Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 11–17 Noiembrie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 noiembrie 2017 | 06:45



Horoscop Urania săptămâna 11–17 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 11–17 Noiembrie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 11–17 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Berbec

Pe 11 noiembrie, nativii vor găsi, mereu, un prilej să se impună în fața copiilor sau a celor dragi. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări legate de activitatea curentă care impun atenție, efort de concentrare și hărnicie. Discrete tulburări digestive pe fond neuro-vegetativ. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, răstimp al disensiunilor în familie. Frecvente contradicții între asociați. Berbecii vor avea tendința să reacționeze energic, uneori chiar brutal. Evoluție neprevăzută în cazul unor litigii; nativii vor avea inițiative surprinzătoare. Uneori, presiunile profesiei sau ale funcției vor fi motivul ieșirilor lor temperamentale. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, accent major pus pe aspectele materiale, patrimoniale sau bănești în care sunt implicate și alte persoane de a căror voință sau capacitate de decizie depinde rezolvarea lor (ajutoare, burse, împrumuturi, acte de donație, testamente). Moment dificil de înțeles în esența lui, , care va împinge evoluția evenimentelor din acest sector spre o etapă nouă dar care, nu întotdeauna, va fi cea indicată de urmat, mai ales dacă va fi vorba de asumarea unor riscuri, de eludarea unei (unor?) legi sau principii morale ori de ignorarea pericolelor ce ar decurge de aici. O întâmplare importantă ar putea avea loc pe 17 noiembrie cu consecințe financiare. Va continua relația armonică între Uranus (în Berbec) și Saturn (în Săgetător), dându-le Berbecilor posibilitatea să-și schimbe viața, să ia hotărâri surprinzătoare, să-și consolideze un plan major dar care le va impune schimbarea stilului de viață sau opțiunile fundamentale. Activitate mentală intensă care îi poate conduce la limpeziri dar și la transformări de conștiință. Mobilitate spirituală, disponibilitate spre însușirea unor noțiuni noi, moderne. Relații bune cu străinătatea; posibile scurte deplasări dincolo de graniță.




Horoscop Taur pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Taur

Pe 11 noiembrie, posibile situații în care nativii vor trebui să-și afirme răspicat un punct de vedere, să recurgă la gesturi forte, să-și apere statutul de autoritate în sânul familiei. În cazul în care relațiile dintre soți se vor degrada, nativii ar putea primi un sprijin prin intervenția unui membru de familie respectat. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, Taurii vor simți nevoia să facă ordine în relațiile cu copiii lor sau cu o persoană dragă. Uneori, dorințele lor vor fi dictate de interesele sau de preocupările care nu le mai sunt respectate sau care sunt încălcate prin răsfățul și exagerările acelora. Răbdare și metodă în cazul celor care trebuie să ducă un proiect la bun sfârșit, mai ales dacă este vorba de activități din sfera artistică sau interpretativă, care vor impune nevoia de a zăbovi pe detalii, de a verifica, de a corecta, de a șlefui un produs, o creație. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, este posibil ca, la locul de muncă, să fie tevatură mare: discuții, situații critice, revolte ale colegilor, nemulțumiri personale afirmate răspicat. În planul sănătății, motive de enervare, de dezechilibru interior cu efecte organice imediate (crampe, dureri, spasme, stări congestive). Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, încărcătura astrală majoră pe casa a VII-a poate complica viața în doi, parteneriatele, asocierile, negocierea contractelor, discuțiile preliminare într-un sector de activitate. Nativii trebuie să fie cu ochii-n patru pentru a identifica și bloca orice tentativă de a fi păcăliți sau trădați. Un context vulnerabil va fi cel legat de procese și litigii, unde, se identifică posibile agravări ale situației pe fondul unor nereguli, manevre ascunse, abandonări ale împricinatului de către martori sau avocați; risc de manipulare vicioasă a actelor și documentelor în cazul unei anchete.





Horoscop Gemeni pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Pe 11 noiembrie, nativii pot avea câștig de cauză ca rezultat al tăriei lor de caracter sau a forței și priceperii cu care vor expune și vor susține o cauză. Succes la capătul unei deplasări cu scop precis. Noroc în cazul unui examen (verificare, test, interviu). Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări casnice, activități domestice, schimb de opinii, cu una sau mai multe rude, cu privire la administrarea unui bun comun, de familie. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, provocări afective: Gemeni se vor simți atrași de o persoană, de plăcerea aventurii. Posibil efort major făcut de către cei care desfășoară activități sportive în vederea recuperării forțelor fizice, afectate de o boală sau de o accidentare, ori în vederea câștigării unui record. Moment al succesului, debut sau afirmare spectaculoasă în cazul celor care desfășoară activități artistice și/sau interpretative. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, răstimp dificil pentru sănătate, timp în care se pot petrece, în funcție de vârstă și starea generală a sănătății, evenimente care vor crea disfuncții organice (epuizare fizică și psihică, răceli, gripe, viroze, infecții, tulburări hormonale). În registrul muncii, Gemenii vor trăi îngrijorări, spaime, nemulțumiri sau revolte înăbușite, generate de relațiile dificile dintre ei și colegii sau șefii lor, ori pe fondul evenimentelor care alterează programul și specificul muncii lor. Guvernatorul Gemenilor, Mercur, va stârni pendulări de opinie, neîncredere în partenerii de viață, de muncă, de afaceri, oscilație în deciziile pe care vor trebui să le ia, pierdere de timp prin concentrarea pe o situație doar aparent complicată; va fi nevoie de mai multă hotărâre și echilibru. Dialoguri punctuale pe chestiuni ce privesc o colaborare sau integrarea nativului într-un proiect mai amplu.








Horoscop Rac pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Rac

Pe 11 noiembrie, capacitate de a rezolva cu bine o problemă bănească, mai ales în ipostaza salarială, prin susținerea autoritară și argumentată a punctului lor de vedere. În cazul discuțiilor provocate de nativ în acest scop, este bine să se păstreze moderația și măsura; aroganța și enervarea nu vor conduce la succes. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, Racii vor simți nevoia să facă exerciții practice pentru a-și perfecționa îndemânarea, pentru a căpăta mai multă experiență. Spiritul critic care nu le va atrage nativilor simpatia celor vizați de observațiile lor, chiar dacă ele vor fi pertinente. Risc, pentru Raci, de a deveni chițibușari și de a se bloca la un detaliu. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, în unele familii se vor înmulți discuțiile aprinse pe o temă de interes comun. Racii vor adopta o atitudine categorică sau lipsită de suplețe care va face dialogul cu rudele și mai dificil. Situația se va complica cu cât se vor apropia de 17, 18, 19 noiembrie când, cuadratura dintre maleficii Marte și Pluto își va pune amprenta astrală asupra deciziilor și reacțiilor lor. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, cavalcadă sentimentală, trăiri intense. Unii vor fi angrenați în acest vârtej afectiv pe fondul relațiilor cu copiii (adolescenți sau deja maturi) cu care intră în disensiuni majore provocate de stilul acelora de viață, de opțiunile sau de situațiile confuze în care aceia au intrat. Alte persoane se vor lăsa duse de valul unor povești de dragoste frumoase, tentante sau chiar fascinante, la început, dar care vor degenera repede, transformându-se în situații deloc limpezi și satisfăcătoare. Perioadă fecundă pentru artiști, actori, creatori de toate genurile, mai ales din sfera muzicii. Atenție la semnele, discrete încă, ce prevestesc (s-au pregătesc!) deteriorarea unor relații parteneriale de orice natură.




Horoscop Leu pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Leu

Pe 11 noiembrie, perioadă plină de energie, în care nativii vor simți o motivație specială ca să se pună pe treabă, să înceapă un proiect, pentru care, până acum, nu aveau suficientă încredere sau mijloacele materiale necesare ori nu se iviseră împrejurările favorabile. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, nevoia de a-și revizui viața materială prin stabilirea altor priorități. Atenție la perspectiva de a trece prin momente în care nu vor avea aceiași disponibilitate bănească și care este prefigurată de informații alarmante. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, deplasări, unele ivite pe ultima sută de metri, altele asociate cu discuții la tot pasul. Nu plecați la drum sau nu vă deplasați, chiar pe distanțe mici, cu mașini vechi, uzate sau cu șoferi care nu vă inspiră încredere. Combativitatea și tendința de a „spune lucrurilor pe nume” nu va fi cea mai bună soluție pentru a reglementa ceva ce vă deranjează. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, dinspre familie, pot veni informații neplăcute, unei rude i se poate întâmpla ceva ce vă angajează prin nevoia de a-i acorda ajutor, susținere, participare afectivă sau prin complicarea programului de viață și nevoia de a contramanda o activitate. Posibilă avarie în casă, gospodărie din cauze externe (condiții meteo, accidente). Seara zilei de 17 și apoi, întreaga zi de 18 noiembrie, poate fi răstimpul în care nativii vor avea sentimentul că sunt la răscruce, că trebuie să ia o decizie importantă, că, atunci, se decide viața lor. Segmentul muncii începe să scârție sau îi pune pe nativi pe gânduri cu privire la corecta și avantajoasa desfășurare a activității profesionale. Întreaga săptămână este bună pentru cei care desfășoară activități sportive (succes, premii, medalii) sau de prezentare în fața publicului în varii ipostaze (spectacole, concerte, conferințe, interviuri).







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Pe 11 noiembrie, posibile frământări interioare provocate de nevoia de a lua atitudine față de un eveniment, de o afirmație, de comportamentul unei persoane. Va fi nevoie de precauție și de multă diplomație care îi va obliga pe nativi să analizeze toate variantele; vor reuși cei care au o anumită experiență de viață, o educație și o înțelegere superioară. Nu recurgeți la artificii; păziți-vă de tentația de a deforma adevărul. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, Fecioarele vor fi în formă, acționând în stilul lor: cu calm, cu metodă, cu răbdare, cu atenție, cu responsabilitate, ținându-și în frâu pasiunile și trăirile subiective. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, nativii vor depune eforturi pentru a câștiga bani, vor munci, vor colabora, vor face demersuri pentru un mai bun plasament al forței și capacității lor de muncă, vor provoca discuții pe teme salariale. Unele propuneri vor fi acceptate, după 18 noiembrie. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, casa a III-a a comunicării va sta sub semnul celor patru planete în tranzit prin Scorpion, care vor da tuturor tipurilor de relație cu informațiile sau veștile vehiculate, conotații vulnerabile prin lipsa lor de onestitate și veritate și îi vor pune pe nativi într-o situație proastă dacă aceștia nu le vor verifica temeinic. În spatele multor astfel de știri poate sta o provocare dinainte ticluită: dorința de a induce în eroare, de a ascunde adevărul, de a-i face pe nativi să „muște momeala” unei dezinformări. Risc de nereguli (organizatorice) păgubitoare în cazul participării la un examen. Pentru unele persoane, s-ar putea pune, întreaga săptămână, problema rezolvării pe cale oficială a unor chestiuni administrative, legale sau juridice legate de casă, un teren, un aspect patrimonial. Răceală, indiferență sau refuz al sentimentelor care abat atenția nativilor de la chestiunile importante.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Balanta

Pe 11 noiembrie, întâlnirile cu prietenii pot fi „zgâriate” de interesele sau de discuțiile legate de bani. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, dorință intensă de a se calma, de a-și găsi echilibrul interior prin identificarea cauzelor și direcțiilor spre care se îndreaptă unele evenimente care, pentru moment, ridică semne de întrebare sau în legătură cu temeiul informațiilor pe care nu știu cum să le interpreteze. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, nativii se vor echilibra organic, fizic și psihic sau vor iniția întâlniri menite să lămurească relațiile parteneriale. Totuși, latura subiectivă nu va dispărea din felul în care se vor raporta la oameni și faptele lor. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, casa banilor câștigați din muncă va fi pusă la încercare din greu din varii direcții: informații destabilizatoare, ostilitatea familiei sau imposibilitatea rudelor de a-i ajuta pe nativi sau chiar pretențiile ridicate de aceștia cu privire la susținerea lor financiară de către Balanțe, confuziile născute la locul de muncă din aplicarea abuzivă/incorectă a unei măsuri economice sau dintr-o situație precară la locul de muncă (insolvență, faliment, sechestru asigurator, popriri pe conturi, etc.). Apropiata fază de Lună Nouă poate atrage intrarea într-un nou regim sau sistem de plată în dezavantajul nativilor. Îngrijorarea va fi trăită la cote mari. Consultări pe teme de legislație cu privire la clauzele unui contract pe care nu le mai pot accepta sau pe care nu le mai pot onora precum și discuțiile concrete referitoare la schimbarea datelor esențiale ale unui contract (parteneriat) pe termen lung. Întreaga săptămână Balanțele se vor confrunta cu tendințe ostile lor, venite din medii diferite de viață și integrare socială. În funcție de vârstă, experiență și motiv al provocării, Balanțele pot trece prin momente de îndoială și nesiguranță.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Pe 11 noiembrie, nevoia de a fi la înălțimea evenimentelor. Scorpionii vor înțelege că este vorba de o provocare și se vor mobiliza pentru a face o impresie frumoasă, pentru a convinge auditoriul/publicul/comisia, pentru a-și impune stilul sau viziunea asupra unor evenimente asupra cărora se pronunță, în cunoștință de cauză și cu mare abilitate sau cu o admirabilă măiestrie a discursului și argumentației. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, dorința de a stabiliza niște relații utile ori de a face cunoștință cu acele persoane de care, pentru moment, nativul are nevoie în demersurile sale, mai mult ca aliați decât ca „prieteni de suflet”. Același pragmatism și aceiași afectivitate scăzută va domina și relațiile (sau reacțiile!) sentimentale. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, amalgam de stări de spirit: indiferență sau ambalare, enervare sau temperare, activism sau inerție, dorință de a se odihni sau dorință de a fi activ și de a controla totul. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, perioadă de mare încărcare energetică. Cei doi Benefici, în conjuncție pe 13 noiembrie la grad fix!, vor lucra în avantajul nativilor și, împreună cu Soarele și Luna, ce vor alcătui pe 18 noiembrie faza de Lună Nouă în Scorpion, le vor da nativilor vocația de a trăi momente importante și îi vor obliga să ia decizii cu privire la viața, familia și cariera lor. Întreaga săptămână se pot manifesta tulburări la nivelul conștiinței și al logicii prin amestecul derutant al lucrurilor care se petrec altfel decât estimau ei sau prin impactul nesperat de mare al deciziilor lor asupra vieții publice, sociale, profesionale care stârnesc controverse și nasc ostilități. Este de reținut și de speculat momentul special al conjuncției Jupiter/Venus în Scorpion care le poate deschide nebănuite căi de acțiune, de salvare sau de izbândă.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Pe 11 noiembrie, premize importante resimțite de către nativi, mai direct ori mai discret: opțiunile fundamentale, de crez, de conștiință, de convingeri superioare se vor afla la o răscruce de drumuri. În perspectiva următoarelor zile și săptămâni, Săgetătorii vor trebui să-și ia inima-n dinți și să renunțe la unele, să le reformuleze, drastic, pe altele ori să le accepte pe cele noi, în conformitate cu etapă de viață în care se află. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, Săgetătorii vor identifica sectoarele sociale și profesionale pe care trebuie să le consolideze și asupra cărora să vegheze pentru a nu se deteriora. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, unele persoane născute în acest semn s-ar putea afla în mijlocul unor discuții aprinse: li se pot cere explicații, pot fi certați, criticați. Uneori, poate fi vorba de afirmații nefondate, rostite la întâmplare, alteori poate exista un temei în chiar comportamentul nativilor; într-o a treia variantă, ei ar putea fi somați să-și precizeze oficial părerea față de o situație cu care se confruntă grupul de cunoștințe din care face parte nativul și cu care acesta se identifică sau prin intermediul căruia se legitimează și să-și declare apartenența la una sau la alta dintre soluțiile preconizate. Posibile tulburări afective care-i pot face să se comporte straniu, să spună lucruri ciudate, în care nici ei nu cred. Între 16 noiembrie, după ora 10:29', și 17 noiembrie, fond psihic încărcat de regrete, remușcări și rememorări ale unor întâmplări neplăcute din trecut sau de dată recentă. Situația va evolua crescendo spre 18 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion, care ar putea declanșa o revoltă sufletească, suficient de puternică încât să le schimbe viziunea asupra unei stări de fapt și să le furnizeze argumentele necesare pentru a opera o schimbare bruscă și radicală mai întâi în plan sufletesc și, mai târziu, în plan relațional.




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Pe 11 noiembrie, preocupări de natură materială sau patrimonială abordate cu orgoliu, patos sau vanitate, fără disponibilitatea de a face concesii. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări care gravitează în jurul noțiunii de ordine: în idei, în dorințe, în vise, în concepții, în proiecte. Mici dezamăgiri, întârzieri sau neconcordanțe într-o direcție de activitate care îi obligă să-și revizuiască strategia, atitudinea sau conduita. Renunțări, pe ultima sută de metri a pregătirilor, la o excursie, la o deplasare cu scop precis. Dacă totuși, se pleacă la drum, nu este exclus ca nativii să fie dezamăgiți de ceea ce vor găsi la destinația promisă sau de ceea ce vor păți în timpul călătoriei. Moment delicat, mai puțin prielnic pentru cei care vor susține examene, teste și verificări ale cunoștințelor din cauza neșansei de a înțelege greșit subiectul, de a da o interpretare eronată, fantezistă problemei. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, premize destul de dure, puse categoric din punct de vedere astral, care pot „lovi”, de la caz la caz, fie cariera, fie familia din care face parte, fie patrimoniul, averea, statutul locativ. Situația devine stringentă socio-profesional spre 17, 18, 19 noiembrie a.c. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, moment special în relația cu unul sau mai mulți prieteni din grupul din care face parte nativul. Problema se va pune tranșant: fie nativul rămâne alături de aceia, acceptând un compromis sau fiind redus la tăcere, fie pleacă, asumându-și un conflict deschis, cu multe răbufniri temperamentale. Evenimentele vor continua și după ce se va produce faza de Luna Nouă din 18 noiembrie, concretizarea lor fiind o chestiune de conjunctură, de moment, și nu de fond al problemei. Capricornii mai au la dispoziție o săptămână favorabilă adoptării unor măsuri importante, ce privesc stabilitatea lor materială.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Pe 11 noiembrie, nu evenimentele concrete vor da nota esențială a momentului, ci interesul și preocuparea ori chiar concentrarea pe chestiunile de „destin”, privitoare la „Sensul vieții” (Nodul Nord al Lunii), legat de relațiile parteneriale și la „Pedeapsa (sau suferința) în viață”, (Nodul Sud al Lunii) legat de evoluția fiecărui nativ în parte. Nu toți Vărsătorii vor fi angajați în aceste transformări, pe care specialiștii în esoterism, le denumesc karmice. Ele vor fi amplificate și vor căpăta o alură dramatică în cazul persoanelor aflate în preajma vârstei de 40 – 42 de ani care sunt nemulțumite de ce le-a oferit viața până acum sau de ceea ce au făcut ei pentru propriul lor destin de unde și întrebările răscolitoare. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, îndoieli și nesiguranță cu privire la felul în care ar trebui să rezolve o jenă financiară. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie: alt capitol de viață, alt motiv de stres, poate chiar de conflict exterior, născut din felul în care reacționează un nativ la chestiunile ce țin de meserie, de conștiință, de dialog public, de atitudine sau de angajare a responsabilității. Nota generală este de exprimare extravagantă, de comportament excentric, de reacții contestate de public sau respinse de cunoscuți. Între 16 noiembrie după ora 10:29', și 17 noiembrie, perioadă trăită intens, ca un marș printre pericole și provocări, presărat cu succese, cu retrageri strategice dar și cu înfrângeri. Vărsătorii pot avea parte de succes „prin umbră” sau de umbrire a succesului. Cei puternici pot învinge prin superioritatea mentală care le va permite specularea inteligentă a unui moment sau a unui context. În aceste momente, ar fi utilă consultarea cu un personaj matur (mai în vârstă decât nativul), cu o structură mentală și sufletească stabilă, echilibrată și cu o largă cunoaștere a vieții.




Horoscop Pești pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Horoscop Urania Pești

Pe 11 noiembrie, muncă multă, efort de afirmare prin intermediul sarcinilor de serviciu care îi pot atrage nativului laude și apreciere. Între 11 noiembrie, după ora 18:41', și începutul zilei de 14 noiembrie, Peștii vor fi preocupați de chestiunile de detaliu care alcătuiesc baza unei viitoare colaborări sau integrări într-un colectiv ce lucrează la un proiect comun, indiferent de natura plății sau a recompensei materiale sau morale. Ar fi bine să nu se entuziasmeze în fața aparențelor și să nu se lase cuceriți de cuvintele frumoase care construiesc o perspectivă „roz”. Concesiile și firea lor înțelegătoare îi pot face să treacă cu vederea aspecte care, mai târziu, când se vor transforma în piedici serioase în calea activității lor, se va dovedi că nu au fost simple „detalii”. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', și dimineața zilei de 18 noiembrie, întâmplări ciudate care gravitează în jurul unor sume de bani în posesia cărora nativul trebuie să intre și care se lovește de tot felul de impedimente. Peștii mai pot primi bani ca formă de recompensare a activităților ocazionale, de reprezentare sau onorifice (premii, stipendii, indemnizații, onorarii). Între 16 noiembrie, după ora 10:29', și 17 noiembrie, casa reprezentărilor superioare despre lume și viață va avea multă „apă la moară”, permițându-le acestor nativi să se reechilibreze energetic, trupește și sufletește. Totuși, etapa este cam încărcată chiar și pentru ei, mai ales că se îndreaptă, spre faza Lunii Noi în Scorpion, din 18 noiembrie, ceea ce îi solicită din plin, ba, chiar, îi și supune unor teste care îi vor găsi, pe unii, maturi și pregătiți, iar pe alții prea „cruzi” și lipsiți de experiența de viață necesară pentru a înțelege ce li se întâmplă și ce decizii trebuie să ia. Totuși, cei mai mulți vor visa frumos, vor fi sensibili, telepați, intuitivi și sensibili, vădind excepționale capacități de exprimare în plan artistic, cultural, creativ și interpretativ.




Horoscop Urania saptamana 4–10 Noiembrie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții