Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei saptamana 24-30 Iulie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 24 iulie 2017 | 05:59


Horoscop pentru femei saptamana 24-30 Iulie 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 24-30 Iulie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Lucrezi mai mult ca niciodata saptamana asta si prin urmare realizarile nu intarzie sa apara. Ai foarte mult energie si faci totul cu mult entuziasm si incredere. Si energia ta mentala abunda, in discutiile cu prietenii si cunostintele, spre exemplu, iti vei putea apara punctul de vedere in orice situatie. Atat pe plan personal cat si pe plan profesional vei avea ocazia sa-ti pui lucrurile in ordine, sa-ti aranjezi in asa fel pionii pet abla de sah incat sa fii imbatabil. Asta va duce la o evolutie surprinzatoare pe plan profesional.Vei avea ocazia, spre exemplu, sa iti asumi responsabilitatea in rezolvarea unor probleme care vor duce intr-un final la promovare sau la un salariu mai mare. O ocazie buna sa iti arati valoarea si sa arati ca esti capabil/a sa-ti asumi responsabilitati. Lucrezi bine in echipa. Si asta se datoreaza nivelului ridicat de energie. Daca ai fost de curand in vacanta, vei stii ce sa faci pe viitor ca sa-ti incarci bateriile din nou. Pe scurt astea sunt saptamani fructuoase pentru tine, incununate de o intalnire.



Horoscop pentru femeia din Taur

Daca vrei sa iei un imprumut, incearca sa faci in asa fel incat sa inchei tranzactia saptamana asta sau cel mult saptamana viitoare. Mai ales daca va avea efecte pe termen lung. Contracte in legatura cu cumpararea unei case,de exemplu, ar trebui semnate saptamana asta sau saptamana viitoare. Nu amana caci pozitia favorabila a stelelor nu va dura mult. Va urma o perioada plina de schimbari: cineva decide brusc ca vrea sa faca niste schimbari majore. In acest moment iti este greu sa iti formezi o idee despre ce va urma., dar peste cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor aseza la locul lor. Semnarea retroactive a unui contract va deveni imposibila.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vei avea o oportunitate excelenta in aceasta saptamana sa scapi de necazuri mai vechi. Trebuie sa fii cat se poate de diplomat. Vei realiza ca tu considerai a fi un munte ceva ce s-a dovedit a fi un deal si ca nu este asa dificil sa rezolvi lucrurile. Ai mai multa grija de chestiunile financiare. Cere-I angajatorului o marire de salariu, daca tu consideri ca meriti asta sau ca ai meritat-o in trecut pentru eforturile facute. Nu acorda atentie ajutorului binevoitor sau sfaturillor care iti sunt oferite, pentru ce acesti oameni sunt putin cam prefacuti. Risti ca seful sa iti spuna ca nu mai are nevoie de serviciile tale, din moment ce nu mai este atat de mult de lucru, dar fii sigur ca iti faci "temele" inainte. Asculta-ti vocea interioara! Vrei sa iti primesti prajitura si sa o mananci, chiar daca stii ca mai devreme sau mai tarziu usa iti va fi trantita in fata!



Horoscop pentru femeia din Rac

Influenta astrelor te face sa tanjesti dupa ceva cu adevarat incitat. Ai vrea sa evadezi din monotonia rutinei de zi cu zi. Te simti ca si cum magia ar fi disparut complet din viata ta. Esti deschis la noi prietenii si iti arati o parte noua, necunoscuta, a sinelui tau. Oamenii gasesc aceasta parte a ta mai atractiva decat cea pe care esti obisnuit sa o arati. Intri in legatura cu oameni noi, care gandesc diferit de cei pe care i-ai cunoscut pana acum. Probabil ca iti vei petrece mai mult timp visand si in cazurile cele mai bune, vei reusi chiar sa evadezi din realitate. Nu te lasa speriat de asta. Daca ai un partener, el sau ea nu trebuie sa se ingrijoreze, de asemenea. Dupa o scurta perioada de incitare, te vei intoarce plin de vointa si fericit la vechea ta rutina.




Horoscop pentru femeia din Leu

In aceasta luna alinierea planetelor iti va da o stare scurta dar intensa indragostire. Dar acum, ca nebunia a luat sfarsit poti vedea cu adevarat persoana din spatele norisorilor roz, revii cu picioarele pe pamant. Incearca totusi sa nu uiti ca te-ai bucurat din plin de acesta perioada. Sentimentele pe care le experimentezi atunci cand esti indragostit/a nu pot fi controlate. Vin si pleaca dupa bunul plac. Iar persoana care te consoleaza acum intentioneaza sa faca exact lucru urmator: sa-ti ridice moralul. El sau ea se va dovedi un prieten mai bun decat persoana care ti-a sucit mintile. Sa fii indragostit/a nu este de ajuns chiar daca te faci sa te simti minunat. O prietenie adevarat si plina de caldura sufleteasca este cu mult mai binefacatoare. Te face sa te simtit multumit/a si fericit/a, sa te simti in largul tau.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Intuitia dumneavoastra nu greseste cu nimic. Sunteti persoana pe care cineva care este in pericol ar trebui sa caute pentru sfaturi. Folositi-va intuitia atunci cand trebuie sa luati decizii ce vor avea efect pe termen lung. Excludeti toate gandurile rationale si urmati-va simturile. Daca va ascultati sufletul, aveti mai mult de castigat decat daca stati sa ganditi fiecare decizie. Daca v-ati conturat un plan mai demult, este momentul sa le aratati rezultatele celor din jur. Aceste persoane au crezut intotdeauna ca nu va pricepeti la treburi financiare. Acum va trebui sa recunoasca faptul ca aveti ceva notiuni.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Te simti mai relaxat/a si mai liber/a in week-end-ul asta, decat te simti de obicei si mai ales decat ai fost in ultima vreme. Si chiar te exprimi cu mai multa usurinta. Tine-o tot asa! Simti nevoia sa faci doar acele lucruri care iti fac cu adevarat placere. Astfel talentele tale ascunse au ocazia sa iasa la iveala in aceasta saptamana. Daca ai copii nu intampini nicio dificultate la acest capitol. Asta este o saptamana excelenta sa vorbesti deschis despre ce te-a framintat in ultimele saptamani. Te simti in stare sa expui toate experientele si frustrarile atat de bine, incat cei care te asculta te vor intelege pe deplin si iti vor sustine punctul de vedere. Te gandesti sa suni mai des un nativ din Gemeni de acum incolo?



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Munca ta pare sa intampine un obstacol major. Nu se indreapta in directia pe care ti-o doresti. Cel putin, asa simti. Alti oameni cred altceva. Incearca sa asculti atent ce au de spus in urmatoarele zile referitor la acest aspect si ia masurile necesare.Este o idee foarte buna sa te consulti cu ceilalti in aceasta saptamana. Chiar daca nu-ti convine, cel mai bine este sa o faci.Spre deosebire de altii, tu ai multa incredere in tine. Tu stii cel mai bine. Dar faci orice sa maschezi acest lucru. Uita de nesiguranta. Este momentul ideal sa faci asta.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

In sufletul tau ti-ai dori sa te indragostesti din nou. De preferat sa te indragostesti lulea. Ti-ar placea sa te plimbi pe malul marii si sa fredonezi cantece de dragoste. Ei bine: stelele ti-au pregatit o surpriza. Te vei indragosti si o vei face chiar pe nesteptate, asa cum nu ai mai fost vreodata. Alinierea planetara face ca acest efect sa dureze pana la mijlocul lunii. Asa ca nu iti face griji, daca dragostea nu va veni la tine chiar in aceasta saptamana. Va veni si timpul tau pana la jumatatea lunii. Ar fi o id�e buna sa vorbesti cu familia, daca e cazul.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va trebui sa rezolvati cateva probleme legate de calculator saptamana aceasta. Vi se pare ca s-a infectat calculatorul cu un virus, dar nu este cazul. Nu este atat de rapid cat ar trebui, iar aceasta problema nu se datoreaza nici virusului si nici varstei calculatorului. Sursa tuturor problemelor este supraincarcarea hard dks-ului. Va veti enerva atat de tare, incat va va veni sa il aruncati pe geam. Abtineti-va, fiindca problema va avea o solutie mult mai simpla decat ati fi crezut. Ar fi bine sa nu va atingeti de monitor si tastatura in urmatoarele zile, fiindca aveti o conditie fizica foarte slaba. Iesiti un pic la aer.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Stiati din timp ca veti resimti consecintele financiare ale unei cheltuieli excesive. Tocmai de aceea ar trebui sa nu va mai plangeti ca nu aveti bani pentru anumite lucruri, fiindca puteati sa economisiti bani. S-ar putea, insa, ca saptamana asta sa dati de fundul sacului. Cu toate acestea, veti castiga o suma mica, fie la loterie, fie intr-un alt concurs sau veti fi scutit de plata unei facturi. Fiti sensibil si nu va apucati deja sa va faceti planuri noi de cheluiala. Ganditi-va ca primiti doar o suma mica. O vacanta scurta v-ar prinde bine. Momentan, va simtiti mai bine in afara casei, decat inauntru.


Horoscop pentru femeia din Pești

Va trebui ca saptamana aceasta sa depuneti foarte mult efort pentru a ramane alert si "pe faza". Va preocupa tot felul de treburi personale, care va retin din a munci. Ca rezultat, nu veti lucra la capacitate maxima. Ar fi bine sa iesiti de doua sau trei ori in oras. Numai asa scapati de griji si de ganduri. Concentrati-va la lucrurile placute din viata dumneavoastra. Daca ajungeti sa va faceti cunostinte noi in "lumea de noapte", problemele vor disparea instantaneu. Relaxati-va! Puteti s-o faceti, doar ca trebuie sa si vreti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții