Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Marti 25 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on luni, 24 aprilie 2017 | 05:48


Horoscop de azi Marti 25 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 25 Aprilie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

De dragul prietenilor faci de multe ori concesii si la fel esti nevoit sa faci si azi daca nu vrei sa-l pierzi pe cel de langa tine. Desi ai si tu orgoliul tau si nu suporti sa fie calcat in picioare, esti totusi nevoit sa lasi garda jos azi si sa-l lasi pe celalalt sa invinga. Nu e nicio competitie intre voi, dar ajungeti intr-un punct in care nimeni nu vrea sa cedeze si sa-i dea celuilalt dreptate, ca atare, vrei, nu vrei, fii tu cel care renunta la mandrie. Daca te tii si tu tare pe pozitie iar celalalt nu vrea nici el sa indulceasca tonul, situatia poate denatura spre o despartire pe care amandoi o veti regreta.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ar fi bine sa faci totul in secret, deocamdata, chiar daca ai un mare plan in minte. Uneori discretia este mai buna decat sa faci tam-tam pe seama unei dorinte la care vrei neaparat sa ajungi. Pregatesti terenul in taina, dincolo de ochii lumii, si abia cand vei fi sigur ca totul evolueaza pe teren sigur si nimeni nu mai poate interveni negativ in planurile tale, vei putea face publice reusitele tale. Acum e de preferat anonimatul, pentru ca oricand se poate trezi unul care sa-ti strice planurile sau sa-ti fure ideea! Taci si faci.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te simti bine in societate, astazi, de parca ai nimeri intr-un mediu agitat, in care planeaza tensiunea si ostilitatea. Disputele pot fi aprige pe unde treci, fara a avea, de fapt, vreo contributie la nervii descatusati de ceilalti, ca atare cel mai bine ar fi sa nu te bagi, sa eviti locurile in care simti ca ceva nu e in regula, altfel esti prins la mijloc in razboiul unor oameni care au ceva de impartit, dar care nu are nicio legatura cu tine. Nu incerca nici s-o faci pe arbitrul intre taberele aflate in conflict, pentru ca s-ar putea sa isi elibereze nervii pe tine.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

In familie au loc acum evenimentele cele mai placute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care si ei te indeamna, deci nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere. De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor dragi!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Se stie ca esti o fire optimista care vede totul cu cativa pasi inaintea semenilor sai. La fel faci si astazi, vorbesti despre viitor cu mult patos, cu incredere absoluta ca va fi bine, si depui toate eforturile ca planurile tale sa evolueze in directia visata. Esti convins ca gandirea pozitiva naste reusite, ca atare te inarmezi cu toate armele cele bune pentru ca scopul tau sa devina realitate. Spui da la orice provocare, spui se poate la orice impas, accepti cu bratele deschise orice noutate, si aceasta atitudine pozitiva va atrage succesul foarte curand!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca esti sustinut de cei dragi, ai mai mult curaj sa te implici intr-o actiune ce necesita un mare consum de energie. Singur, nestiind daca ceilalti tin cu tine, nu ai avea aceeasi indrazneala de a porni la drum, dar asa, privind in jurul tau ca ceilalti te incurajeaza sincer, parca prinzi tot mai multa forta sa duci mai departe ce ai inceput. Esti abia la primii pasi, dar increderea celor din familie si aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cat mai repede la etapele urmatoare.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Se aud vesti bune care aduna lumea in jurul unui punct de atractie de care poate beneficia fiecare in parte intr-un anumit fel. Si tu ai avut un rol la acest succes care merita celebrat cu atata bucurie, poate chiar si cu un iz festiv, pentru ca toata lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosfera de petrecere in jurul tau si te bucuri din toata inima pentru succesul ce sta la baza acestui moment placut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie si mai mult oamenii si strange si mai puternic relatiile cu cei din jur, de parca ati fi o mare familie.







Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu tine cont de ceilalti astazi, pentru ca ai libertate totala de miscare si de decizie. Poti deveni un exemplu de reusita in ochii tuturor prin originalitatea de care dai dovada. Tu nu mergi pe cai batatorite, esti un deschizator de drumuri si, daca reusesti sa-i convingi si pe altii sa ti se alature, succesul nu e departe. Daca nu exista altii cu veleitati de lider in anturaj, erijeaza-te tu in conducator si du-i pe toti catre rezultatele cele mai bune ale acestei zile. Trebuie sa fii tu seful, altfel simti ca ti se pun bete in roate la orice pas.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu-ti displace deloc starea de liniste care s-a lasat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou in peisaj. Seamana cu o zi de totala relaxare, in care nu-ti mai bati capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te tineau pe loc de la o vreme, ci reusesti sa te bucuri de liniste, de relaxare, de o stare de comoditate binefacatoare pentru a-ti recapata buna dispozitie. Fie ca ai dus sau nu la capat problemele din ultima perioada, azi parca nici n-ar exista, pentru ca pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te macina pana mai ieri.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera pozitiva din jurul tau, de parca n-ai prea fi in apele tale. Ceilalti sarbatoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ti gasesti locul printre ei. Poate starea ta fizica nu e la cote maxime sau nu ai jucat un rol concret in succesul cu care se lauda ceilalti si prea vrei sa te lauzi cu ceva la care nu ai participat asa cum ar fi trebuit. Daca ceilalti te invita sa te alaturi lor, fa-o, pentru ca te vei molipsi de buna dispozitie, ceea ce va deveni motivatia perfecta pentru a te apuca de ceva nou!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Lucrurile frumoase sunt trecatoare, ca atare azi te vei desparti de un loc de care esti legat sentimental, de o persoana importanta pentru sufletul tau sau doar de o stare interioara care te-a facut sa te simti bine o perioada. Nimic nu e vesnic, si stii deja asta, dar nu te poti abtine sa nu suferi dupa ce vei lasa in urma acea senzatie de fericire si confort emotional care te-a marcat o perioada. Ramane un gol in urma, dar poti sa traiesti din amintiri placute.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ti-e putin teama sa spui lumii ce simti, ca nu cumva sa arate ca ai si tu o latura sensibila pe care de cele mai multe ori o disimulezi in spatele unei masti rationale. De data aceasta consideri ca a-ti dezveli latura fragila ar fi un semn de slabiciune din partea ta, de aceea preferi sa stai cuminte in banca ta, aproape nevazut de nimeni, ca nu cumva sa-ti strici reputatia de om atotputernic. Dar sunt totusi momente cand sensibilitatea trebuie sa iasa la iveala, ca atare vezi daca merita sa o cenzurezi continuu sau s-o mai lasi, uneori, sa se manifeste.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții