Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul zilnic de azi 20 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 19 aprilie 2013 | 10:20


Horoscopul zilei de azi 20 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Cei dragi vorbesc despre viitor cu entuziasm pentru ca tu le dai curajul sa faca planuri atat de frumoase. Tu le inspiri lor atata incredere in ziua de maine, datorita tie au curajul de a astepta numai lucruri bune de la planurile la care va aduceti contributia in comun, pentru ca esti genul de om care insufla multa energie pozitiva. Se bazeaza mult pe tine, pe spiritul tau vizionar, pentru ca atat timp cat tu reprezinti garantia ca veti culege roadele visate, au toata increderea sa mearga alaturi de tine si sa vasleasca in acelasi sens.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Primesti o veste care are rolul de a restabili linistea in unele proiecte de care nu mai erai sigur. E un raspuns necesar, un verdict clarificator si just sau o informatie vitala pentru a trece la etapa urmatoare. Esti multumit ca se aseaza toate pe un fagas mai bun de acum inainte si ca ce a fost mai greu a trecut, deci ai motive sa te linistesti dupa o perioada de incertitudine. Si problemele financiare par sa revina la normal.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te simti bine in compania persoanei iubite, de parca ai avea ceva pe suflet, dar nu ai curajul sa exprimi in cuvinte. Esti dezamagit, trist, poate te simti singur chiar daca cineva e langa tine, pentru ca lipseste un mic detaliu pentru a te relaxa si tu cat de cat. Te macina griji personale sau poate pui prea mult suflet in necazurile altora, ceea ce te va influenta negativ. Nu suferi pentru altii daca ei nu ar face la fel pentru tine, deci nu-ti strica ziua doar pentru a-ti face griji pentru cei din preajma ta, fiindca nu merita efortul!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Ar fi trebuit sa alegi azi o directie noua in activitatea ta, dar apare o piedica ce nu poate fi, momentan, depasita. Stai pe loc, analizeaza la rece ce ar trebui sa faci, dar nu te lasa coplesit nici de nervi, nici de pesimism. Totul are rezolvare, doar ca nu atunci cand ai dori tu, deci educa-ti rabdarea pentru a depasi cu brio acest hop absolut firesc pentru ceea ce ti-ai propus. Va dura ceva mai mult decat ai preconizat si trebuie sa mai schimbi pe parcurs strategia, ca atare nu spune ca e un esec, ci obligatia de a porni pe alta cale decat inainte.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Suferi in sinea ta ca ai ajuns intr-un punct critic din care nimic nu se mai misca asa cum ai fi dorit. Esti nevoit sa abandonezi o actiune care nu mai are viitor si evident ca esti suparat de situatia in care te afli. Nu se mai poate face nimic, in ciuda insistentelor tale de a duce mai departe ce ai inceput, ca atare singura solutie ar fi sa lasi totul aici si sa iei o pauza. Dupa ce te vei linisti, vei putea reincepe totul in forta, dar intr-o cu totul alta directie decat aceasta care se dovedeste a fi complet esuata si trebuie s-o opresti aici.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ceva nu-ti iese conform planurilor si aluneci brusc intr-o zona sumbra a psihicului tau. Esti influentat negativ de cei din anturaj care toarna si mai mult gaz pe foc si, in loc sa te ajute sa depasesti impasul, mai mult te trag inapoi in prapastie. Nu prea ai de ce te agata pentru ca nici cei care iti tin companie nu sunt in toane prea bune si totul devine sumbru in jurul tau. colac peste pupaza, la un moral deja scazut, apar si vesti proaste si alte si alte detalii care tensioneaza si mai mult atmosfera, cu riscul de a transforma ziua in motiv de tristete generala.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu-ti place tonul cu care ti se adreseaza unii, pentru ca nu meriti nici criticile lor, nici ostilitatea din voce. Trebuie sa le arati cumva ca te deranjeaza atitudinea lor negativa fata de tine, pe care nu o intelegi. Te intrebi ce ai facut sa ti se vorbeasca asa, dar nu gasesti raspunsuri, pentru ca totul tine doar de starea lor de spirit care este, clar, undeva in prapastie. Nu pune la suflet nervii lor, pentru ca felul in care se comporta e oglinda frustrarilor si nereusitelor lor, pe care au tendinta sa le arunce pe umerii altora. De data aceasta pe ai tai!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Chiar si cele mai banale sarcini au nevoie de implicarea ta, pentru ca tot trebuie sa te ocupi odata si-odata si de ele. Nu le poti nici evita, nici amana la nesfarsit, ca atare canalizeaza-ti energia spre fleacuri, desi nu-ti plac. Vei sterge dintr-un foc mai multe puncte de pe lista de sarcini si, cand vei vedea ca ai scapat, te vei simti dintr-o data mult mai liber. E nevoie de un efort suplimentar sa te apleci asupra lor, dar reusitele, desi minore, sunt un stimulent suficient de bun pentru a termina ce ti-ai propus inainte sa te plictisesti de banalitatea lucrurilor.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Unii te supun unei judecati aspre, dar nu ar trebui sa te supere, pentru ca este totusi o critica justa si constructiva. Nu-i privi ca pe niste dusmani, ci ca pe niste profesori demni de incredere care te sfatuiesc de bine. Chiar daca pe moment nu-ti convine ceea ce spun, le vei da dreptate si daca le mai si urmezi instructiunile, ai avea numai de castigat si de invatat de la acestia. Respecta-le parerea si incearca sa repari acel detaliu asupra caruia iti atrag atentia, ce-i drept, intr-o forma ceva mai severa.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai sansa de a te intoarce cumva in timp, ori datorita revenirii in actualitate a unui eveniment de demult, ori datorita revederii unui vechi prieten despre care nu mai stiai nimic. Emotiile sunt mari, nostalgiile te coplesesc si te simti bine asa, pentru ca sunt senzatii pe care le credeai uitate si care iata, sunt la fel de puternice ca odinioara. Poate treci printr-un loc de care te leaga amintiri profunde sau regasesti un obiect la care tineai enorm, deci situatii cu o incarcatura emotionala majora de altadata revin acum in calea ta si te bucura.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Supararile vin si trec, nu are rost sa le intorci prea mult pe toate partile ci sa te arati a fi tolerant cu orice aspect care nu iti convine. Desi esti trist pe moment, apare imediat o veste buna care sa-ti abata gandurile de la problemele tale, totul e sa nu te cramponezi prea mult pe ceea ce nu-ti place. Concentreaza-te asupra jumatatii pline a paharului, pentru ca numai o atitudine pozitiva te va ajuta sa treci peste un impas fara sa lase urme. Daca te incapatanezi sa suferi, nu vei scapa de tristete.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Banii sunt un stimulent suficient de bun pentru a avea o zi interesanta, deoarece te poti folosi de ei pentru a face pasi mari spre scopul propus. Fara aceste resurse, ai fi batut pasul pe loc, fara nici un progres, dar asa nimic nu te mai opreste. Apuca-te serios de treaba, cumpara ceea ce ai nevoie pentru a construi proiectul la care te gandesti si bucura-te ca esti printre cei norocosi. Altii stau pe loc cautand inca resursele financiare de care au nevoie, dar tu ai azi si bani, si energie, si chef de munca, tot ce-ti trebuie pentru un succes deplin.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții