Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Partenerul ideal Taur

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 martie 2013 | 10:27



Compatibilitati astrologice Taur si partenerul ideal

Relaţiile Taurului

EL Taur, EA Berbec

Un cuplu nesigur
El este semn de Pământ, ea - de Foc, iar compatibilitatea dintre aceste semne este dificilă. Dacă în această relaţie bărbatul este cel puternic, atunci Pământul aruncat peste Foc va stinge Focul. Când femeia este cca puternică, când instinctul ei de a domi­na chiar şi atunci când este vorba despre dragoste, Focul mistuie şi pustieşte Pămân­tul. Confruntarea dintre cei doi poate fi dură, mai ales dacă sensibilitatea bărbatu­lui Taur este mai accentuată, dacă planeta Vcnus, care-l guvernează, îl face mai dornic de romantism, poezie, linişte, pace şi armonie familială. Materialismul acestui lurbat, posesivitatea şi gelozia îl fac un par­tener dificil pentru o femeie care vrea miş- care şi independenţă. El visează la o femeie fidelă, sensibilă, cu mare respect pentru valorile familiei, cu un simţ matern dez­voltat, cu calităţi de gospodină, devotată i aminului său. Din păcate, portretul femeii Berbec este departe de acesta. Abia în a doua parte a vieţii (după 30 de ani) începe să se gândească serios la căsnicie, mai ales dacă are o tinereţe fără griji şi probleme, care să nu o constrângă la mariaj. Mono- gamia nu o atrage, dar poate fi fidelă atunci când iubeşte cu tot sufletul. în tinereţe, el vrea să se aşeze la casa lui, să câştige bani, să-şi facă o situaţie, ea vrea să se distreze şi să trăiască fiecare clipă la maximum. Bărbatul Taur este mult mai matur şi mai practic şi poate avea grijă de femeia sa. Totul este ca aceasta să accepte să se lase răs­făţată şi iubită de el. S.xual, nu strălucesc împreună, iar scânteile adevărate apar rar.

EL Taur, EA Taur

Senzualitate si bani
Ambii sunt semne de Pământ, serioşi, materialişti, practici, cu un romantism deli­cat, gata să ia viaţa în serios de foarte devreme. îşi înţeleg unul altuia nevoia de siguranţă materială şi emoţională şi încearcă să şi-o satisfacă reciproc. Fac împreună pla­nuri de viitor amănunţite, îşi calculează banii şi îşi plănuiesc ştiinţific ascensiunea socială. Partea materială a vieţii este foarte impor­tantă pentru ei şi îşi pun în slujba acesteia toate resursele interioare. De foarte tineri, îşi vor face o casă cu tot ceea ce le trebuie în ea, vor întemeia o familie, vor face copii şi vor avea grijă de părinţi, chiar de la distanţă. Apreciază în aceeaşi măsură tihna unui cămin liniştit şi bucuriile simple pe care le poate da o familie numeroasă şi unită. Au acelaşi ritm de viaţă, acelaşi tip de energie, aceleaşi gusturi, aceleaşi vise, concepţii despre viaţă şi despre lume şi aceleaşi idea­luri. Bărbatul Taur are unele probleme legate de fidelitate, mai ales la celebra criză de la 40 de ani. Femeia Taur este o gospodină excelentă, cu un simţ artistic deosebit, care i se reflectă în felul în care se îmbracă, cum îşi decorează casa, biroul sau masa. Este foarte atentă cu banii, este ordonată, prudentă şi nu face cheltuieli inutile. Din punct de vedere finan­ciar, formează un cuplu de invidiat: perseve­rent, consecvent, practic, muncitor şi de succes. Ambii sunt conservatori şi cu o oarecare teamă faţă de nou şi de schimbare. Senzua­litatea lor puternică îi ţine împreună şi le consolidează relaţia.


El Taur, EA Gemeni

Lupta dintre pragmatism şi idealism
El este semn de Pământ, ea - semn de Aer. Chiar dacă la o primă vedere par a fi compatibili, căci Aerul face Pământul să respire, să se dezvolte şi să trăiască, lucru­rile nu sunt aşa de simple când este vorba de oameni. Bărbatul Taur este static, rigid, încăpăţânat, conservator, iar femeia Gemeni este mobilă, agitată, schimbătoare şi nu apreciază decât foarte târziu stabilitatea în viaţa de cuplu. Aceasta este foarte atrasă la început de romantismul şi forţa pe care le degajă bărbatul Taur, dar pragmatismul, pose- sivitatea şi gelozia acestuia o
sufocă, o sperie şi o îndepărtează. El vrea stabilitate, siguranţă, garanţii că totul va fi neschimbat şi trainic. Ea nu poate oferi nimic din toate acestea. Este superficială, idealistă, gândeşte prea mult la distracţii, la o viaţ trepidantă în afara căminului, căsnici venind cam pe unul din ultimele locuri ^ listele de priorităţi. El este cu picioarele pe pământ, ea, total cu capul în nori. El es încruntat şi grav, ea, mereu cu zâmbetul p^ buze. El ia viaţa prea în serios, ea, potrivă, consideră totul un joc. Diferenţei^ dintre ei sunt mari, dar se pot compleţi armonios şi un astfel de cuplu ar exista cu înţelepciune, cu multă deschidere, toleranţă şi iubire, mai ales din parte bărbatului. El poate fi cel puternic şi pro tector, care poate pune în practică visele femeii sale şi, măcar din când în când, ai putea să înveţe de la ea cum să se bucure de viaţă. Chiar dacă în pat nu ies întotdeauna focuri de artificii, compatibilitatea s.x.ala este bună.

El Taur, EA Rac

Personalităţi diferite, ţeluricomune
El este semn de Pământ, ea - semn de Apă. Femeia Rac ar putea fi ploaia bine­făcătoare care să facă să rodească Pămân­tul, iar relaţia dintre ei ar putea fi perfectă. Numai că, de multe ori, femeia Rac îşi pierde simţul măsurii, devine pisăloagă, asupritoare, geloasă, posesivă şi trans formă totul în inundaţie. Iar dacă amesteci prea multă apă cu pământ se formează noroi, mocirlă, mlaşină şi relaţia lor se poate transforma într-o capcană naturală pentru sufletele celor doi. Ambele semne sunt emotive şi foarte sensibile, chiar dacă la bărbat nu este atât de vizibil. Se pot iiţelege, dacă sunt dispuşi să renunţe icc are la orgoliul şi la egoismul său. Aceste Irlecte ii orbesc şi-i fac să nu fie atenţi la irvoile sufleteşti ale partenerului, punân- le pe ale lor pe primul loc. Comunică greu, căci Taurul devine enervant de tăcut lunci când este vorba să aibă o conver- .iţie serioasă, profundă, despre probleme l.imiliale sau de cuplu. Ceea ce au în comun sunt idealurile pe care le urmăresc în viaţă si care pot face ca relaţia lor să funcţioneze: .ibilitate, familie, copii, ascensiune Nocială şi, mai ales, mulţi bani. Iar dacă lurbatul Taur este muncitor şi are noroc de o slujbă bună, remunerată pe măsură, soţia Kac îi trece cu vederea multe dintre capricii infidelităţi. Se completează foarte bine în ceea ce priveşte relaţia protector-protejat. Iklrbatul Taur e dominator atunci când este îndrăgostit, simte nevoia să-şi protejeze iubita, iar femeia Rac are o nevoie organică de protecţie şi afecţiune. Amândoi sunt conservatori, dar au imaginaţie şi o mare sensibilitate, care le fac relaţia s.xuală să meargă bine.

EL Taur, EA Leu

Relaţie incendiară
El este semn de Pământ, ea - semn de l oc. Şi astfel relaţia lor este incendiară. Această femeie este o adevărată calamitate naturală, un incendiu devastator pentru paşnicul, sensibilul şi dornicul de stabili- late bărbat Taur. Sufletul, ca şi bugetul lui, va fi grav zdruncinat după o astfel de întâlnire de gradul trei. Ceea ce au în comun esl idealul de putere şi ascensiune socială, d; fiecare vrea să îl atingă în felul să propriu. Cel mai mare defect al femeii Le este dorinţa instinctivă de a-şi domin partenerul, iar cel al bărbatului Taur, inc; păţânarea. Femeia Leu este puternică, de; iănţuită, teatrală, vrea să fie în centrul vieţ partenerului său şi nu admite abateri de I respect şi veneraţie. Este o femeie străluc toare, de care bărbatul Taur se simte foarl atras şi, cu toate acestea, nu poate capitul total în faţa farmecului ei. Se pot combii foarte bine la muncă, femeia Leu fiind pr cepută la realizarea de proiecte, iar bărbaţi Taur, la scoaterea banilor din aceste. Amândoi sunt înclinaţi către lumea mati rială, diferenţa constând în faptul că Tauri strânge la ciorap banii pe care îi face, i; Leul ori îi cheltuieşte, ori îi investeşt Ambiţiile femeii, mai ales cele de ordi social şi financiar, sunt mult mai mari dec ale bărbatului Taur şi îl împinge pe aces spre tot felul de obiective, care nu sunt a lui. Nici s.xual nu sunt foarte compatibi Investesc multă energie în dragoste şi I; de multe ori confuzie între atracţia fizică iubirea adevărată.


EL Taur, EA Fecioară

Bani şi raţiune
Cele două semne de Pământ sunt foar compatibile. Amândoi sunt muncitori, mat rialişti, calculaţi, raţionali, prudenţi, consc vatori şi foarte atenţi la investirea banilc Bărbatul Taur se lasă cucerit de interes femeii Fecioară pentru familie, de dorinţa ei de a avea o casă, un cămin, care să le ofere siguranţă şi protecţie, în care să se implice ambii parteneri în aceeaşi măsură, în plus, meticulozitatea, ordinea, rigoarea şi hărnicia acestei femei îl conving că ea este cea mai bună alegere pentru el. Fecioara este cea care are mai puţine rezerve de romantism şi de linişte sufletească decât Taurul şi de aici pot veni dezamăgirile bărbatului. Femeia Fecioară este cucerită de seriozitatea bărbatului Taur, de senti­mentul de siguranţă pe care ii dau proiectele lui de viitor şi de felul său calm de a fi. El este un tip puternic, rezistent, care nu-şi pierde cumpătul cu una, cu două. Ea, având un foarte dezvoltat simţ critic, nu se poate opri să nu-i aplice şi acasă. îşi exprimă cu glas tare şi în mod repetat nemulţumi­rile, face mereu sugestii pentru îmbună­tăţirea caracterului sau metodelor soţului ei, vorbeşte mult, ţine foarte mult la opinii­le ei şi nimic nu i le poate schimba. în ceea ce priveşte munca şi banii, fac o echipă im­batabilă, mereu renovând, construind, in­vestind, cu o energie inepuizabilă. S.xual, se înţeleg bine, mai ales dacă femeia acceptă stilul un pic mai romantic. Taurul nu este fidel într-o relaţie care nu-i cultivă poezie şi căldură sufletească.

EL Taur, EA Balanţă

Cele două feţe aie iui Venus
El este semn de Pământ, ea - semn de Aer, iar compatibilitatea dintre aceste semneeste mare. Aerul face ca viaţa de pe pământ si se dezvolte armonios şi, astfel, femeia Ba lanţă îl face pe bărbatul Taur să înflorească. El« poate răsfăţa şi se poate amuza de capriciile ei. Amândoi sunt guvernaţi de aceeaş planetă a dragostei, Venus, şi au o relaţie bazată, în primul rând, pe pasiune, patima şi atracţie fizică maximă. Felul aerian de a fi al acestei femei, dezinteresul pentru mate­rial, nepriceperea la finanţe, paradoxal, nu-1 deranjează deloc pe bărbatul Taur. Dacă ea acceptă rolul de protejată, de răsfăţată, de copil dulce în braţele lui, nu se plictiseşte şi nu cere prea multă independenţă, poate avea o viaţă perfectă. Când iubeşte cu pasiune, Taurul este foarte generos, iar dacă pri­meşte în schimb dragostea, înţelegerea, poe­zia şi căldura sufletească de care are nevoie,' este gata să se pună cu totul la picioarele! iubitei sale. Această femeie este foarte pre-| tenţioasă şi cere din ce în ce mai mult de la bărbatul ei şi, când toate problemele mate­riale îşi găsesc o rezolvare, vrea rafinament, uneori mai mult decât poate un Taur. Această dorinţă de perfecţionare poate face bine bărbatului, dar, la un moment dat, le poate deteriora relaţia. Cu ceva mai multă maturi­tate din partea femeii Balanţă, relaţia poate funcţiona foarte bine mult timp. S.xual, i sunt compatibili. Pot avea o relaţie aproape , perfectă, dacă Taurul devine ceva mai rafinat i la acest capitol şi mai puţin conservator.

EL Taur, EA Scorpion

Senzualitate pe toată linia
El este semn de Pământ, ea - semn de Apă. în cazul în care există armonie între celor doi în această relaţie, ea li mic merge bine. Ceea ce poate strica liilibrul este prea marea intensitate emo- ||im.ilâ a femeii Scorpion. Ca orice semn de kp.i, ca poate inunda pământul pe care-1 inva- II' i i, il poate transforma în noroi. Relaţia ,i li tensionată, bărbatul se va simţi sufo- l.n de prea multă posesivitate, de prea imite capricii, de scene de gelozie nejusti- iiate etc. Bărbatul Taur este orgolios şi c.icţionează violent şi necontrolat la ii|;i;idirile de libertate şi, mai ales, la sub­limarea autorităţii sale. El ţine foarte mult la rolul său de cap al familiei, care nu tre- mie contrazis şi ale cărui hotărâri nu tre- mie contestate sub nici o formă. Femeia Scorpion este sensibilă, sentimentală, mis- crioasă, secretoasă, intuitivă, foarte pasio­nală şi pune mare preţ pe s.x în cadrul unei relaţii, iar bărbatul Taur se lasă, de multe uri, subjugat de această tornadă de patimă si energie, crezând că astfel pot depăşi orice problemă. în străfundurile sufletului ei se poate ajunge greu şi rar află cineva ceea ce gândeşte cu adevărat sau care este adevă­rata intensitate a sentimentelor sale. Faptul că amândoi se pricep să facă bani poate împinge relaţia lor spre o latură mai mult de muncă şi afaceri, din care nu vor putea ieşi, din cauza lucrurilor acumulate împreu- I nâ, şi de care nu vor cu nici un chip să se despartă. Amândoi sunt ambiţioşi, munci- tori, perseverenţi până la încăpăţânare. Nu-şi recunosc greşelile nici faţă de ei, nici faţă de ceilalţi şi le este foarte greu să-şi ceară iertare.

EL Taur, EA Săgetător

Prea multe diferenţe
El este semn de Pământ, ea - semn de Foc. Pământul poate fi distrus cu uşurinţă de foc şi poate rămâne multă vreme marcat profund de evenimente, lovit în creativi­tate, fertilitate şi secat de energia vitală. Oricât de puternic, de dur şi de rezistent ar fi bărbatul Taur, până la urmă, femeia Să­getător, oricât de pozitivă ar fi ea, reuşeşte să-l epuizeze. Deşi sunt plini de calităţi şi au o viziune optimistă asupra vieţii, nu reuşesc să se armonizeze împreună, decât cu mari eforturi. Bărbatul Taur este mai sensi­bil, mai static, mai lent, mai romantic, mai conservator, mai calm decât femeia Săgetător, cu tabieturi, cu nevoie de sigu­ranţă şi stabilitate. Femeia este foarte directă, dinamică, raţională, cu un ritm de viaţă uluitor, cu o exprimare directă, mereu în mişcare, adaptabilă, care ţine mult la independenţa ei, exact opusul lui. Depăşirea acestor diferenţe poate fi obosi­toare pentru amândoi şi, de multe ori, foarte greu de realizat. Atunci când este la mijloc o mare dragoste, femeia este cea dispusă să se schimbe, să facă unele compromisuri sau sacrificii. în tinereţe se simt atraşi de idea­lismul care există în fiecare. Ea nu suportă însă posesivitatea bărbatului Taur, ieşirile lui violente şi scenele de gelozie. El este dezamăgit de lipsa ei de poezie şi, mai ales, de dezinteresul pentru valorile familiale tradiţionale. Dar o admiră pentru optimism, putere şi energie, pentru încre­derea nemăsurată în forţele proprii. S.xual, nu sunt foarte compatibili, dar se pot înţelege o vreme.

EL Taur, EA Capricorn

Relaţie de milioane
Şi el, şi ea sunt semne de Pământ, com­patibile, care se armonizează frumos împre­ună, până la o relaţie perfectă. Amândoi apreciază seriozitatea, munca, realismul, valorile materiale, familia, stabilitatea, pru­denţa, economia, respectarea ierarhiilor şi pot construi o legătură temeinică, bazată pe toate acestea. Bărbatul Taur va suferi puţin de lipsa de romantism a femeii Capri­corn, dar, atunci când o pune în balanţă faţă de toate celelalte calităţi ale acesteia, o poate trece cu vederea. El apreciază la ea fermi­tatea, hotărârea, rezistenţa uluitoare la efort pentru o femeie, sobrietatea şi, în acelaşi timp, timiditatea şi rezervarea. Este o femeie puternică. îşi cunoaşte valoarea şi stă în banca ei, lăsând, fără greutate, bărbatului rolul de cap al familiei. Ea este mândră de el şi se bucură pentru toate realizările lui. Femeia Capricorn apreciază la bărbatul ei decizia, hărnicia, perseverenţa şi capaci­tatea de a-i oferi o viaţă liniştită şi un sen­timent de siguranţă. Defectul femeii Capricorn este pesimismul, care o împie­dică să vadă partea luminoasă a vieţii şi să se bucure deschis de aceasta. Au un ritm de viaţă asemănător, simt că formează o echipă, că se pot sprijini unul pe celălalt in orice situaţie şi asta îi face mai puternii un cuplu unit şi greu de destrămat. Gâ dese aproape la fel, se înţeleg şi se sir unul pe altul intuitiv. în această relaţie, bă batul Taur reuşeşte chiar performanţa fid lităţii. Relaţia lor s.xuală este bună, co: servatoare şi nespectaculoasă, dar plină ( iubire şi tandreţe.

EL Taur, EA Vărsător

Atracţia contrariilor
El e semn de Pământ, ea - semn de Ae Pământul are nevoie de aer pentru ca să; dezvolte, îl consumă, îl epuizează, fără a c nimic în schimb. Chiar dacă la început sur fascinaţi unul de altul, nu este vorba dec; de o atracţie a contrariilor. Femeia Vărsătc poate fi atrasă de sentimentul de siguranţ pe care-1 inspiră bărbatul Taur, de capac tatea lui de a se descurca financiar, de put< rea şi forţa lui, dar, curând, se va sim îngrădită şi sufocată de gelozia si posesiv tatea acestuia. Bărbatul Taur va cere feme sale seriozitate, calităţi de gospodini implicare totală în treburile familiei, fidel: tate şi respectarea valorilor tradiţionale al vieţii. Nimic din toate acestea nu există î spiritul femeii Vărsător. Ea vrea relaţii cev mai superficiale, în care să nu aibă pre multe responsabilităţi, să se simtă liberă, si nu dea socoteală pentru ceea ce face şi pen tru cât cheltuieşte, să fie răsfăţată şi adu lată. Doreşte mai mult un prieten şi ur amant, decât un soţ şi o căsnicie „ca pe vre­muri". Bărbatul Taur este atras de mintea femeii Vărsător, de aerul ei intelectual, de ii înecul şi cochetăria ei, de spiritul de ventură (care speră să se domolească după iKiiorie!!!). Au ritmuri de viaţă total di­mie şi idealuri antagonice. Ea vrea să ihimbe ceva mereu în viaţa şi casa ei, el 'mm sa păstreze totul neschimbat. Dar ceea ce-i împiedică cu adevărat să fie împreună •mc egoismul fiecăruia. Cu cât acesta este mai mare, cu atât relaţia lor este mai scurtă. S.xual, compatibilitatea lor este medie. Femeia doreşte mai mult decât forţă, iar bărbtul nu înţelege de ce trebuie să încerce lucruri noi, când cele clasice sunt mai bune.

EL Taur, EA Peşti

Romantism bine ascuns
El este semn de Pământ, ea - semn de Apă. Apa, dacă se limitează la cantităţi rezo­nabile, face ca pământul să rodească, să de­vină fertil. Dacă iese din matcă, se trans­formă în calamitate naturală şi inundă, distrugând tot ceea ce a făcut să rodească până atunci. Femeia Peşti este sensibilă, delicată şi iluzorie, la capitolul romantism fiind perfect compatibilă cu bărbatul Taur.
Când nu este capabilă să-şi ţină în frâu sen­timentele şi devine geloasă, excesiv de posesivă, recurge la şantaje sentimentale şi scene teatrale lacrimogene, iar când se lasă pradă pesimismului şi imaginaţiei bolnave, devine o povară pentru sufletul bărbatului Taur. Dacă femeia din zodia Peştilor este echilibrată, dacă nu-şi încalcă unul altuia teritoriul (adică femeia nu se bagă în afaceri­le soţului), relaţia lor poate fi una perfectă, căci se completează foarte bine unul pe celălalt. Ea este visătoare, dulce, gingaşă şi fragilă, el, puternic, responsabil şi materia­list. Femeia se simte ocrotită şi în siguranţă lângă bărbatul Taur, căci el îi poate oferi totul în schimbul fidelităţii şi al unei relaţii tandre şi liniştite. Marea calitate a acestei femei - foarte apreciată de bărbatul Taur - este capacitatea de sacrificiu pentru familia sa. Şi, atât timp cât nu scoate ochii soţului cu ceea ce a făcut ea pentru binele lui, relaţia are mari şanse de reuşită. Din punct de vedere s.xual, se înţeleg foarte bine, mai ales dacă femeia acceptă uşor să fie domi­nată. Cu răbdare şi calm, îl poate aduce, de fiecare dată, acolo unde vrea ea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții