze. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, relațiile conjugale și cele parteneriale vor trece prin momente delicate.

Posibile crize de gelozie între soți, conflicte care pleacă de la actele incorecte ori de la manevrele de rea credință ale unui asociat în afaceri sau ale unui coleg de proiect/colaborator. Context greu, apăsător, uneori chiar drastic, în cazul celor care sunt implicați în anchete și procese. Atenție la veridicitatea și legalitatea unor documente depuse la dosar ori la mărturiile unor martori chemați în apărarea unui nativ dar, atenție, și la posibila manipulare vicioasă a actelor și probelor ce fac obiectul unei cercetări sau al unui litigiu. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului, și va contribui la definitivări lăuntrice: Taurii vor dori ca ideile lor despre lume și viață să se bazeze pe cunoaștere teoretică și pe experiență practică ca să înlăture posibilele erori în deciziile lor curente cât și evaluări greșite în cazul opțiunilor majore de viață. În restul zilei de 9 ianuarie, după ora 09:05, intenția de a găsi soluția corectă problemelor care vizează un posibil câștig sau beneficiu material.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, chestiuni domestice care trebuie să fie puse la punct. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, înclinație spre divertismentul superior, pentru distracțiile care oferă o plăcere intelectuală, artistică, estetică, culturală (spectacole, lecturi, activități care formează și dezvoltă un talent personal). Tendința de a trata superficial o relație afectivă, de a fi „neserioși” în relațiile sufletești. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, stare de lucruri crispată, situații care îl amărăsc, îl întristează sau, la limită, îl mânie pe nativ. Atenție la șicanele la care ar putea recurge un coleg sau la comploturile puse la cale de un grup care nu-l simpatizează pe Geamăn. Posibile infecții stomatologice, nevoia de a recurge la proceduri chirurgicale, viroze, gripe, răceli, sinuzite, tulburări în fiziologia aparatului urinar, renal, genital.

Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului și va accentua tendința Gemenilor de a se crampona de o premisă materială sau de a nu accepta o evidență care îi împiedică să-și ducă la îndeplinire planul de a obține un beneficiu material prin intermediul, cu ajutorul sau de la cineva (persoană ori instituție). Pe 9 ianuarie, după ora 09:05, Luna va începe să tranziteze casa a VII-a a relațiilor parteneriale și va instaura, din perspectiva mai multor aspecte astrale, o perioadă alunecoasă, nesigură, generatoare de discuții fără sens și de lansare a unor ipoteze, cu toatele, șubrede la capitolul logică și argumentație. Nota generală a săptămânii nu va fi dată, ca în cazul altor zodii, de aglomerarea celor cinci planete plus Luna Neagră în tranzit prin zodia Capricornului dar va fi, totuși, grevată de cele șase cuadraturi formate cu Uranus permițând, astfel, unor relații de prietenie să se degradeze pe fondul diferenței intereselor personale și a divergențelor de opinii.


Horoscop Rac pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, obligația de a vorbi „scurt și la obiect”, de a fi preciși în formularea opiniilor sau pretențiilor. Unii ar putea trece, la propriu sau la figurat, un examen care să-i oblige să se concentreze pe conținutul ideilor și cunoștințelor exprimate. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, se conturează tot felul de motive de crispare și prilejuri de a opune rezistență propunerilor venite din partea unor rude sau parteneri de viață. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, stări de spirit speciale, marcate de un val de trăiri, reacții și sentimente stârnite de situațiile, de comportamentul sau de afirmațiilor unor persoane de care sunt puternic legate afectiv. Chiar și relațiile părinți/copii se pot resimți de pe urma acestui tranzit astral. Racii trebuie să rețină că, în toate cazurile, va fi vorba de o exagerare sau chiar de o exacerbare a eu-lui, de o răstălmăcire subiectivă a unor situații și de o înțelegere profund subiectivă a relațiilor în doi.

Părinții riscă să devină aspri în măsurile pedagogice adoptate sau în pedepsele aplicate copiilor. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului și va amplifica tendința, instaurată deja, de cele patru planete aflate în tranzit prin casa a VII-a, dând, astfel, relațiilor parteneriale un grad sporit de dificultate pentru tot ceea ce înseamnă bună înțelegere, armonie, calm și cooperare. Pe 9 ianuarie, după ora 09:05, Luna va începe să străbată casa sănătății, influențând discret fiziologia aparatului loco-motor, circulația arterială, problemele sangvine, hepatice. Posibilele reglementări de ultim moment a unor disfuncții la locul de muncă îl pot avantaja pe nativ sau pot remedia o neregulă făcută lor, cu un timp în urmă. Nota generală a săptămânii mai privește mersul greoi al tratativelor și al dialogurilor premergătore semnării unui contract sau al unor procese și posibila accentuare a ostilităților mocnite.







Horoscop Leu pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, preocupări legate de bani (plăți, taxe, impozite, rate, cheltuieli curente, datorii în funcție de disponibilitățile salariale care nu le permit să le onoreze pe toate, de unde și nevoia de a stabili niște priorități. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, dialoguri menite să reabiliteze o relație afectată de nemulțumire instalată între frați, vecini, cunoștințe ocazionale. Scurte deplasări de agrement. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, continuă să planeze un risc asupra casei și gospodăriei în general, din perspectiva unei posibile avarii legate mai ales de elementul apă (țevi, instalații, aparate de încălzire a apei, calorifere, pompe de apă, rezervoare de mari dimensiuni cazane de baie, etc.) sau din pricina unor furturi sau stricăciuni materiale provocate de condiții meteo (zăpadă, gheață, inundații, avalanșe, etc.). Uneori, între nativi și rudele acestuia, se pot naște stări încordate de conflict în care ambiția și orgoliul (rănit) vor juca un rol important.

Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului și va contribui la stările speciale care se vor naște la locul de muncă sau în legătură cu regimul salarial, din cauza impactului celor cinci planete care tranzitează casa a VI-a. Posibilă accentuare a simptomelor legate de fiziologia aparatului osos, a articulațiilor, în special a genunchiului, a pielii (dermatite, eczeme, urticarii, alergii), a dinților și a regimului mineralelor și a oligoelementelor din organism (carență pronunțată, pierdere masivă de calciu, însoțită sau nu de fenomene de spasmofilie). Pe 9 ianuarie, după ora 09:05, dorință de relaxare prin activități fizice care solicită mai ales picioarele (sport, antrenament, fitness, schi, atletism, jogging, patinaj, dans, balet). Leii trebuie să adopte un comportament prudent în relația cu animalele mari din gospodărie sau dacă sunt crescători de vite, porci, oi, cai, bivoli ori fac echitație, dresaj, cascadorie.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, problemele personale de importanță diferită în economia vieții de fiecare zi le vor ocupa tot timpul. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, tendința de a echilibra situația bănească prin decizii menite să le protejeze veniturile. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, comunicarea va fi dificilă, marcată de tendința spre atac verbal, critici vehemente, acuzații, caracterizări usturătoare. Tonul și atitudinea nativilor vor fi contestatoare sau revendicative. Moment prost pentru tentativele de împăcare sau atenuare a divergențelor. Călătoriile, excursiile sau vacanțele vor fi marcate de pagube, poate mici ca valoare materială (pierderea cheilor casei, a cheilor de la mașină) dar extrem de enervante, care vor produce perturbări ale programului stabilit.

Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului și va contribui, alături de celelalte patru planete aflate în tranzit prin acest semn zodiacal, la o limitare a disponibilității spre plăcerile vieții: austeritate, indiferență față de tot ceea ce, altă dată, provoca bucurie trupească, satisfacție intelectuală sau mulțumire sufletească. Tendințe rigide în relația părinților cu copiii, intensificarea controlului și a exercitării autorității. Comportament rece și distant față de perechea sufletească. În restul zilei de 9 ianuarie, după ora 09:05, abordarea, fie și numai, în gând, a unor chestiuni ce presupun reglementarea oficială a unui statut locativ, funciar, patrimonial. Deși tendința celui mai important aspect astral al momentului – clusterul pe Capricorn – este de luciditate, precizie, analiză și autocenzură, în unele domenii de creație, acesta poate funcționa în avantajul nativilor dacă este vorba de activități în a căror exercitare intră precizia matematică sau principiile geometriei (arhitectura, d

Horoscop Balanță pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, dorința de a pune ordine în gânduri. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, perioadă bună, calmă, „împăcată”, în care Balanțele vor face efortul să-și recupereze forțele prin odihnă, relaxare, bucurie, seninătate interioară prin evitarea surselor de conflict. Pentru alte persoane se pot naște divergențe parteneriale. Deși tendința generală este de a nu le da curs, de a le estompa printr-o atitudine larg înțelegătoare, împăciuitoare, totuși, bruschețea cu care vor acționa unii parteneri de viață, de afaceri sau de proiect le pot provoca enervări, mai ales dacă aceia îi amenință cu perspectiva unui litigiu în justiție ori cu o reclamație. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, unele persoane vor avea motive să se îngrijoreze în funcție de mesajele ori de evenimentele care gravitează în jurul noțiunii de bani și/sau salariu. Nu toate informațiile trebuie luate în serios, pentru că multe dintre ele vor fi răstălmăciri ale adevărului, exagerări ori deformări din neînțelegerea corectă a unor comunicate oficiale și texte de lege; vor fi însă și situații care vor justifica enervarea lor.

Înainte de a lua o decizie, este bine ca Balanțele să se lămurească și să nu se bazeze pe comentariile persoanelor neavizate. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului și va aduce nuanțe importante în direcția croită deja de planetele aflate în casa a IV-a: restricții și dificultăți relaționale dar și patrimoniale. Relațiile vor fi grevate de lipsa de suplețe atât a nativilor cât și a celor cu care încearcă să ajungă la un numitor comun în privința administrării unor bunuri comune sau pentru valorificarea lor în folosul tuturor. Din 12 ianuarie, după ora 09:05, Lunii va tranzita casa a III-a, ceea ce va imprima o anume dinamică dialogurilor, va facilita informațiile la distanță și va da susținere nativilor în relațiile cu reprezentanții instituțiilor oficiale.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, discuții principiale, care pun „pe masă” o neregulă, o dezordine sau o nemulțumire personală în relația lor cu prietenii. Rostul acestei inițiative este de a lămuri o chestiune pentru a nu le greva relația. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, unele revolte sau reacții bruște vor fi reprimate din prudență sau dintr-o strategie care nu le permite exteriorizarea sentimentelor, mai ales, față în acelor persoanele pentru care Scorpionii nu vor să-și dezvăluie latura lor vulnerabilă. Aceste cenzuri interioare vor apare mai ales în relațiile de serviciu, atât cu colegii cât și cu șefii lor. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, Luna va tranzita zodia Scorpionului și le va da „apă la moară”, adică îi va alimenta cu energie și implicare afectivă în toate privințele și în toate direcțiile de viață.

Scorpionii vor fi puternici, activi, subtili, motivați și inspirați. Unora, această perioadă, le va imprima un aer seducător, făcându-i fascinați și irezistibili. Atât femeile cât și bărbații vor emana un magnetism aparte pe care vor ști să-l exploateze în beneficiul personal. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului și va influența, în chip semnificativ, casa comunicării: nativii vor deveni parteneri dificili de dialog prin precizia și meticulozitatea cu care își vor pregăti un atac verbal, o contestare, o apărare, o cerere sau o argumentare. Drumurile, însă, nu vor fi la fel de avantajate, multe dintre încercările lor de a pleca la drum vor fi blocate de varii imposibilități rezultate din îndatoriri personale de ultimă oră care impun noi priorități. Chiar dacă vor reuși să plece la drum, este bine să țină cont de piedicile și întârzierile care îi vor pune, mereu, în întârziere sau în contratimp cu orarul unor mijloace de transport în comun. Pe 12 ianuarie, după ora 09:05, preocupări bănești într-un context legal, oficial sau administrativ.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, organizarea muncii și activității, administrarea propriei imagini, plan de lucru. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, secvențe agreabile în planul relațiilor cu prietenii, efort de depășirea a momentelor tensionate sau contradictorii, Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, frământări interioare născute din situațiile conflictuale din trecut, nerezolvate, sau din cele noi, în derulare. Psihic încărcat, apăsări sufletești, motive de îngrijorare, dorință de revanșă împinsă, uneori, atât de departe, încât îi bate gândul să strice alcătuirea unor relații sau a unei situații dacă, sub imperiul furiei, au impresia că ele nu mai valorează nimic și nu mai contează pentru ei. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului și va da mentalului lor un impuls special, legat de atenția la detaliu, de cumpătare, de impunerea unor restricții în cazul cheltuielilor, de schimbarea stilului de viață pentru a evita sincopele financiare.

Dar, cum casa a II-a, pe care o traversează Mercur, alături de alte patru planete, este casa banilor câștigați din muncă și efort propriu, este de așteptat ca o serie de aspecte care țin de sectorul muncii de fiecare zi, plătită sub forma unui salariu sau a unei recompense bănești, să intervină și alte motive pentru care Săgetătorii (firi, de altfel cheltuitoare), să-și schimbe, pentru o vreme, felul de a trăi (mai cumpătat, mai chibzuit) cum ar fi: spaima de o întrerupere a procesului muncii, ipoteza unei concedieri, a pensionării, a renunțării la alte activități care, până acum, aduceau venituri suplimentare, limitarea din motive de sănătate a capacității de lucru (concedii medicale, program redus, etc.). Din 12 ianuarie, după ora 09:05, registrul de viață personală se schimbă sub impactul binefăcător al Luni care va tranzita zodia Săgetătorului, dându-le acestor nativi motiv de bucurie, de satisfacție, de optimism și multă energie.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Capricorn


Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, nativii vor avea un fel aparte de a coborî cu picioarele pe pământ, atât din perspectiva unor iluzii care vor fi adaptate la condițiile de viață ale momentului cât și din prisma unor nemulțumiri și stări de spirit efervescente care vor fi ajustate, temperate, controlate mai ales prin raportarea lor la o premisă de evoluție firească și nu la una alarmistă. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, discuție care poate deschide o perspectivă pozitivă asupra carierei, motiv pentru care cei născuți în Capricorn se vor pregăti mai ales sufletește la o schimbare sau la analiza unei variante/alternative profesionale deși, pe fond. Acea ipoteză ridică numeroase probleme profesionale (timp, efort personal fizici și/sau psihic, nevoia de completare a cunoștințelor prin deprinderea unor noi abilități de lucru sau pentru obținerea unor competențe și, mai ales, pentru acreditarea lor oficială, sacrificarea vieții personale, limitarea timpului necesar creșterii copiilor, etc.).

Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, relațiile cu prieteni vor evolua în nota deja știută, cunoscută și analizată de noi, în ultimele săptămâni, adică cea a vulnerabilităților potențiale. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului, în casa a I a personalității lor și se va alătura celor patru planete aflate în tranzit prin Capricorn. Nota fundamentală a acestei secvențe astrale speciale va fi de suprasolicitare, de aglomerare a evenimentelor importante care îi vor solicita din plin, dându-le nativilor senzația, deloc falsă, că sunt hărțuiți de viață. Mercur le va da capacitatea de a rezista în acest tumult, împiedicându-i să-și „piardă capul”, și ajutându-i să vadă corect realitatea ori să identifice adevărul într-un noian de ipoteze. În restul zilei de 9 ianuarie, după ora 09:05, gânduri și planuri legate de o chestiune oficială cu tentă juridică sau legală.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Vărsător


Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, tendința de a administra corect sau, măcar, adecvat, un ban sau un bun. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, perioadă bună pentru activități intelectuale, pentru preocupări superioare care înnobilează spiritul și îmbogățesc spiritual. Etapă favorabilă activității de creație sau interpretative, mai ales a celor care evoluează pe scenă și care se află în faza de pregătire a unui spectacol prin fantezie, inspirație, intuiție fericită, suplețe mentală, finețe. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, cei cu funcții și responsabilități publice, politice, economice, profesionale, sociale sau reprezentative vor fi puși în situația să dea replica unor atacuri ori să treacă prin momente ce necesită echilibru interior, calm și răbdare, posturi și atitudini care, în mod normal, nu sunt punctul forte al acestei zodii, de aceea, efortul lor va fi mai mare iar riscul de a da greși sporit.

Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului, alcătuind o echipă „de forță” împreună cu celelalte patru planete dar și cu Luna Neagră, aflate, cu toatele în tranzit prin casa a XII-a. ceea ce va constitui un permanent factor de neliniște și stres pentru acești nativi. Din 12 ianuarie, după ora 09:05, relațiile cu prietenii vor fi în prim-planul atenției lor. Cu unii ar putea aborda chestiuni de principiu, de moralitate, cu alții rezolvarea unor probleme comune pe cale legală sau readucerea lor la normalitate. O notă relativ comună Vărsătorilor, indiferent de vârstă, este cea de imagine, de succes profesional, de afirmare și, cum, nu toate ușile le sunt deschise, unii vor fi tentați să apeleze la soluții speciale, la artificii și speculații, la manevre și manipulări ori la speculații riscante în împrejurări tulburi. Pe fondul experienței de viață, cei maturi vor fi mai puțin expuși riscurilor, cei tineri, nerăbdători, vor fi vulnerabili prin ambiția și exces.





Horoscop Pești pentru săptămâna 6 – 12 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 6 și 7 ianuarie, la prânz, abordare corectă și principială a chestiunilor ce țin de o colaborare sau de un contract. Între 7 ianuarie, după ora 14:15, și 9 ianuarie seara, posibilitatea de a identifica soluții, de a reechilibrare balanța financiară. Între 9 ianuarie, după ora 22:06, și 12 ianuarie dimineața, moment al maximei sensibilități, al intuițiilor și imaginației creatoare, a inspirației, a hipersenzorialității, a stărilor telepatice. Zile bune pentru lecturi care le-ar putea revela un univers nou de cunoaștere, care i-ar putea apropia de adevăr, care le-ar oferi satisfacții estetice, artistice, spirituale, religioase sau culturale deosebite. Răstimp al ruperii de realitate, al detașării de contingent, al dedicării unor preocupări superioare. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului ceea ce le va permite să vadă mai bine (sau să descopere) natura reală a unor relații de prietenie cât și valoarea sau lipsurile unor cunoscuți. Firește, aceste lămuriri interioare le vor permite să ia deciziile cele mai adecvate în cunoștință de cauză.

Din 12 ianuarie, după ora 09:05, Luna va tranzita casa a X-a a ridicării în rang social prin valorificarea superioară a meseriei și a calităților personale, ceea ce va permite celor care desfășoară activități publice să se bucure de simpatie, prețuire, notorietate, „presă bună”, apreciere, aplauze. Nota generală a săptămânii va fi dată de relația bună a celor patru planete plasate în semne de Apă (Pești/Scorpion) care le oferă cadrul astral favorabil salturilor personale în plan mental, psihic sau în cel al cunoașterii de sine, condiții necesare pentru evoluția ulterioară. Impulsurile și dinamica impusă de planeta Marte vor constitui un cadru de referință pentru următorii doi ani și el va reprezenta, în următoarele două săptămâni, un imbold real, pentru ca peștii să dea curs inițiativelor personale care stau și așteaptă de mult timp să prindă viață.


Horoscop Urania saptamana 6 – 12 Ianuarie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții