Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania anual. Ce-ti rezerva 2018 Sănătate

Written By NIKE B. on duminică, 3 decembrie 2017 | 09:38



Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscopul anului 2018 previziuni Sănătate.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Citeste Horoscopul pentru noul an 2018 Sănătate.

Previziuni 2018 Berbec Sănătate

Se prea poate ca anul precedent să fi fost destul de îngăduitor cu tine cât privește acest aspect. Nici următorul nu se arată mai solicitant, indiciu cum că n-ai motive reale să-ți faci griji în raport cu bunăstarea ta fizică și emoțională. Se poate spune așadar că nu-ți va fi dificil să menții un oarecare echilibru pe acest plan. Axează-te pe acest obiectiv.

În primul trimestru al lui 2018, demne de menționat în acest context sunt doar februarie și martie când nivelul tău de energie este mai scăzut decât de obicei. Este posibil așadar să fii mai sensibil/ă decât de obicei, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Meditația și introspecția îți pot fi aliați de nădejde. Bazează-te pe ei.

În următoarele trei luni, poți avea parte de o perioadă destul de schimbătoare pe acest plan. Așa se face că, până în a doua jumătate a lui aprilie, riști să oscilezi între letargie și vervă, ceea ce se poate dovedi obositor în definitiv. Norocul face însă ca, din ultima parte a lunii mai încolo, să te stabilizezi oarecum, gestionându-ți mai eficient energia.

Al treilea trimestru al anului este unul în care acest aspect al vieții tale ar trebui să te preocupe mai mult decât de obicei. Iată așadar o perioadă în care poți lucra la stilul tău de viață și alimentație, aducându-le ajustările care se impun. N-ar strica nici să faci o cură de detoxifiere cândva în acest interval. Îți va prinde mai mult decât bine.

Din ultimele trei luni ale lui 2018, cu însemnătate pe acest plan pare a fi doar cele două din urmă. Nivelul tău de energie poate fluctua destul de mult în noiembrie, iar din punct de vedere emoțional, poți fi destul de încercat/ă din a doua parte a acestei luni încolo. Vei primi însă negreșit lecții de viață pe care chiar merită să le ții minte.

După cum bine poți observa din paragrafele de mai sus, 2018 nu-ți pregătește mari provocări pe acest plan. Este drept că ai putea avea parte de suișuri și coborâșuri, dar pare să nu fie vorba de nicio probă prea greu de trecut din punct de vedere fizic și emoțional. În definitiv, nu trebuie decât să dai dovadă de constanță și moderație.








Previziuni 2018 Taur Sănătate

Anul acesta, spre deosebire de prima jumătate a anului trecut, acest capitol nu se află în topul priorităților tale și nu pentru că ar fi lipsit de importanță, ci grație faptului că astrele nu-ți pregătesc mari surprize pe acest plan. Cu toate acestea, așa cum se poate vedea din rândurile de mai jos, se arată clipe în care poți aduce ajustări pe acest plan.

Prima lună demnă de a fi menționată în acest context este martie când s-ar putea ca nivelul tău de nervozitate să fie mai crescut decât de obicei. Acest lucru ți-ar putea afecta echilibrul emoțional, fapt pentru care s-ar dori să apelezi la yoga sau orice alte metode de a-ți restabili pacea interioară. Alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

În aprilie, bateriile tale par să se găsească la cotele obișnuite, dar situația dă semne de schimbare din a doua jumătate a lunii mai încolo când pari puțin mai agitat/ă decât în mod obișnuit. De regulă, ești o persoană calmă, dar s-ar putea ca începând de atunci, să-ți sară țandăra într-un mod care te surprinde atât pe tine însuți/ăți, cât și pe ceilalți.

Din august încolo, riști să devii din nou pasiv-agresiv/ă, fapt lesne de observat pentru cei din jurul tău, dar mai puțin evident pentru tine. Întrucât relațiile cu cei din jurul tău ar putea suferi din această pricină, gândește-te de două ori înainte să spui ori să faci lucruri pe care le-ai putea regreta. Încearcă să afli ce anume te aduce în starea aceasta.

Cândva în octombrie și/sau noiembrie, o problemă de sănătate, a ta sau a partenerului, se poate interpune între voi. Este de înțeles că o astfel de încercare este grea pentru amândoi, dar în momente de acest gen, trebuie să fiți mai uniți ca niciodată. Nu puneți presiuni suplimentare unul pe celălalt, ci căutați să vă susțineți cum puteți mai bine.

După cum bine se poate observa din paragrafele anterioare, singura ta problemă pe acest plan este faptul că-ți ții nervii în frâu cu destul de multă dificultate. De regulă, nu ești o persoană impulsivă, iar o astfel de atitudine, venind de la tine, poate crea mari confuzii. Nu ceda tensiunii și încearcă s-o gestionezi cum poți tu mai bine.


Previziuni 2018 Gemeni Sănătate

În 2018, mai mult decât anul trecut, acest aspect al vieții tale îți va atrage atenția în a sa direcție. Poate nu va fi vorba de ceva serios ori grav, dar în orice caz, va fi nevoie să investești timp și energie pentru ca lucrurile să fie în grafic pe acest plan. Dacă dai dovadă de moderație și-ți acorzi un minimum de îngrijire, totul va decurge perfect.

În prima lună a lui 2018, ești destul de solicitat/ă din punct de vedere fizic, fapt care se resimte cel mai puternic în martie. Cel mai probabil, programul din ce în ce mai încărcat de la serviciu constituie motivul pentru care abia îți mai rămâne timp să te odihnești, darămite să ai grijă de tine. Nu uita să faci și din tine o prioritate uneori.

Pari să te simți destul de bine în pielea ta în al doilea trimestru al anului, dar începând cu a doua jumătate a lunii mai, s-ar putea totuși să pendulezi între tipare de gândire învechite și coercitive, respectiv gesturi și schimbări de atitudine care șochează. Spre bine tău, ar fi bine să te stabilizezi cât mai curând posibil. Altfel, pot apărea probleme.

Din iulie încolo, ești ceva mai puțin încercat/ă la serviciu, iar beneficiile unui program mai lejer se resimt în nivelul tău de energie care crește văzând cu ochii. Așa se face că poate ai mai multă tragere în direcția (re)stabilirii unui stil de viață și alimentație care să te ajute să-ți faci treaba, dar să-ți rămână suficient energie pentru propria persoană.

În prima jumătate a lui noiembrie, ai putea sesiza că silueta ta s-a schimbat între timp, poate pentru că ai cam exagerat cu răsfățurile culinare sau nu ai prea făcut mișcare. Ei bine, oricare ar fi situația, cert este că trebuie să iei măsuri rapid. În caz contrar, s-ar putea ca de sărbători să nu-ți cadă tocmai bine bucatele, dat fiind că se văd în oglindă.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, acest aspect al vieții tale ar fi bine să se numere printre prioritățile tale anul acesta. Obiectivul tău în acest context ar trebui să fie acela al stabilirii unui echiibru la acest nivel. Poate fi complicat să atingi această stare și chiar mai dificil să o păstrezi, dar vei vedea că merită toate eforturile.






Previziuni 2018 Rac Sănătate

În contextul acestui aspect al vieții tale, ar putea părea că ai căzut din lac în puț. Spre finele lui 2017, se prea poate să fi simțit o ușurare la acest nivel, dar sfârșitul lui 2018 îți va atrage din nou atenția asupra acestui capitol. Dacă n-ai adus ajustări de care te poți ține stilului tău de viață și alimentație, poate ar fi cazul să scoți cămașa acum.

În februarie și o bună bucată din martie, ai putea fi destul de solictat/ă din punct de vedere profesional, ceea ce înseamnă că nivelul tău de energie ar putea fi destul de greu încercat. Nu uita așadar să mai iei câte o pauză din când în când și acordă-ți câte o minivacanță când vezi că randamentul tău nu mai este același. Nu te suprasolicita.

În luna mai și în prima jumătate a lunii iunie, se prea poate ca echilibrul tău emoțional să se destabilizeze într-o oarecare măsură. Cel mai probabil, vei avea tendința de a-ți construi scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate, ceea ce te face să nu vezi lucrurile așa cum stau ele cu adevărat. Încearcă să-ți vii în fire cât mai repede.

Emoțional, probe s-ar putea da și în iulie și în august. Unele probleme care pot apărea în parteneriatul de viață și/sau afaceri riscă să te zdruncine destul de puternic pe acest plan, indiciu cum că ar fi mai bine pentru tine să iei lucrurile mai puțin personal. În caz contrar, frământările tale interioare și-ar putea pune prea mult amprenta pe tine.

Din noiembrie începând, ar fi de dorit să faci din nou o prioritate din menținerea unei sănătăți fizice la înălțime. Poți avea tendința la sfârșitul anului să exagerezi nițel cu satisfacerea poftelor culinare și cu relaxarea, fapt care ți-ar putea modifica formele destul de mult. Încearcă să faci mai mult sport, optând mai des pentru odihna activă.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, acest aspect rămâne una dintre ariile tale de interes și anul acesta. Este drept că te-ar putea preocupa mai puțin decât în 2017, dar încă mai ai de rezolvat lucruri pe acest plan înainte de a-ți muta atenția în direcția altora. Asigură-te așadar că investești suficient timp și energie în propria bunăstare.


Previziuni 2018 Leu Sănătate

Ei bine, iată că a venit peste tine un an în care trebuie să faci din sănătate una dintre prioritățile tale. Poate că-n anii trecuți ai tratat superficial acest aspect, dar o astfel de atitudine poate veni în detrimentul tău în 2018. Caută așadar ca, încă din primele zile ale acestui an, să dai dovadă de mult precauție pe acest plan. Fii mai grijuliu/e cu tine.

În primul trimestru al lui 2018, demnă de menționat în acest context este ianuarie. Se întrevede o perioadă bună pentru a te informa de la specialiști despre cum anume te-ai putea perfecționa în acest sens. Dacă începutul de an vine cu multe responsabilități la serviciu, nu uita să acorzi importanța necesară relaxării. Altfel, te poți suprasolicita.

În lunile mai și iunie, veștile referitoare la acest capitol de viață nu sunt prea bune. În caz că suferi de dureri de spate sau coloană de prea multă vreme, ele se pot croniciza dacă nu iei atitudine cât mai repede cu putință. Recomandate sunt terapiile care se bazează totuși pe mișcare. Gimnastica medicală se poate dovedi de folos acum.

Dacă nu iei atitudine în al doilea trimestru al anului, lunile iulie și august se dovedesc greu de suportat pentru tine. Poți avea parte de discuții în contradictoriu cu partenerul pe seama faptului că nu ai grijă de tine sau că lipsa ta de interes în această direcție vă împiedică să profitați de unele activități specifice de cuplu. Înțelege că-ți vrea binele.

Din octombrie încolo, lucrurile încep să se îndrepte încetul cu încetul. Poate că te-ai decis în sfârșit să faci ceva în acest sens sau se îmbunătățesc de la sine. Oricare ar fi situația, cert este că n-ar trebui să te culci pe-o ureche, crezând că toate problemele tale s-au rezolvat. Străduiește-te să faci în așa fel încât să ai mai multă grijă de tine.

După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, acest capitol de viață merită să primească mai multă atenție din partea ta. Cum nu ești tocmai o persoană care acordă prea mult interes ultimelor descoperiri în materie de menținere a bunăstării fizice, nu-ți prea vine natural să te îngrijești de sănătatea ta. Ține minte că prevenția este cheia.





Previziuni 2018 Fecioara Sănătate

Din punctul de vedere al acestui capitol de viață, 2018 are toate șansele să fie la fel de puțin solicitant ca anul trecut. Unde mai pui și că ești genul prevăzător care se îngrișește regulat de sănătatea ta. Cu toate acestea, se arată totuși perioade în care ar fi mai bine pentru tine să dai dovadă de ceva mai multă implicare pe acest plan.

În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, pari mai interesat/ă ca niciodată să afli noi metode să te menții într-o formă fizică la înălțime. Acest lucru se poate concretiza prin faptul că te informezi mai mult decât în mod normal despre cele mai noi tendințe pe acest plan. Poate nu poți integra pe toate în stilul tău de viață, dar merită încercat.

Prima jumătate a lui aprilie te-ar putea surprinde destul de afectat/ă emoțional, cel mai probabil de niște lucruri care se întâmplă în parteneriatul tău de viață sau afaceri. Cu cât te lași mai tare influențată de aceste tensiuni, cu atât reușești mai greu să pui în ordine ceea ce s-a stricat. Păstrează-ți așadar cumpătul și acționează stăpân pe tine.

În iulie și în august ar trebui să acorzi cea mai multă atenție acestui sector de viață. Se prea poate să ai tendința să te răsfeți cu prea multe preparate gustoase care îngrașă ori să te privezi de la prea multe lucruri, slăbind peste măsură. Ține cont de faptul că este important să dai dovadă de echilibru, nu să cazi dintr-o extremă în alta. Nu exagera.

Ultimul trimestru al anului pare să nu aducă noutăți prea mari pe acest plan. Bine ar fi totuși dacă această perioadă a anului te surprinde făcând mișcare. Rezultatele ar putea apărea mai devreme decât te-ai așteptat inițial, fapt pentru care sezonul sărbătorilor te-ar putea surprinde într-o formă mai bună ca oricând. Odihna activă îți este aliat.

După cum transpare din paragrafele de mai sus, se întrevede un an în care grija ta față de bunăstarea ta mentală și emoțională atinge noi culmi fără a friza însă ipohondria. În felul acesta, te ții departe de orice afecțiune care te-ar putea împiedica să te bucuri de lucrurile care îți plac. N-ar fi rău să-l inspiri și pe partener să-ți urmeze exemplul.


Previziuni 2018 Balanta Sănătate

Anul acesta, la fel ca în 2017, acest aspect al vieții tale nu pare să-ți creeze prea multe bătăi de cap. Astrele nu-ți rezervă provocări pe acest plan, indiciu cum că bunăstarea ta fizică și cea emoțională nu-ți creează motive de îngrijorare. Oricare ar fi situația, cert este că se recomandă să dai dovadă totuși de prudență și să fii prevăzător/oare.

De la mijlocul lui februarie, dar și în martie, s-ar părea că o duci destul de bine cu sănătatea. Cu toate acestea, s-ar putea ca uneori să fii mult prea infulgent/ă cu tine însuți/ăți, răsfățându-te peste măsură. Nu-i nimic rău în a te deda lenei sau hatârurilor culinare, dar este important să îți impui limite și să te ții de ele. Atfel, ai de suferit.

De le finele primei jumătăți a lunii mai încolo, se prea poate ca universul tău interior să se destabilizeze nițel. Unele evenimente cu impact emoțional destul de puternic ți-ar putea veni de hac, stârnind o suită de trăiri și emoții care te pot bulversa. Poate că dacă nu ai lăsa chiar totul să te afecteze atât de mult, ai reuși să-ți păstrezi liniștea.

Din august încolo, s-ar putea să-ți recapeți încetul cu încetul echilibrul emoțional, dar doar dacă te dedici meditației și introspecției pentru a afla sursa unor sentimente cel puțin contradictorii care te încearcă de ceva timp încoace. Dacă nu te analizezi nițel pe interior, poți să ai de suferit și pe plan fizic. Cele două planuri sunt interconectate.

În octombrie și o bună bucată din octombrie, te poți confrunta cu o criză a valorilor care îți răpește din pofta de viață și energie. Până nu-ți reevaluezi sistemul de referință nu vei reuși să te pui pe picioare. Gândește-te care sunt lucrurile pe care le prețuiești cu adevărat și ghidează-te după ele. În caz contrar, marșezi pe o direcție incertă.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2018 în care nu se prefigurează amenințări la adresa sănătății tale fizice și emoționale. Chiar și așa, este important să dai dovadă de interes vis-a-vis de propria ta bunăstare. Caută să aduci unele ajustări stilului tău de viață și alimentație și încearcă să te ții de ele.






Previziuni 2018 Scorpion Sănătate

După câțiva ani în care ai trecut prin tot felul de provocări pe acest plan, se întrevede un 2018 în care acest aspect de viață pare să te preocupe mai puțin. Cu toate că nu au dispărut toate motivele de îngrijorare, cert este că ești pe cale cea bună către atingerea unui nivel de echilibru din punct de vedere fizic și emoțional. Rămâi totuși pe poziții.

Primul trimestru al anului se arată a fi unul liniștit în acest context. Ține cont însă că, din februarie încolo, nivelul tău de energie ar putea înregistra o scădere. Se prea poate să te confrunți cu o stare de ușoară apatie care, gestionată într-un mod corect, nu va evolua într-o direcție care să-ți vină în dezavantaj. Caută să gândești pozitiv mereu.

În prima jumătate a lui aprilie, s-ar putea să nu o duci tocmai bine cu sănătatea. Dacă te supără ceva, durerile de cap pot fi cele care-ți vor da de furcă. Probabil că dacă ai încerca să-ți controlezi nivelul de stres, lucrurile ar sta cu totul altfel. Încearcă să nu mai lași chiar totul să te afecteze. Abordează situațiile neplăcute în mod asumat.

Din iulie începând, parcă ești mai plin/ă de energie decât în lunile trecute. Cu toate acestea, caută să te menajezi, cel puțin într-o anumită proporție, mai ales dacă ai obiceiul să te suprasoliciți. În caz contrar, s-ar putea să te epuizezi, motiv pentru care riști să ajungi într-o stare de oboseală cronică. Ar fi indicat să te îngrijești mai mult.

Ultimul trimestru al anului ar putea fi cel mai solicitant pentru tine pe acest plan. Din punct de vedere moral, este posibil să nu te afli în cea mai bună stare, fapt care poate avea un efect nefast asupra bunăstării tale fizice. Dacă conștientizezi legătura dintre cele două planuri, vei evita ca starea fizică să o influențeze pe cea mentală și invers.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, anul acesta ai putea să ieși de sub imperiul încercărilor pe acest plan.Chiar și așa, bine pentru tine ar fi să realizezi că te afli încă în perioada de convalescență și mai ai mult de lucrat până când să poți spune că ai ajuns la un echilibru. Interesează-te cât poți de mult de sănătatea ta.


Previziuni 2018 Sagetator Sănătate

Dacă cel puțin până în a doua jumătate a anului trecut ai fost destul de încercat/ă pe acest plan, anul acesta se anunță mai puțin complicat pe acest plan, dar provocările nu vor lipsi. Dacă nu ți-ai construit până acum un stil de viață și alimentație echilibrat, poate ar fi cazul să lucrezi la acest aspect în lunile care urmează. Este spre binele tău.

S-ar părea că, pe acest plan, începutul de an va fi unul cât se poate de liniștit. Nivelul tău de energie este suficient de ridicat încât să te poți ține de planurile făcute pe acest trimestru, dar caută să nu te extenuezi. Ești încă în perioada de revenire după prima jumătate a anului trecut când ai trecut printr-o stare continuă de epuizare fizică.

Din la mijlocul lui aprilie încolo, pari să fii asaltat/ă din toate părțile, fapt care și-ar putea pune amprenta pe capacitatea ta de a-ți reîncărca bateriile în timp util. Nu uita așadar să acorzi timpul cuvenit relaxării și odihnei active, mai ales când simți că nu mai dai randamentul scontat. Gândește-te și la tine, cel puțin din când în când.

Până către finele lunii august, moralul tău s-ar putea să nu se regăsească la cotele sale obișnuite. Nu-i exclus să fii nițel prăpăstios/oasă, dar dacă simți că stările de apatie durează prea mult, înconjoară-te de oameni cu o mentalitate sănătoasă și care gândesc pozitiv. Ei te vor ajuta să vezi lumea înconjurătoare dintr-o perspectivă optimistă.

În octombrie, s-ar putea ca echilibrul tău de interior să aibă de suferit. Probabil revin în actualitate, temporar ce-i drept, unele frustrări, nemulțumiri sau traume care își au originea în anii care au trecut. Norocul face că din noiembrie încolo redevii persoana plină de energie care-i molipsește pe toți cu buna sa dispoziție. Cultivă această stare.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2018 se întrevede a fi unul care nu-ți rezervă perioade prea lungi de apatie și incapacitate fizică de a fi la înălțimea propriilor așteptări. Cu toate acestea însă, se recomandă să acorzi o grijă specială bunăstării tale fizice și emoționale. Celelalte sectoare de viață depind de ea.






Previziuni 2018 Capricorn Sănătate

Anul acesta, la fel ca cel de dinainte, acest aspect al vieții tale ar trebui să se numere printre cele care îți răpesc timp și energie. În raport cu sănătatea la nivel fizic, nu ai motive reale de îngrijorare, dar mai ai de lucrat să te întremezi spiritual și emoțional. În caz contrar, s-ar putea ca nici organismul să nu te susțină în toate privințele.

În primul trimestru al anului, ai putea oscila între momente în care te simți bine în pielea ta, sigur/ă pe tine și forțele tale și faze în care ești destul de abătut/ă și captiv/ă în propriile tale preconcepții. Poate că dacă ai fi mai indulgent/ă cu tine însuți/ăți, ai vedea că lucrurile nu stau chiar atât de rău. Caută să privești lucrurile așa cum sunt.

În luna mai și prima jumătate a lui iunie, pare să-ți meargă bine pe plan fizic. Stai bine cu îndemânarea și forța de muncă, fapt pentru care indicat ar fi să-ți programezi în acest trimestru al anului activitățile care implică muncă istovitoare. Dacă iei pauză din când în când, cu siguranță nivelul tău de energie nu va avea atât de mult de suferit.

Lunile iulie și august pot veni la pachet cu o criză a valorilor. Parcă nu mai ești la fel de conștient/ă care sunt lucrurile care chiar merită cu adevărat pentru tine. Această lipsă de repere clare îți poate veni de hac la un moment dat, deci caută să-ți pui acele întrebări pe care le-ai evitat de o bună perioadă de timp încoace. Nu te feri de ele.

De la mijlocul lui noiembrie până la începutul lui decembrie, te-ai putea confrunta cu unele temeri recurente legate de viitor. Nu ți se mai pare nimic sigur, puține lucruri mai prezintă o garanție în ochii tăi, fapt care te-ar putea dezechilibra emoțional destul de puternic. Străduiește-te să-ți recapeți optimismul căci altfel îți pierzi pofta de viață.

Din câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2018 în care nu organismul este cel care nu ține cu tine, ci propriul tău moral la care mai ai de lucrat puțin. Ești o persoană puternică ce nu se teme de provocări, dar pe seama oboselii și a stresului, poți ajunge să te îndoiești de tine însuți/ăți. Caută să-ți recapeți calmul.


Previziuni 2018 Varsator Sănătate

S-ar părea că nici anul acesta nu te preocupă prea mult acest aspect al vieții tale. Se întrevede așadar un an 2018 în care nivelul tău de energie se află la cotele necesare pentru a-ți duce orice plan la bun sfârșit și pentru a te bucura de pasiunile tale, dar și de cei dragi de lângă tine. Nu trebuie decât să ai un stil de viață cât mai echilibrat.

În primul trimestru al anului, demne de menționat în acest context sunt doar ianuarie și februarie. În cea dintâi lună a lui 2018, se prea poate să nu te simți tocmai în largul tău, cel mai probabil pentru că persiști în tipare de gândire conservatoare și negative. Lucrurile încep să se schimbe treptat în februarie când revii la sentimente mai bune.

De la jumătatea lunii mai până la finele lui iunie, pari să fii destul de stabil/ă din punct de vedere emoțional, fapt care te ajută să fii la înălțime și pe plan fizic. Cu toate că se poate să fii hipersensibil/ă uneori, cert este că reușești până la urmă să-ți controlezi emoțiile. Ele îți pot influența mult bunăstarea fizică, deci caută să le stăpânești cumva.

Lunile de iulie și august ar putea veni la pachet cu încercări în ceea ce privește starea ta de spirit. Într-un fel sau altul, pot reveni în actuale momente mai puțin plăcute din trecut, temeri, frustrări sau nemulțumiri care riscă să te arunce într-o stare de tristețe generalizată. A venit timpul să faci pace cu ce s-a întâmplat și să mergi mai departe.

Din octombrie începând, cel puțin la nivel emoțional, nu ai parte de provocări. Este drept că tot mai ai tendința să vezi lucrurile în roșu și negru, dar parcă nu mai ești la fel de prăpăstios/oasă. Cu toate acestea, trebuie să rămâi stăpân/ă pe situație și să te repui pe făgașul normal dacă simți că deraiezi într-o direcție greșită. Poți face asta.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2018 în care provocările pe acest plan sunt mai mult de ordin emoțional decât fizic. Nu-ți face griji așadar în privința sănătății, ci caută să te asiguri că echilibrul tău interior nu poate fi alterat de nimeni și nimic. Altfel, cea mai mică supărare te poate dărâma.





Previziuni 2018 Pesti Sănătate

Cu excepția unei scurte perioade de o lună, acest aspect al vieții tale nu-ți va da prea mari motive de îngrijorare. Nici anul trecut nu ai trecut prin încercări prea mari pe acest plan, fapt pentru care acum poți avea tendința de a te culca pe-o ureche. Ai avea mai mult decâștigat însă dacă ai încerca să fii prevăzător/oare, cel puțin într-o măsură.

De la mijlocul lui februarie până la finele primei jumătăți a lui martie, ar părea că nu treci prin cea mai bună perioadă a ta. Poate te simți singur/ă, neînțeles/ă ori alienat/ă într-un fel sau altul. Cu cât ești mai confortabil/ă cu tine însuți/ăți, cu atât va fi mai bine pentru tine. În restul lunii a treia, pari să te simți mult mai bine în pielea ta.

Începând cu ultima decadă a lui iunie, s-ar putea ca nivelul tău de energie să scadă. Cât de mult resimți această schimbare depinde într-o destul de mare măsură și de capacitatea ta de a-ți gestiona forțele într-un mod productiv. De asemenea, nu-i exclus să simți că ai nevoie de o perioadă mai mare de odihnă pentru a te pune pe picioare.

În iulie și august, te poate prinde o teamă mai mult sau mai puțin justificată de viitor. Necunoscutul nu-ți mai pare deloc o aventură, ci doar o sursă de neliniști și nopți albe. Caută să-ți găsești unele repere stabile care te pot ajuta să te simți în siguranță chiar și atunci când ieși din zona de confort. Doar așa te rupi de vechi și înaintezi spre nou.

Din noiembrie începând, se pare că revii la starea ta obișnuită. Nu te mai preocupă parcă la fel de mult să le semeni celorlalți, semn că ai început să apreciezi propria ta unicitate. Vor mai fi momente în care vei simți că ceilalți nu rezonează nicicum cu tine, dar parcă nu te mai afectează la fel de puternic. În adâncul tău, știi că nu trebuie.

După cum poți vedea din paragrafele de mai sus, te întâmpină un an 2018 în care nu se întrevăd mari provocări pe acest plan. Dacă ar fi să acorzi prioritate unui domeniu din acest context, cel mai indicat ar fi să te îngrijești de mentalul tău. Acolo este sursa oricărui fel de disconfort, semn că dacă stai bine cu moralul, poți trece peste orice.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții