Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania anual. Ce-ti rezerva 2018 pe plan sentimental.

Written By NIKE B. on duminică, 26 noiembrie 2017 | 07:57



Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscopul anului 2018 Dragoste si cuplu.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Citeste Horoscopul pentru noul an 2018 Dragoste si cuplu.

Previziuni 2018 Berbec Dragoste si cuplu

Se prea poate ca 2017 să fi fost destul de plin pe aceste planuri, dar nici anul următor nu se va lăsa mai prejos din acest punct de vedere. Se întrevăd așadar schimbări mari la acest nivel, dar dacă încerci să le gestionezi cu înțelepciune, nimic nu te va lua prin surprindere. În final, depinde doar de tine să dai dovadă de adaptabilitate și precauție.

În a doua jumătate a lui ianuarie, dar și în februarie, viața ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă. Așa se face că perioada aceasta ai putea cunoaște mulți oameni noi care-ți împărtășesc viziunile și idealurile. Iată un prilej bun să te folosești de abilitățile tale de socializare și comunicare ieșind și stabilind relații cu cei din vecinătatea ta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație de durată, s-ar putea ca al doilea trimestru al anului să fie unul destul de tensionat pentru voi. Lipsa încrederii ori unele chestiuni de ordin financiar v-ar putea încerca relația, dar dacă sunteți deschiși unul față de celălalt, veți evita orice fel de ruptură. Nu păstrați secrete care pot afecta cuplul pe care-l formați.

În iulie și prima jumătate a lui august, este posibil să ai parte de monotonie și plictis în cuplu. În cazul în care nu ai pe cineva, s-ar putea să-ți cadă cu tronc cineva care nu prea pare decis/ă că ar vrea să înceapă o relație cu tine. Lucrurile pot tărăgăna astfel mult, ceea ce nu-ți poate crea decât neplăceri. Gândește-te ce-ți dorești cu adevărat.

În octombrie și noiembrie, se pot produce schimbări destul de mari pe plan amoros. Cel mai probabil, relația ta de cuplu a ajuns la momentul în care trebuie să decideți dacă o duceți la nivelul următor sau nu. Poate că n-ar strica dacă ați impune reguli în ceea ce privește uzul bugetului comun și ați evita să măturați murdăria sub covor.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2018 care, cel puțin din punct de vedere social și sentimental, te va ține destul de mult în priză. Dacă dai dovadă de stăpânire de sine și nu te pierzi cu firea în momentele de criză, totul va merge bine pentru voi. Doar așa puteți ieși învingători din provocările care apar.






Previziuni 2018 Taur Dragoste si cuplu

Anul acesta pare a fi unul cel puțin la fel de încărcat pe aceste planuri ca a doua parte a lui 2017. Acest lucru nu înseamnă însă automat că vei avea parte doar de provocări: se arată totuși și momente plăcute în cuplu, respectiv în compania prietenilor. Trebuie doar să te bucuri de ele și să înveți să nu porți pică așa cum ai câteodată obiceiul.

De interes în contextul amoros, în primele trei luni ale lui 2018, este doar martie. Se prea poate ca atmosfera dintre tine și partener să se schimbe, iar evoluția relației pe care o formați să stagneze într-o oarecare măsură. Pe plan social, se distinge februarie, lună în care poți cunoaște oameni interesanți cu care chiar ai multe lucruri de discutat.

Nici în al doilea trimestru al anului nu se întâmplă mare lucru pe plan sentimental. De dorit ar fi totuși să conștientizezi la timp care pot fi urmările situație în care nu discuți la timp cu partenerul ceea ce vi se întâmplă. În a doua jumătate a lui iunie, așteaptă-te să se creeze o situație similară și social. Este cazul să iei atitudine pe ambele fronturi.

În următorul trimestru al lui 2018, ești parcă mai romantic/ă decât de obicei, ceea ce te poate ajuta să condimentezi nițel lucrurile între tine și persoana iubită. Probabil să te înțelegi ceva mai bine și cu copiii, ceea ce-ți face bine la moral și te încurajează s-o ții tot așa. Ușor-ușor, se revine la normal în cuplu, ceea ce nu poate decât să te bucure.

Ultimul trimestru al anului vă poate surprinde atât pe tine, cât și pe partener într-o perioadă extrem de solicitantă. Munciți mult, iar financiar acest lucru nu se prea vede. Pe lângă faptul că sunteți aglomerați la maximum, riscă și să se mai nască certuri pe marginea banilor pe care-i aduceți fiecare în parte în casă. În decembrie, revine pacea.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, anul 2018 pare a fi unul destul de confuz pe acest plan. Cu toate că lucrurile nu se mișcă în nicio direcție, această stare sapă totuși la fundația relației tale cu partenerul și prieteni. Nu-ți fie teamă să acționezi tu, provocând într-un fel sau altul mișcarea. În caz contrar, poți avea parte de surprize.


Previziuni 2018 Gemeni Dragoste si cuplu

Spre deosebire de 2017, în anul care stă să înceapă, sectorul sentimental nu se numără printre cele aflate în vizorul astrelor. În contrast, planul social rămâne unul care te ține în priză, chiar dacă se întâmplă cu intermitențe. Oricare ar fi situația, cert este că nu-ți sunt puse la mare încercare inima, răbdarea și încrederea ca în prima parte a lui 2017.

Lucrurile par să se desfășoare cu o viteză amețitoare în cuplu în prima lună a acestui an, dar în acest fel, poate crește tensiunea între tine și persoana iubită, fapt care riscă să ducă la scântei. Pe plan social, martie se arată plin de surprize, dar totuși n-ar strica să rămâi în gardă. Unele chestiuni ar fi mai bine să rămână pentru tine momentan.

Prima jumătate a lunii aprilie poate veni cu unele dubii în privința bunei credințe unor prieteni. Se prea poate să te îndoiești, cel puțin într-o măsură, de intențiile lor și bine faci. Mai mult ca sigur, intuiția ta are dreptate. Unele rupturi pot avea loc până la finele primei părți a lunii mai, dar fii sigur/ă că vor lăsa loc pentru altceva mai bun.

Pe plan amoros, mersul lucrurilor se dinamizează în august. În acea lună, șarmul și carisma ta se potențează, fapt lesne de observat în reacția celorlalți față de tine. Este important să gestionezi atenția care ți se oferă într-un mod care nu ajunge, într-un fel sau altul, să lezeze încrederea dintre tine și partener. Nu lăsa loc de interpretări acum.

Atenția îți este atrasă, începând cu luna noiembrie, înapoi în direcția vieții sociale și a celei sentimentale. Ritmul devine iarăși trepidant și trebuie să faci din nou eforturi pentru a face față tuturor schimbărilor care se ivesc. Multe dintre ele pot veni sub forma de binecuvântări deghizate, indiciu cum c-ar trebui să le privești cu alți ochi.

După cum se poate observa în paragrafele de mai sus, sectorul amoros, dar și cel asociat relațiilor tale de prietenie figurează întrucâtva pe lista domeniilor tale de interes în 2018. Chiar dacă transformările care pot apărea nu vor schimba fața acestor sectoare, le vei simți fără doar și poate impactul asupra acalmiei de care te bucurai.






Previziuni 2018 Rac Dragoste si cuplu

În 2018, la fel ca în a doua parte a anului precedent, sectorul amoros și cel social se evidențiază ca fiind câteva dintre ariile de interes ale tale din această perioadă. Așa se face că nu duci lipsă de dinamism pe aceste planuri, ceea ce nu aduce mereu numai evenimente plăcute. Ține cont că cele mai puțin plăcute îți condimentează viața.

În primul trimestru al acestui an, accentul cade pe viața ta sentimentală. Iată așadar prilejul ideal să te concentrezi pe acest sector al vieții tale și să cultivi conexiunea pe care o ai cu persoana iubită. Nu te aștepta totuși să curgă doar lapte și miere. Mai pot apărea provocări menite să vă aducă mai aproape. Tratați-le așa cum se cuvine.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, lucrurile ar putea evolua mai puțin repede pe plan amoros. Poate că ți-ai dori să duci relația cu partenerul la nivelul următor, dar apar impedimente care vă țin în loc. Profitați de acest răgaz pentru a regla raportul de forțe din cuplu. Pe plan social, se dinamizează atmosfera și cunoști oameni faini.

Din septembrie încolo, sectorul sentimental ar putea prinde un avânt binemeritat. Mai puțin decât până în toamnă, simți apăsarea unor dubii în ceea ce-l/o privește pe cel/a de lângă tine, semn că ușor-ușor situația se schimbă în bine. Chiar și așa, nu înseamnă că această dezmorțire te scutește de eforturi pe acest plan. Dar bucură-te de beneficii.

Cândva din octombrie până la mijlocul lui noiembrie, s-ar putea ca responsabilitățile casnice sau părinții tăi să ajungă să se interpună între tine și persoana iubită. Dacă îți dorești pace și armonie între tine și cel drag, poate ar fi mai bine să nu amestecați pe nimeni altcineva în bucătăria cuplului. Burlacii/țele sunt favorizate în acest trimestru.

După cum poți constata din paragrafele de mai sus, dragoste plutește în aer în acest an, dar cu toate acestea, așteaptă-te să vină la pachet și cu scântei, mai ales dacă focul arde cu putere. Pe plan social, nu se îmtâmplă atât de multe lucruri, semn că ți se dă ocazia să muncești la consolidarea prieteniilor pe care le-ai legat în ultimii câțiva ani.


Previziuni 2018 Leu Dragoste si cuplu

Pe plan sentimental și social, ritmul de desfășurare a lucrurilor este ceva mai puțin trepidant decât anul trecut, dar se prea poate totuși să ai parte, cel puțin uneori, de mai multă acțiune decât te-ai și așteptat sau ți-ai fi dorit. Oricare este situația, cert este că nu duci lipsă de evenimente care să te scoată nițel din zona ta de confort pe acest plan.

Anul 2018 începe în forță pe acest plan. S-ar părea că nu duci lipsă de noutate în viața de cuplu, prognoză care este cu atât mai valabilă dacă te afli încă în căutarea acelei persoane care să se potrivească standardelor tale. Oricare ar fi statutul tău marital, cert este că nu te vei plictisi în primul trimestru al acestui an. Ai parte de multe surprize.

În luna mai, dar și în prima parte a lui iunie, lucrurile încep să se miște și în sectorul vieții tale sociale. Nu te aștepta însă la întâlniri hărăzite parcă de destin cu oameni care au exact același viziuni ca tine. În schimb, poți pune cărămizi la temelia unor prietenii deja formate ori probabil reușești să te apropii mai mult de unii prieteni.

În iulie și august, munca sau starea de sănătate a ta sau a partenerului pot ajunge să vă creeze probleme într-un fel sau altul. Unul dintre voi pare că exagerează sau este chiar delăsător într-unul dintre aceste două sectoare, ceea ce poate agita apele în cuplu. De dorit ar fi să vă deschideți sufletele și să discutați ceea ce nu vă place unul la celălalt.

Cândva de la mijlocul lunii noiembrie până la sfârșitul primei decade a lui decembrie, pot apărea tensiuni între tine și partener, alimentate cel mai probabil de părinți care tind să-ți ia ție sau celui drag apărarea. Ideal ar fi să nu-i implicați pe cei ai casei în discuțiile voastre. Spălați-vă rufele murdare între voi și nu veți avea de tras mai târziu.

Din câte se poate vedea în paragrafele de mai sus, anul 2018 se anunță a fi unul destul de alert pentru tine pe acest planuri. Ce-i drept, nu se întâmplă mare lucru la nivel social, dar dacă treci prin probe în sectorul sentimental, prietenii se vor arăta la nevoie dacă investești suficient de mult în relația cu ei. Caută să le oferi din timpul tău.





Previziuni 2018 Fecioara Dragoste si cuplu

Cel puțin pentru nativii/ele care se află încă în căutarea persoanei potrivite, anul 2018 se arată a fi unul mai mult decât prolific. Într-o măsură, același lucru se poate spune și despre cei/le care se află deja implicați/te într-o relație care se bucură de spontaneitate în cuplu. În definitiv, ai parte e mult mai mult acțiune pe acest plan decât în 2017.

În primul trimestru al anului, pe acest plan se distinge ianuarie care condimentează atmosfera pe acest plan, semn că începi anul în forță pe plan sentimental. Se arată o perioadă bună să-ți dai întâlniri pentru că șansele sunt mari să întâlnești pe cineva special. Dacă există deja cineva în viața ta, străduiește-te să menții flacăra vie.

Din aprilie începând, lucrurile s-ar putea complica nițel. Dacă ai întâlnit pe cel/a care ți-a sucit mințile, s-ar putea ca relația voastră să evolueze mai greu decât ai crezut inițial, iar în cazul ai cunoscut deja persoana potrivită pentru tine, se prea poate să intervină o doză de plictis și monotonie între voi. Pe plan social, totul decurge lin.

Din octombrie, lucrurile își reiau ritmul lor obișnuit, semn că nu se mai bate pasul pe loc de acum înainte. Nu te aștepta totuși să urmeze o curbă ascendentă fără ca tu să intervii într-o formă sau alta. Încearcă să iei atitudine, preluând inițiativa și punând lucrurile în mișcare. Dacă cel/a de lângă tine nu face nimic, ia tu taurul de coarne.

Ultimul trimestru al anului propune o atmosferă liniștită și echilibrată, atât pe plan amoros, cât și social. Lucrurile decurg într-un ritm obișnuit, iar eventualele derapaje, ale tale sau ale partenerului, sunt ușor de înțeles și chiar mai simplu de depășit într-un fel care să nu vă afecteze parcursul relațional. Sărbătorile de iarnă vă aduc aproape.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, anul 2018 promite să fie unul care te determină să acorzi mai multă importanță acestui sector al vieții tale, indiferent dacă ești implicat/ă într-o relație ori nu. Pe plan social, nu se întmâmplă mare lucru, dar s-ar putea, cu toate acestea, să întâlnești oameni care-ți împărtășesc viziunile.


Previziuni 2018 Balanta Dragoste si cuplu

Spre deosebire de acest an, se întrevede mai mult dinamism pe aceste planuri în 2018. Uneori ai putea simți că te afli într-un rollercoaster emoțional, dar depinde de tine cât de mult de afectează toate aceste evenimente. Oricare ar fi situația, cert este că nu te vei plictisi alături de partener și prieteni. Vezi cum gestionezi tensiunile apărute.

În cea mai mare parte a lunii februarie, stai destul de bine pe plan sentimental. Dacă ai deja pe cineva, se pare că nu ai probleme cu monotonia, iar flacăra din cuplu pare să ardă destul de puternic. În cazul în care te afli încă în căutarea unei persoane cu care să îți împarți viața, ocaziile de flirt se arată a fi destul de numeroase. Profită de ele.

În prima jumătate a lui aprilie, s-ar putea ca lucrurile între tine și partener să lase de dorit. Tensiunile sunt mari și arde mocnit până când apare acel stimul care să ajungă să declanșeze un conflict. Nici de la mijlocul lui mai încolo situația nu este mai roz. Asigură-te că intervii dacă apar probleme și că nu lași să se ajungă la certuri mari.

În primele două decade ale lui august, se întrevede o perioadă destul de ciudată pe plan social. Ai putea ajunge să te distanțezi de unii prieteni pentru că idealurile și viziunile voastre nu mai coincid. În cuplu, situația nu stă mai bine, poate pentru că nu mai evoluați în aceeași direcție. Caută să vă reconectați pe aceeași frecvență.

Ultimul trimestru al anului se întrevede a fi unul mai mult decât liniștit pe plan social și sentimental, semn că lucrurile revin la normalitate atât în relația cu persoana iubită, cât și în raport cu prietenii. Acum ai putea lucra la repararea legăturilor care au avut de suferit în lunile din urmă sau la dezvoltarea altora care au început de curând.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2018 destul de antrenant cât privește sectorul social și cel amoros. Cu toate că se prefigurează perioade de tensiune amplificată între tine și cei dragi, dispui de toate atuurile pentru a trece cu bine peste ele, consolidându-ți relațiile cu toți aceia care merită pentru tine.






Previziuni 2018 Scorpion Dragoste si cuplu

Din câte se pare, sectorul amoros și cel social nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită prea mult anul acesta. Este drept că pot surveni schimbări, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, dar cert este că lucrurile evoluează. Depinde de tine dacă se îndreaptă într-o direcție bună sau deriază ușor-ușor de la ruta prestabilită.

Din a doua jumătate a lui februarie până în primele zile ale lui martie, totul pare să meargă ca la carte pe acest plan. Treci printr-o perioadă bună și pari să te bucuri de beneficiile unei relații armonioase cu partenerul. Dacă nu există cineva în viața ta, profită de contextul astral al acestui trimestru și nu te da în lături să-ți dai întâlniri.

Începând cu a doua jumătate a lui aprilie, s-ar putea ca viața de cuplu să fie mai puțin previzibilă decât până acum. Aceasta poate fi o veste bună în măsura în care reușești să controlezi lucrurile, cel puțin într-o anumită măsură. În caz contrar, există riscul ca situația să scape de sub control și să se lase cu surprize neplăcute în raport cu cel drag.

Viața ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă în iulie și septembrie, dar nu se poate spune același lucru despre viața de cuplu. Ce-i drept, motive reale de îngrijorare nu există, dar s-ar putea ca în acest trimestru al anului să existe momente în care îți va fi mai dificil să gestionezi eventualele descărcări de tensiune dintre tine și partener.

Lucrurile revin ușor-ușor la normalitate în ultimul trimestru al anului, semn că se pun în ordine anumite chestiuni între tine și cel drag. Relația voastră pare să evolueze în direcția potrivită, chiar dacă progresele înregistrate nu sunt atât de mari pe cât ți-ai fi dorit. Oricare ar fi situația, cert e că unele neînțelegeri rămân de domeniul trecutului.

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, urmează un an 2018 în care acest sector al vieții tale nu-ți ridică mari probleme, dar cu toate acestea, intervenția ta în anumite momente poate fi de o importanță covârșitoare. Important este să existe comunicare între tine și cel drag. În acest fel, reușiți să treceți peste orice provocare ar apărea.


Previziuni 2018 Sagetator Dragoste si cuplu

Cât privește viața de cuplu și cea socială, anul 2018 se arată chiar mai puțin ofertant decât cel precedent, semn că responsabilitatea ta este să cultivi relațiile pe care le ai deja și nu neapărat să pornești altele noi. Nu că nu se va arăta oportunitatea de a face și acest lucru, dar s-ar putea să te distragă de la cele care au perspective de viitor.

Primul trimestru al anului pare să nu aducă noutăți pe acest plan, semn că ți se dă liber arbitru să acționezi cum crezi tu de cuviință. Poate nu ar strica totuși dacă ai depune eforturi în direcția consolidării relației de cuplu și a poziției tale în anturajul pe care îl frecventezi. Oricare ar fi situația, cert e că pot crește mult în aceste trei luni ale anului.

În prima jumătate a lui aprilie, se prea poate ca lucrurile între tine și partener să se împotmolească. Poate că s-a instalat o stare de plistic și monotonie între voi ori chiar s-a stins flacăra pasiunii. Dacă crezi că mai poate fi salvat ceva, acționează înainte ca totul să se piardă. Preia tu inițiativa și vezi dacă cel drag te urmează în acest demers.

Progrese în această direcție ai putea avea în al treilea trimestru al anului, dar depinde de nivelul de implicare de care dai dovadă. Din iulie încolo, te simți bine în pielea ta, iar cei din jurul tău, inclusiv persoana iubită, vor fi atrase inevitabil de acest lucru. În caz că reușești să menții această stare de bine, vei avea multe de câștigat pe viitor.

În octombrie și/sau noiembrie ai putea fi pus/ă în situația de a-ți tria serios anturajul. Poate că unele persoane pe care le-ai crezut de încredere ți-au ascuns lucruri care te-au afectat într-un mod sau altul. Nu-i nimic rău în a te despărți de unii oameni care par să nu mai gândească la unison cu tine. Câteodată evoluați în direcții diferite.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se prefigurează un an 2018 în care noile începuturi nu sunt subiectul principal. Este drept că pot exista unele intrigi și puncte culminante, dar important este acum felul în care conduci povestea de iubire sau cele de prietenie în care ești implicat/ă. Poți ajunge departe cu ele dacă îți dorești.






Previziuni 2018 Capricorn Dragoste si cuplu

În 2018, au loc schimbări pe aceste planuri față de anul precedent, dar pare a fi vorba de schimbări prea mari. Dacă apar totuși transformări de magnitudine mare, s-ar putea ca ele să vină pe plan social. Așadar, nu puține par a fi ocaziile când apar fețe noi în cercul tău în timp ce unele figuri cunoscute, constante până acum, dispar neașteptat.

De la finele primei decade a lui marie încolo, s-ar putea ca atmosfera pe plan social să se schimbe. Poate ieși mai puțin cu unii prieteni, vă sunați mai rar sau chiar se pierde contactul brusc. În cazul fericit, nu-i vorba decât de o îndepărtare și nimic mai mult, dar există posibilitatea totuși ca unele persoane să o rupă cu tine într-un mod ciudat.

În lunile aprilie și mai, în atenția ta intră sectorul sentimental. În prima jumătate a acestui trimestru, s-ar putea ca climatul pe acest plan să fie unul liniștit și armonios, dar s-ar putea ca din a doua parte a lui aprilie încolo, să aibă loc tot felul de lucruri la care nu te-ai gândit. Poate apărea cineva în viața ta sau iei o pauză brusc cu cel drag.

În iulie și august, ai putea ajunge la concluzia că nu mai este la fel conexiunea dintre tine și cel drag. Este clar că vibrați pe frecvențe diferite, dar motivul pentru care acest lucru se întâmplă îți este străin. Dacă te-ai temut că a intervenit monotonia și plictisul, îți vei da seama că nu-i deloc așa. Încearcă să fii mai deschis/ă cu partenerul de viață.

De la finele primei decade a lui octombrie încolo, se prea poate să ai parte de tot felul de schimbări pe plan social. Munca sau diferența de statut dintre tine și unii prieteni ar putea duce în acest trimestru al lui 2018 la o ruptură treptată, dar clară. Dacă reușiți să discutați cu cărțile pe masă și realizați importanța relației voastre, o puteți salva ușor.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, se anunță un an 2018 în care planul social și cel sentimental nu se vor regăsi la capătul listei tale de priorități. Cu toate că nu se numără printre principalele tale arii de interes perioada aceasta, nu uita totuși că nu-ți ține de cald cariera. Continuă așadar să investești în oamenii la care ții.


Previziuni 2018 Varsator Dragoste si cuplu

S-ar părea că nici în acest an nu ai parte de prea multă acțiune pe acest plan. Cu toate că astrele nu creează un context astral dinamic din punct de vedere sentimental și/sau social, nu înseamnă că nu se poate lăsa cu experiențe plăcute în raport cu persoana iubită și prietenii. Trebuie doar să te lași dus/ă de val uneori și să fii deschis/ă la nou.

În primul trimestru al anului, prioritatea ta principală în acest context ar trebui să fie viața ta socială. Așa se facă că în cele dintâi trei luni ale lui 2018 poți cunoaște multe persoane care-ți împărtășesc idealurile și viziunile. Cu toate că simți că rezonați pe mai multe planuri, ține cont de faptul că doar unii oameni merită să-ți fie prieteni.

În luna mari și în prima jumătate a lui iunie, reflectorul cosmic se ațintește în direcția vieții tale de cuplu. Cei/le implicați/te deja într-o relație își pot reîmprospăta cu brio relația dacă-i acordă suficient timp. În cazul în care te afli încă în căutare celui/ei care să se potrivească standardelor tale pe acest plan, s-ar putea să ai sorți de izbândă.

În primele decade ale lunii august, ar putea apărea unele piedici în relația cu cel drag, mai ales dacă vă unesc deja câțiva ani. Ai putea simți că nu mai evoluați într-un ritm constant ca pân-acum, fapt pentru care trebuie să iei atitudine și să pui lucrurile în ordine. Altfel, s-ar putea să dați peste o adevărată cumpănă care vă vă afecta relația.

Din noiembrie încolo, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. S-ar putea ca, în ultimele două luni ale anului, să cunoști mai multe persoane decât în cele precedente, indiciu cum că nivelul tău de popularitate ar putea crește destul de mult. Așteaptă-te așadar la multe ieșiri în oraș în compania unor persoane cu care chiar ai ce discuta.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, pentru tine se întrevede un an 2018 în care nu-ți lipsește nici socializarea, nici flirtul, dar nici momentele de neuitat în doi. Pentru a te bucura însă de toate aceste oportunități, este important să te împarți cu sucees între viața amoroasă și cea socială. În caz contrar, se poate lăsa cu reproșuri.






Previziuni 2018 Pesti Dragoste si cuplu

În 2018, la fel ca în anul precdent, viața de cuplu nu-ți rezervă prea mari surprize. Spre deosebire însă de 2017, anul acesta se întrevede dinamism pe plan social unde par să aibă loc mari restructurări. Oricare ar fi situația, cert este că ai partenerul lângă tine, indiferent ce experimentezi în raport cu prietenii. Vorbește-i dacă simți nevoia.

În primul trimestru al anului, se prea pare că astrele nu formează configurații cosmice care să schimbe atmosfera pe plan amoros. În raport cu prietenii, ianuarie se întrevede a fi o lună în care abilitățile tale de comunicare și socializare sunt la înălțime. Așa se face că ai putea cunoaște persoane noi care îți împărtășesc idealurile și viziunile.

Din aprilie începând, ai putea ajunge să te răcești de unii prietenii, dar depinde de tine dacă le dai drumul definitiv. De la mijlocul lunii mai până în iunie, viața ta amoroasă pare să fie una trepidantă. În felul acesta, se risipește monotonia din cuplu și revine un dram de spontaneitate care te ajută să stârnești focul pasiunii în relația cu cel drag.

În al treilea trimestru al anului, pari a fi mai apropiat/ă decât oricând de cel drag. S-ar părea că lucrurile merg mai mult decât bine între voi perioada aceasta, indiciu cum că în aceste luni ar fi de dorit să petreci mai mult timp cu partenerul. Dacă încă nu ai cunoscut persoana potrivită, poate să îți iasă în cale cât de curând. Fii cu ochii-n patru.

Din punct de vedere social, pare că te mai stabilizezi în ultimul trimestru al anului. Cu toate că se menține formalitate în anumite relații de prietenie destul de apropiate, te poți consola cu faptul că ți-ai dat seama în cine merită cu adevărat să investești și în cine nu. În acest fel, nu-ți pierzi vremea cu persoane care nu merită acest privilegiu.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, se arată un an 2018 în care ai parte de multe evenimente, în special pe plan social. Este drept că nu se întrevăd prea multe schimbări la nivel sentimental, dar în felul acesta ai mai mult timp de investit în amicițiile tale. Nu uita totuși să-i oferi suficientă atenție partenerului. Nu îl neglija.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții