Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei saptamana 24-30 Aprilie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 24 aprilie 2017 | 05:56


Horoscop pentru femei saptamana 24-30 Aprilie 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 24-30 Aprilie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Micsoreaza-ti cheltuielile saptamana asta. Ai tendinta sa cumperi lucruri pe care nu ti le permiti. Felul in care cheltuiesti nu este compatibil cu bugetul tau. Vei avea de suferit din acest punct de vedere in saptamanile urmatoare. Problemele financiare se vor aduna daca nu le tii sub control. Consecintele vor fi devastatoare. Ai face mai bine sa cauti chilipiruri la supermarket. O cheltuiala consistenta, pe care nu o poti evita, va aparea cat de curand. Dar pe de alta parte in viata de cuplu totul merge struna. Un nativ din Fecioara va aparea in viata ta. Este exact opusul tau din punct de vedere zodiacal. Va iesi cu scantei!



Horoscop pentru femeia din Taur

Stiati din timp ca veti resimti consecintele financiare ale unei cheltuieli excesive. Tocmai de aceea ar trebui sa nu va mai plangeti ca nu aveti bani pentru anumite lucruri, fiindca puteati sa economisiti bani. S-ar putea, insa, ca saptamana asta sa dati de fundul sacului. Cu toate acestea, veti castiga o suma mica, fie la loterie, fie intr-un alt concurs sau veti fi scutit de plata unei facturi. Fiti sensibil si nu va apucati deja sa va faceti planuri noi de cheluiala. Ganditi-va ca primiti doar o suma mica. O vacanta scurta v-ar prinde bine. Momentan, va simtiti mai bine in afara casei, decat inauntru.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va trebui ca saptamana aceasta sa depuneti foarte mult efort pentru a ramane alert si "pe faza". Va preocupa tot felul de treburi personale, care va retin din a munci. Ca rezultat, nu veti lucra la capacitate maxima. Ar fi bine sa iesiti de doua sau trei ori in oras. Numai asa scapati de griji si de ganduri. Concentrati-va la lucrurile placute din viata dumneavoastra. Daca ajungeti sa va faceti cunostinte noi in "lumea de noapte", problemele vor disparea instantaneu. Relaxati-va! Puteti s-o faceti, doar ca trebuie sa si vreti.



Horoscop pentru femeia din Rac

Se pare ca trebuie sa alegi intre relatiile personale si cele de la serviciu. Va trebui sa fii onest, cu tine si cu ceilalti. Ori pierzi pe cineva, ori continui acest joc. In mod normal, poti sa iti pastrezi calmul. In aceasta saptamana, insa, iti va fi greu. Relatiile personale sunt stranse. Adulterul, gelozia si dragostea se leaga. Este destul de neobisnuit. Cel mai bine este sa nu spui nimanui ce gandesti. Mai bine pastrezi secretul. Nu uita: secretul nu mai este secret din momentul in care ii spui lumii ca exista un secret.




Horoscop pentru femeia din Leu

Datele de 10 si 12 ale lunii sunt norocoase pentru tine. Iti vor fi favorabile pentru orice activitate. Daca, de exemplu, aplici la un loc de munca, incearca sa-ti programezi interviul intr-una din aceste doua zile.Te va surprinde, dar stai chiar bine cu sanatatea. Incearca, insa, sa eviti tensiunile pe cat de mult posibil. Nu faci destul sport si stii acest lucru. Singurul effort fizic pe care il faci este sa te plimbi nervos prin camera. Nu poti sa stai locului aceasta saptamana, nici macar o perioada mica de timp. Probabil din cauza nelinistii vei vrea sa preiei un proiect de la altcineva, proiect care, in mainile altcuiva, n-ar avea rezultate bune.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Esti in forma saptamana asta. Oamenii din jur observa acest lucru. Din aceasta cauza, esti foarte bun cu cei cu care lucrezi. Increderea ta iti ofera noi perspective asupra lucrurilor ce te inconjoara. S-ar spune ca zbori la inaltime. Apar mici probleme, dar nu te afecteaza deloc. Cu greu le observi. Toate lucrurile bune li se intampla celor care le infaptuiesc. Astfel, vei primi inapoi tot ce ai oferit. S-ar putea sa te atraga, pentru moment, latura mistica a vietii. S-ar putea, chiar, sa incepi sa meditezi, chiar daca, pana nu demult, nu prea ai dat atentie acestor aspecte.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Te vei certa cu un coleg. Ti se pare ca ai spus ceva foarte clar. El sau ea a inteles altceva. Nu aude prost. Problema este "intre urechile tale". Oricum, aceasta problema se va rezolva singura in curand pentru ca toata confuzia se va clarifica rapid. Te vei simti usurat toata saptamana. Va fi o perioada minunata in viata ta personala. Sambata va fi cea mai buna zi. Te lasi captivat de un taur interesant. Este remarcabil, de vreme ce nu prea dai frau liber hormonilor tai. Cu cat este mai proasta vremea, cu atat ti se potriveste mai mult. Vei sta in pat cat va ploua si iti va placea. Cumpara-ti o sticla de vin si niste gustari ca sa iti faci sederea mai placuta. Va fi foarte distractiv!



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Perioada ce urmeaza iti este foarte favorabila. Se anunta rezultate exceptionale, alaturi de alte persoane, atat profesional, cat si in viata personala. La locul de munca, totul iti va merge bine atata timp cat ii implici si pe altii in ceea ce faci si daca incetezi sa vrei sa faci totul de unul singur. Fa niste exercitii fizice astazi sau maine. Orice ai face, nu mai sta doar la birou. Starea ta fizica va decade daca nu te chinui sa o mentii. Daca tesuturile musculare nu sunt folosite, se deterioreaza. Poti sa eviti acest lucru. Cu energia pe care o capeti exersasnd, poti sa ii uimesti pe cei din jurul tau. Starea ta mentala se va imbunatati odata cu cea fizica. Daca iesi in oras saptamana aceasta, probabil ca vei cunoaste persoane interesante.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

In aceasta luna alinierea planetelor iti va da o stare scurta dar intensa indragostire. Dar acum, ca nebunia a luat sfarsit poti vedea cu adevarat persoana din spatele norisorilor roz, revii cu picioarele pe pamant. Incearca totusi sa nu uiti ca te-ai bucurat din plin de acesta perioada. Sentimentele pe care le experimentezi atunci cand esti indragostit/a nu pot fi controlate. Vin si pleaca dupa bunul plac. Iar persoana care te consoleaza acum intentioneaza sa faca exact lucru urmator: sa-ti ridice moralul. El sau ea se va dovedi un prieten mai bun decat persoana care ti-a sucit mintile. Sa fii indragostit/a nu este de ajuns chiar daca te faci sa te simti minunat. O prietenie adevarat si plina de caldura sufleteasca este cu mult mai binefacatoare. Te face sa te simtit multumit/a si fericit/a, sa te simti in largul tau.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O oferta tentanta poate aparea, din partea cuiva care iti ofera o pozitie la care nu te asteptai. Sau poate vei primi un discount la un articol pe care iti doreai s ail achizitionezi de ceva timp, dar l-ai tait de pe lista de cumparaturi din cauza pretului prea mare. Profita de situatie si uita de ratiune in procesul de luare a deciziilor. Lasa-te ghidat de emotii macar o data. Daca nu iti asculti sentimentele, s-ar putea sa regret; nu acum , ci peste cativa ani. Si acum , sa trecem la un capitol diferit: ai grija de sanatatea ta, fizica si mentala si fa mai multe exercitii. Manca mai multe fructe proaspete si legume si fa o plimbare lunga si revigoranta, asa cum planuiesti de multa vreme sa faci.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va trebui sa rezolvati cateva probleme legate de calculator saptamana aceasta. Vi se pare ca s-a infectat calculatorul cu un virus, dar nu este cazul. Nu este atat de rapid cat ar trebui, iar aceasta problema nu se datoreaza nici virusului si nici varstei calculatorului. Sursa tuturor problemelor este supraincarcarea hard dks-ului. Va veti enerva atat de tare, incat va va veni sa il aruncati pe geam. Abtineti-va, fiindca problema va avea o solutie mult mai simpla decat ati fi crezut. Ar fi bine sa nu va atingeti de monitor si tastatura in urmatoarele zile, fiindca aveti o conditie fizica foarte slaba. Iesiti un pic la aer.

Horoscop pentru femeia din Pești

Saptamana asta poti sa comunici mai bine ca niciodata ce gandesti, simti sau intentionezi sa faci. Sa vorbesti cu persoana iubita, va fi, prin urmare, mult mai placut si usor ca ultimele dati. Nu vor exista blocaje comunicationale. Asta va constitui deaseamenea un avantaj in relatiile cu cei din jur. La munca iti va fi mai usor sa lucrezi in deplina armonie cu colegii. In cadrul negocierilor vei fi capabil/a sa iti pui in valoare punctele de vedere, asa incat oamenii cu care negociezi sa nu iti poate rezista. Vei fi capabil/a sa realizezi lucruri care in mod normal ti se par greu de realizat. Nu lasa ca lucrurile marunte sa iti distraga atentia. Concentreza-te asupra lucrurilor cu adevarat importante. Ai schitat niste planuri minunate. De ce sa nu le arati celor care pot fructifica aceste idei?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții