Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citeste Horoscopul zilei de Miercuri 03 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 3 decembrie 2014 | 07:24


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi Miercuri 03 Decembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 03 Decembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Cand faci ceva, fa-o complet, adica nu te mai gandi si la alte variante si nu astepta sa apara eventuale alte directii. Succesul acestei zile cere o IMPLICARE TOTALA in tot ce faci, investind toata energia, concentrarea si vointa ta in acel lucru. Numai asa roadele vor fi excelente! Cu incredere deplina in scopul tau cel mare, ai sa vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim. E o placere sa lucrezi in aceste conditii, avand un tel atat de mare de atins si o ambitie imensa de a ajunge acolo prin forte proprii, dar bazandu-te, totodata, cu deplina incredere, in ceilalti.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Trezeste-te un pic din visul in care te-ai retras de buna voie, ca sa nu traiesti intr-o minunata iluzie. Apar suficiente aspecte care iti atrag atentia unde e realitate si unde e visare. Da, e bine sa visezi uneori, dar de data aceasta esti impins intr-o directie care nu se transforma in realitate. E o himera, e o FATA MORGANA care te atrage ca un magnet dar cu cat te apropii mai mult, ea se indeparteaza si mai tare. Poti transforma iluzia in imaginatie, pentru a gasi solutii sa iti indeplinesti visul, dar nu mai fugi asa, la nesfarsit, dupa ceva ce tot ca o ceata ramane la orizont, fara sa o atingi vreodata. Revino cu picioarele pe pamant si incepe sa cladesti singur ceea ce se naste in mintea ta. Teorie stii multa, dar practica e cheia!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te astepta la rezultate iesite din comun, pentru ca ziua poate sa-ti ofere foarte multe lucruri frumoase, daca nu ridici stacheta prea sus. Daca tu pretinzi doar miracole si evenimente speciale, acoperite intr-un ambalaj sclipitor, s-ar putea sa nu apara asa ceva si sa vezi in jur ceea ce nu ai, in loc de ceea ce totusi ai primit. Coboara pretentiile la UN NIVEL NORMAL, pentru ca atunci vei avea mai multe motive de bucurie si de satisfactie, decat daca ti-ai stabili un unic tel mult prea inalt pentru resursele tale actuale. Poti urca spre marele succes pas cu pas, etaj cu etaj, deci mai bine iti propui rezultate intermediare care te vor duce spre telul maxim, candva!


Horoscopul zilnic de azi Rac

NU STA SINGUR intr-o astfel de zi, pentru ca izolarea chiar nu-ti face bine! Poate ca ai tendinta sa spui ca esti obosit si ca nu ai chef de nimeni in preajma ta, dar vei vedea ca linistea pe care, eventual, o alegi de buna voie, nu e chiar ceea ce doreai. Altadata poate e buna linistea, dar nu si azi, deoarece putina agitatie si galagie in jurul tau nu te lasa sa te gandesti la lucruri care nu-ti plac. Ai cu cine vorbi, ai cu cine iesi la un ceai, la o adica, ai cu cine discuta cu orele la telefon, si daca nu respingi aceste ocazii, vei vedea ca ziua va fi mult mai tonica si mai buna decat daca ai sta doar cu propriile tale ganduri. Socializeaza, converseaza, relationeaza!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Lumea larga e marea ta atractie si, daca ai putea, ai urca in primul tren ca sa pleci unde vezi cu ochii. Ziua e perfecta pentru calatorii, dar nu neaparat pentru deplasari care au un anumit scop, de exemplu o delegatie la serviciu sau o calatorie de afaceri, ci mai degraba o excursie de placere, in care sa ai timpul si starea potrivite pentru a explora, pentru a vedea, o calatorie in care sa nu te impinga nimeni si nimic de la spate ca sa ajungi la o anumita destinatie, ci sa te bucuri de aventura in sine. Si daca tot e vorba de aventura, aceasta ar putea fi atmosfera multor deplasari ale zilei, deci nu te astepta ca totul sa mearga lin si programat de la plecare pana la sosire. Ceva ciudat, neprevazut, incitant va aparea pe parcurs, dar iti place!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Priveste azi cu deschidere in jurul tau, pentru ca poti intalni o persoana ce se va dovedi a fi CEL MAI DE INCREDERE GHID intr-un moment de deruta. Datorita sfaturilor pe care ti le ofera cu inima deschisa, datorita experientei sale de viata pe care ti-o impartaseste cu sinceritate, ai multe de invatat. Foloseste-te de indrumarile sale, pentru ca stie ce spune, sunt retete de succes deja verificate si informatii bine documentate, deci nu are rost nici sa intrebi din alte surse daca e bine asa si nici sa-l privesti cu suspiciune. Va veni o zi cand, privind inapoi, iti vei da seama cate lucruri bune au aparut in viata ta din clipa in care ai inceput sa-i asculti sfaturile!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Mai vin si surprize neplacute uneori, ca cea de azi care iti strica planurile pe care ti le-ai facut dinainte. Apare ceva NEPREVAZUT care te obliga sa schimbi repede tot programul, dar cel mai probabil e vorba de o raceala sau de o problema de sanatate aparuta din senin care cere multa prudenta de la tine. O situatie nedorita apare in calea ta cand ti-e lumea mai draga si-ti da peste cap orice organizare in detaliu, orice alte planuri pe care le aveai pe lista, de aceea uneori e bine sa nu-ti faci planuri foarte extinse, ca nici nu stii cand te trezesti in fata unei astfel de surprize. Va fi greu sa te adaptezi rapid astfel incat sa nu intri in panica si sa nu te dai peste cap din cauza noutatii respective, caci te vei stresa peste masura. Daca te-ai calma un pic, ai incepe sa descoperi solutii mai pasnice!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un dialog amabil si placut, se poate transforma repede intr-o lupta de orgolii. Egoul tau intra in conflict cu egoul celui din fata ta si se pare ca niciunul nu se lasa mai prejos, dorind cu tot dinadinsul sa aiba ultimul cuvant. Tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura spre o disputa inutila, care sa va strice amandurora ziua. Ar fi bine sa apelezi la tot arsenalul tau de diplomatie si amabilitate, ca sa restabilesti repede atmosfera pasnica in acest dialog. Unul trebuie sa cedeze si a cobori tonul nu e deloc un semn ca ai fi mai slab, ci doar ca esti convins ca problema de fata se poate solutiona si cu DUHUL BLANDETII. Jos armele!



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Primesti azi un raspuns care face pace intr-o situatie cu mai multe directii diferite de interpretare. Chiar daca nu e un verdict pe deplin asteptat, tot e bine, pentru ca restabileste adevarul intr-o situatie din care ai avut ceva de suferit. Verdictul respectiv contine si unele conditii, nu primesti ceva pe gratis, si la primul impuls esti tentat sa spui ca nu-ti convine ce ai de oferit in schimb, dar vei vedea ca merita efortul. Accepta situatia cu incredere ca va fi spre binele tau, dar fii constient ca pacea nu se poate restabili fara sa dai si tu ceva de la tine. E un TRIBUT pe care fiecare din tabere implicate il va da pentru a se ajunge la o rezolvare!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Oboseala mentala se traduce prin neatentie, greseli de calcul sau raspunsuri eronate la situatiile prin care treci, semn ca tare ai avea nevoie de o pauza! Ai muncit mult, ai atins LIMITA SURMENAJULUI INTELECTUAL pentru ca stresul prin care ai trecut in ultima perioada a lasat urme. Incearca sa nu te implici azi in proiecte dificile sau competitii intelectuale. Stai departe de ochii vreunui profesor care vrea sa te asculte sau de vreun sef care te cheama la raport, pentru ca nu ai la tine toate atuurile potrivite pentru a lasa o impresie ireprosabila. Mintea ta e arhiincarcata de ganduri un pic dezorganizate si ar trebui sa incepi sa mai faci putina ordine. Ai atins cota de alarma a stresului.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Muncesti cu pasiune, pe deplin implicat in ceea ce vrei sa obtii. Ambitia ta creste pentru ca e in joc imaginea ta si ai dori sa lasi o IMPRESIE IREPROSABILA. Demonstrezi, prin tot ceea ce faci, ca esti un expert in domeniul tau de activitate, un specialist desavarsit, un am perfect competent si total potrivit pentru rolul pe care il joci cu talent si succes. Ce iese azi din mainile sau din mintea ta merita nota zece cu felicitari, si asta numai pentru ca iti pui in joc toate resursele pozitive, tot ce ai tu mai bun in tine, fara a astepta nimic in schimb decat propria satisfactie. iubesti ceea ce faci, nu te plangi de piedici sau de lipsuri, ci reusesti sa pui in valoare cat de bun esti in ceea ce faci, si nu cat de greu iti este!


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Desi esti prezent aici si acum si dai impresia ca esti total implicat in ceea ce se petrece in jurul tau, tu de fapt esti CU GANDUL IN ALTA PARTE. Nu poti sa nu te gandesti clipa de clipa la cu totul altceva, la o persoana de departe - nu la cei de langa tine, la un plan de viitor - nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni candva - si nu la prezentul tangibil. Norocul tau e ca reusesti sa te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn ca nu neglijezi prezentul cu gandul la viitor. Dai dovada de o perfecta organizare a resurselor tale, pentru ca nimeni nu-ti va putea reprosa ca esti cu gandul in alta parte: te concentrezi la fel de eficient si de serios si la ceea ce e concret in fata ta, si la ceea ce abia se naste in mintea ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții