Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Iulie 2017

Written By NIKE B. on luni, 24 iulie 2017 | 05:35


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa existe o perioada de "time out" intre dumneavoastra si partener, sau dumneavoastra si un prieten bun. Va este frica de unele lucruri legate de aceasta prietenie, dar imaginatia va influenteaza mult. Lucrurile nu sunt atat de rele pe cat simtiti, iar aceasta pauza se va dovedi a fi o solutie pozitiva pentru relatie.



Horoscop pentru femeia din Taur

Vocatia ta din prezent necesita mai mult antrenament sau studii pentru a-ti asigura progrese ulterioare. Nu te ingrijora prea tare in privinta detaliilor si a perfectiunii pentru ca iti poti inrautati sanatatea. Starea ta de spirit iti poate afecta conditia fizica.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Tot ce este legat de calatorie, educatie si treburi legale va vor incarca agenda in aceasta perioada, asa ca negociati-va la sange orice contract si nu va fie frica sa il semnati. Planetele sunt in forma buna si va ofera beneficii pozitive. Folositi-va instinctul atunci cand discutati orice afacere, pentru a profita de orice oportunitate care se iveste.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu ignorati lucrurile marunte, dar nu le dati nici prea multa atentie. S-ar putea sa faceti din tantari armasari, mai ales daca sunteti inconjurat de primadone reactive la locul de munca. Sunteti cel care va fi eroul zilei, asa ca nu va pierdeti calmul, indiferent de circumstante.



Horoscop pentru femeia din Leu

Este o perioada propice sa te hranesti din creativitatea altora cand resursele tale de inspiratie sunt secate, te vei simti eliberat/a. Vei vrea deasemenea sa capeti resurse mai consistente, pe plan spiritual si financiar, sa iti insusesti o parte din surplusul celorlalti de energie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu asteptati cu sufletul la gura acel telefon. Daca asteptati ca cineva sa va sune, va veti enerva si vi se va parea ca acea persoana este insensibila, iresponsabila sau genul care nu isi tine promisiunile. Nu uitati, sunt multi persi in ocean, asa ca daca cineva este insensibil, nu va pierdeti timpul cu el.


Horoscop pentru femeia din Balanță

O aventura de munca sau de afaceri va da roade in curand, dar asta nu inseamna sa va grabiti sau sa va implicati in cine stie ce activitati de imbogatire subita. In timpul acestui ciclu planetar, puteti face mai multi bani de care sa va bucurati. Apucati-va de acum de acel plan nou de afaceri si bucurati-va de banii ce vor urma.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se pare ca exista un grad mare de stimulare nervoasa, combinata cu o mentalitate hiperactiva. Nu vreti sa fiti direct si acid cand vorbiti, dar natura impulsiva va face sa luati decizii pripite, in loc sa va ganditi la ce simt ceilalti. S-ar putea sa intreceti masura printr-o iesire nervoasa ca reactie la remarcile nevinovate pe care le pot face altii.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Experimentele emotionale pot scoate la suprafata noi laturi ale dumneavoastra de care nu stiati si resurse interioare care va surprind. Situatiile neplacute abunda, dar acesta este momentul cand invatati sa le alungati. Aveti tot felul de iesiri din cauza emotiilor puternice. Ce-ati fi platit intr-un parc de distractii primiti gratis acum...

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti o atitudine optimista care va va permite sa va atingeti obiectivele fara prea mult efort. Radiati de fericire si entuziasm, fapt care va va creste popularitatea si probabilitatea de a primi favoruri din partea celor care va plac. S-ar putea sa fiti, insa, un pic cam lenes si cam comod. Optimismul va va face sa nu fiti atent la detalii.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi poti face ceva pentru care simti ca meriti o recompensa. Poti sa te rasfeti cu un masaj, o zi la spa sau cu imprejurimi minunate si companie potrivita. Este ceea ceea ce ar recomanda si un doctor. Asta iti va psrijini increderea in sine astazi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Esti momentan la apogeul tau de luna asta, cand orgoliul si increderea ating cote maxima, o ocazie buna sa iti reamintesti cat de bun esti atunci cand esti pe val. Straluceste, dar tine minte cum faci asta, ca sa devina un obicei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții