Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Cele mai norocoase zodii din luna Mai 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 26 aprilie 2017 | 06:41


Horoscop Urania luna Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Mai 2017

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Viata sentimentala a nativelor din zodia berbecului cunoaste un curent romantic cu iz de emotie si trairi puternice. Inca de la inceputul lunii faci schimb de idei cu partenerul de cuplu si va ganditi impreuna la un viitor comun, la stabilirea unui camin comun si chiar la achizitionarea unor proprietati.In ceea ce priveste sectorul profesional se intalnesc cateva tensiuni si situatii neplacute la inceut de luna cand Mercur este intr-o miscare retrograda si isi face de cap cu finantele nativelor din zodia berbecului. Comunicarea in sfera profesionala este usor greoaie, dar reusesti sa iesi cu bine din orice situatie.Starea de sanatate este in parametri normali, insa vor fi zile in aceasta luna in care stresul si agitatia vor atinge cote inalte si oboseala isi va spune cuvantul. Un pic mai multa atentie in aceasta zona si totul va fi perfect. In ceea ce priveste sectorul profesional se intalnesc cateva tensiuni si situatii neplacute la inceut de luna cand Mercur este intr-o miscare retrograda si isi face de cap cu finantele nativelor din zodia berbecului. Comunicarea in sfera profesionala este usor greoaie, dar reusesti sa iesi cu bine din orice situatie. Starea de sanatate este in parametri normali, insa vor fi zile in aceasta luna in care stresul si agitatia vor atinge cote inalte si oboseala isi va spune cuvantul. Un pic mai multa atentie in aceasta zona si totul va fi perfect.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Marte se afla in taur pana la jumatatea lunii ceea ce inseamna ca totul este intr-o armonie perfecta iar dorinta si pasiunea sunt stimulate in aceasta perioada contribuind la intarirea legaturilor si la dezvoltarea frumoasa a relatiei. Pe final de luna se pot inregistra cateva dezechilibre in viata sentimentala insa toate se rezolva in cel mai scurt timp. Domeniul profesional este cel mai activ in luna mai pentru nativele zodiei taur. Aici se desfasoara toata activitatea intensa a lunii si aici te concentrezi cel mai mult si dai tot ce e mai bun pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. Energia lunii este perfecta si te ajuta sa finalizezi toate proiectele cu un succes incredibil asa ca trebuie sa profiti din plin de tonusul bun si de buna dispozitie a lunii mai.




Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Venus se afla in casa cuplului nativelor gemeni si poti sa te mai bucuri de prezenta lui pana pe data de 10 mai cand isi indreapta atentia catre alte meleaguri astrale. Relatia de cuplu se bazeaza pe armonie, intelegere si buna dispozitie asa ca veti avea parte de momente frumoase petrecute impreuna. Vei lua initiativeain privinta vacantelor si a momentelor intime alaturi de partener. In zona financiara isi face aparitia Mercur cu miscarea lui retrograda inca din prima zi a lunii, dar nu trebuie sa te sperii. De data aceasta miscarea de retrogradare aduce energie in zona profesionala si instiga la pasiune si daruire in noile proiecte in care vei fi implicata. Pentru ca Marte se afla in luna gemenilor sectorul sanatatii este rasfatat si te vei bucura de o energie debordanta si de un tonus excelent care te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit planurile.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

In ziua de 8 mai, Venus, planeta iubirii, intra in zodia racului si poposeste aici mai bine de o luna unde isi concentreaza toata atentia si te ajuta sa iti gasesti sufletul pereche daca inca nu ai facut-o deja. Daca esti intr-o relatie serioasa, pregateste-te pentru una dintre cele mai frumoase perioade din viata voastra de cuplu si bucura-te din plin de ea. Micile discutii vor trece neobservate fara sa va strice armonia. Soarele se afla in zodia Racului in aceasta luna si asta inseamna ca zona ta financiara este usor rasfatata, dar nu foarte mult. Acest lucru te va ajuta sa iti gaseti rapid sursele de venit dar si inspiratia pentru demararea noilor proiecte si a implementarii unor idei mai vechi. Sectorul sanatatii nu este la fel de bine privit fata de celelalte doua unde lucrurile sunt asezate in ordinea lor fireasca. Ar fi bine sa ai mai multa grija la almentatie si la odihna.



Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Jupiter este stapanul casei cuplului a nativelor din zodia leului, iar in aceasta luna se afla exact la el acasa ceea ce inseamna ca pasiunea, iubirea, afectiunea si emotiile sunt la ordinea zilei si iti infrumuseteaza aceasta perioada deosebita. Partenerul de cuplu este din ce in ce mai atent, iar daca nu exista unul, aceasta luna este perfecta pentru identificarea sufletului pereche. Pe plan profesional stralucesti si evoluezi extrem de repede. Viteza luminii este sintagma care poate descrie starea ta din aceasta luna in ceea ce priveste domeniul profesional. Esti intr-o forma excelenta, lucru care te ajuta sa te faci remarcata si sa evoluezi foarte repede. Poate fi vorba de o promovare sau chiar de inceperea unui proiect personal de succes. Energia este la cele mai inalte cote, tonusul este unul foarte bun, iar voia buna si optimismul specific te ajuta sa faci fata tuturor situatiilor din aceasta luna.

Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna mai debuteaza cu un confort in zona sentimentala si cu un aer proaspat odata cu instalarea sezonului calduros. Relatia de cuplu se afla exact in zona in care iti doresti si acest lucru te indeamna sa te gandesti la stabilitate, la viitor si la stabilirea unui camin comun cu partenerul de cuplu. Daca nu se poate vorbi despre o relatie de cuplu existenta, cu siguranta luna mai aduce surprize pentru cele care inca sunt singure. Luna mai este de asemenea si o perioada in care te dezvolti din punct de vedere cultural pentru esti din ce in ce mai curioasa si vrei sa aflii din ce in ce mai multe lucruri interesante care poate pana acum nu te pasionau. Vei putea pleca in cateva excursii in care ai sa descoperi locuri noi si interesante. Este o luna plina de activitati, dar tonusul fizic si energia te vor ajuta sa faci tot ceea ce ti-ai propus si sa faci tot ceea ce iti doresti.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Venus se afla in zodia balantei pe tot parcursul lunii mai asa ca se pune un mare accent pe relatiile acestora de toate genurile, in special pe cele sentimentale si profesionale. Se prea poate ca cele doua zone sa se intersecteze din punct de vedere sentimental. Poate ca relatia de cuplu se va baza de acum inainte sip e proiecte profesionale dezvoltate impreuna cu partenerul de viata sau poate ca ai sa cunosti pe cineva la actualul loc de munca sau prin intermediul jobului. Venus se afla exact in casa carierei balantelor si le determina sa exceleze in aceasta luna la locul de munca, sau in cele mai multe dintre cazuri sa isi schimbe domeniul de activitate si sa inceapa o noua viata, un nou drum catre o cariera de succes in domeniul in care isi doresc. Se pot inregistra castiguri financiare provenite din alte surse decat cele actuale. Capacitatea de concentrare nu este tocmai asa cum ar trebui si cum ti-ai dori sa fie pentru a face fata agitatiei din aceasta luna, insa cu un ritual de relaxare si cu mai multe ore de somn se pot rezolva starile de nervozitate crescuta.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Partenerul de cuplu preia initiativa si iti pregateste cateva surprize frumosae pe parcursul acestei luni fara sa fie vorba despre o ocazie speciala. Viata de cuplu va fi foarte activa in aceasta luna si veti petrece impreuna multe zile fruoase si momente deosebite pe care le veti tine minte toata viata. Nativele singure sunt dispuse sa faca primul pas catre omul misterios pe care il intalnesc in aceasta perioada. Jupiter favorizeaza succesul profesional si te determina sa muncesti din ce in ce mai mult pentru a ajunge la performantele dorite. In acelasi timp este posibil sa ai de-a face cu ceva tensiuni in zona financiara si sa cheltui mai multi bani decat ai fi crezut, ajungand intr-un mic impas financiar ce poate fi depasit usor cu un pic de atentie. Prima decada a lunii mai este un pic agitata si obositoare din punct de vedere al sanatatii, insa cea de-a doua poate fi ceva mai relaxata daca reusesti sa te organizezi un pic si sa iti pui ordine in ganduri.



Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

La inceputul lunii mai, Mercur se afla in miscarea lui retrograda in casa cuplului nativelor din zodia sagetatorului ceea ce inseamna ca se vor aduna cativa nori de ploaie care insa nu vor apuca sa se descarce pentru ca pe la jumatatea lunii se risipesc si iese soarele. Relatia de cuplu devine din ce in ce mai solida si legaturile voastre sunt din ce in ce mai frumoase si mai emotionante. Soarele se afla in casa financiara lucru ce atrage castiguri frumoase si putere de munca pentru dezvoltarea unor noi proiecte profesionale ce sunt foarte promitatoare si cu siguranta se anunta a fi unele de succes. Rata succesului depinde insa si de partenerii de afaceri si relatiile profesionale pe care le dezvolti in aceasta perioada. Activitatea fizica este in centrul atentiei si tonusul tau este unul foarte bun ce atrage o energie pozitiva extraordinara.



Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Luna mai este una dintre cele mai norocoase luni din acest an pentru nativele zodiei sagetator care exploreaza taramul iubirii cu multa energie, emotii pozitive, trairi intense si pasiune. Acolo unde putem vorbi despre o relatie deja existenta se vor intampla foarte multe lucruri interesante, iar nativele singure isi gasesc si ele un suflet cald alaturi de care sa isi petreaca cel putin cateva luni. In ceea ce priveste sfera profesionala este o luna perfecta pentru colaborari frumoase, pentru demararea noilor proiecte si pentru atragerea noilor investitori. Culmile succesului nu sunt departe, insa depinde de tine cat de bine te afirmi si cat de mult vrei sa te implici in activitatile profesionale. Sanatatea este in centrul atentiei si asta te poate preocupa mai mult decat crezi. Ai mare grija la oboseala si incearca sa te odihnesti mai mult decat pana acum.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativele zodiei varsator se afla intr-o perioada foarte buna din punct de vedere sentimental. Prima saptamana a acestei luni este perfecta din punct de vedere sentimental si emotional. Partenerul de cuplu iti pregateste surprize frumoase si foarte interesante asa ca ar fi bine sa te pregatesti si tu cu cateva astfel de lucruri pentru ca surprizele sa fie si de partea lui. Nativele singure au mari sanse sa intalneasca un barbat sa cum isi doresc ele. Din punct de vedere profesional lucrurile merg exact asa cum ti-ai dorit, ba chiar mai bine de atat. Ai o forta de munca incredibila si energie din plin pentru a dezvolta multe proiecte noi, pentru a implementa idei mai vechi si pentru a atrege de partea ta colaboratori importanti. Luna mai este una foarte buna din punct de vedere al sanatatii. Tonusul fizic este bun si energia pozitiva te ajuta sa duci la bun sfarsit toate planurile.


Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Dupa primele doua saptamani ale lunii, Venus intra in casa iubirii ceea ce inseamna ca te asteapta o perioada romantica, presarata de emotii si momente speciale petrecute alaturi de partenerul de cuplu. Va asteapta chiar cateva zile petrecute in afara agitatiei orasului, cateva zile in care sa fiti doar voi doi. Nativele singure se reintalnesc cu o iubire mai veche ce pare sa revina cu o forta incredibila in viata lor. Pe plan profesional muncesti foarte mult si roadele nu sunt intotdeauna pe masura, dar daca te straduiesti in continuare si incerci sa ai rabdare rezultatele vin de la sine si multumirile iti pot intrece asteptarile. In acelasi timp atragi foarte multe aprecieri de la cei din jur si mai ales de la cei cu care lucrezi. Din punct de vedere al sanatatii luna mai este o luna usor agitata si cu un grad ridicat de streas, dar asta se poate rezolva cu o zi de odihna si relaxare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții