Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Sagetator Martie 2014

Written By NIKE B. on luni, 24 februarie 2014 | 09:26


Horoscop zodia Sagetator, luna Martie 2014


Previziuni astrologice pentru Sagetator luna martie 2014
Horoscop pentru zodia Sagetator, luna Martie 2014 Patronul casei perechi Sagetatorului, Mercur, si-a reluat mersul direct spre sfarsitul lunii februarie 2014 si isi reia, treptat, viteza de croaziera.
Este o veste buna pentru indragostiti, unde se instaleaza normalitatea, dupa cateva saptamani de balbaieli, încurcături sau conflicte. Inca mai sunt de rezolvat cateva probleme, se pare, dar esti pe drumul cel bun.

O parte din problemele trecute ar putea sa fi fost legate de casa, parinti sau bunuri imobiliare. Daca este asa, va trebui sa ai grija cum tratezi aceste subiecte in a doua partea a lunii, mai ales dupa 17 martie 2014.
In aceasta perioada este preferabil sa nu se ia hotarari importante cu privire la cupluri, casa sau familie. Părerile pot fi mincinoase, iar judecatile, subiective.
Relatiile noi, pasionale, pot fi marcate de surprize.

Documentarea si comunicarea sunt pe primul plan pentru Sagetator in martie 2014. Te descurci excelent in activitatile mintale, ai o mare usurinta in a concepe, a redacta, a scrie, a traduce, a calcula sau a desena.
Mai poti avea succes ca orator sau negociator. Intalnirile de afaceri si calatoriile de serviciu sunt profitabile. Iar daca vrei sa creezi ceva cu mainile tale, acum iti vor iesi lucruri foarte frumoase!

In ce priveste obiectivele importante privind statutul sau ascensiunea, lucrurile par sa se miste din loc dupa o perioada cam tulbure. Totusi, in martie 2014 este bine sa-ti cantaresti bine alegerile si sa nu te pripesti, fiindca nu s-au limpezit inca suficient apele, cat sa vezi pana in adancuri.
Si inca ceva: pentru Sagetatori, perioada avantajeaza mai mult activitatile solitare, independente, decat cele de grup.
Financiar, in martie 2014 nu apar schimbari notabile.

Tonusul fizic al Sagetatorului se imbunatateste, stresul se diminueaza, iar starea de spirit infloreste.
In martie 2014 ai chef de plimbari si distractii si poti sa te ocupi de ceea ce te pasioneaza sau iti face placere.
Daca ai lasat-o mai moale cu exercitiul fizic in timpul iernii, acum e momentul ideal sa reincepi sa faci miscare in mod regulat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții