Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Partenerul ideal Peşti

Written By NIKE B. on marți, 5 martie 2013 | 11:56


Compatibilitati astrologice Peşti si partenerul ideal

Relaţii Peşti

EL Peşti, EA Berbec

Ritmuri diferite de viaţă
El este semn de Apă, ea - semn de Foc. în acest caz, elementul Apă nu are destulă putere pentru a stinge Focul şi, de cele mai multe ori, acesta din urmă face ca Apa să se evapore din calea lui. între cei doi, relaţia este destul de tensionată, mai ales dacă bărbatul din zodia Peştilor este mai puţin norocos la bani. Femeia Berbec este plină de energie, curajoasă, dinamică, impulsivă, ambiţioasă şi vrea foarte multe într-un timp cât mai scurt. în timp ce bărbatul se gândeşte de două-trei ori înainte să ia o hotărâre sau să acţioneze, femeia Berbec a şi terminat ceea ce avea de făcut. Ritmurile lor de a gândi, de a reacţiona la stimulii exteriori de orice fel, de a simţi, de a iubi, de a trăi sunt foarte diferite. El este un tip interiorizat, timid, sentimental, foarte romantic şi sensibil în forul lui interior. De multe ori, experienţele dureroase şi teama de suferinţă îl determină să se înconjoare de o platoşă de om dur, morocănos sau bădăran. Rar ştie să-şi exteriorizeze sentimentele, mai ales lângă o femeie care îi preia rolul ori de câte ori are ocazia. Alături de femei prea puternice, bărbatul din zodia Peştilor nu rezistă mult. Refugiul în alcool sau altfel de vicii este pentru el o cale mult mai la îndemână decât divorţul. Femeia Berbec îl resimte uneori ca pe o povară sau o piedică în calea evoluţiei ei şi nu înţelege cum un bărbat poate fi atât de lipsit de ambiţie socială, de îndemânare în a rezolva problemele legate de finanţe şi social. La început, femeia este foarte atrasă de sensibilitatea şi sufletul de poet ale acestui bărbat, dar, cu timpul, nu le mai apreciază. Nici din punct de vedere s.xual nu sunt foarte compatibili.

EL Peşti, EA Taur

Dragoste greu exprimată
El este semn de Apă, ea - semn de Pământ. Apa poate fi benefică pentru pământ, atât timp cât se limitează să fie o ploaie care aduce viaţa şi fertilitatea, dar poate fi şi nefastă, dacă îşi depăşeşte zăgazurile şi se transformă în inundaţie, distrugând ceea ce ea însăşi a creat. Şi, cum pentru un bărbat din zodia Peştilor este greu de păstrat echilibrul, relaţia lor oscilează între momente de mare profunzime sentimentală şi momente de duritate maximă. Ambii parteneri au o sensibilitate dezvoltată, dar au probleme cu manifestarea acesteia în gesturi şi mai ales în cuvinte. Amândoi sunt tăcuţi, necomunicativi, stângaci atunci când vine vorba despre ceea ce simt cu adevărat, despre ceea ce-şi doresc în adâncul sufletului. Nici unuia dintre ei nu-i plac conflictele deschise şi nici nu se grăbeşte să ia decizii. Mai bine aşteaptă ca lucrurile să se rezolve de la sine sau să le preia altcineva. Bărbatul nu are abilităţi financiare, iar femeia Taur nu poate trece peste lipsuri. Ea este foarte ambiţioasă, vrea o poziţie socială înaltă, o casă, o gospodărie adevărată, o familie şi toate acestea presupun responsabilităţi. Ea doreşte ca bărbatul ei să fie un adevărat cap de familie, puternic, sigur pe el, care să ofere tuturor siguranţă şi confort. Bărbatul din zodia Peştilor nu se potriveşte acestui portret. El este sensibil, sentimental, nostalgic, neadaptat social, indecis şi nesigur, chiar dacă nu arată. Nu au prea multe în comun, dar se pot adapta împreună. La nivel intim, nu ating compatibilitatea maximă.


EL Peşti, EA Gemeni

Compatibilitate minimă
El este semn de Apă, ea - semn de Aer. Cele două elemente se amestecă greu şi ; foarte rar pot forma un întreg în adevăratul sens al cuvântului. Sunt diferiţi, văd viaţa altfel şi nu au prea multe în comun. Cei doi au o personalitate duală, iau decizii cu difi-culate, sunt indecişi şi oscilanţi. Ea este foarte descurcăreaţă, comunicativă, deschisă, agitată, el, dimpotrivă, mai stângaci, timid, introvertit, necomunicativ, nu-i place la fel de mult să se mişte printre oameni, să iasă în oraş, la petreceri şi mondenităţi. Ea este superficială, grăbită, nerăbdătoare şi se plictiseşte repede, el trăieşte cu profunzime, sentimentele sale fiind puternice şi stabile, chiar dacă nu ştie să le arate. Ea are nevoie de conversaţii, distracţii, contacte sociale, de noutate, el vrea linişte sufletească, un cămin liniştit şi sigur, o parteneră romantică şi înţelegătoare şi, uneori, de singurătate. Neliniştea şi agitaţia femeii Gemeni îi dau acestui bărbat o stare de permanentă nesiguranţă şi îi stârnesc gelozia. El este posesiv şi, de multe ori, îşi ridică partenera pe un piedestal foarte înalt, uneori chiar venerând-o, iar atunci când ea nu mai corespunde aşteptărilor lui, o învinovăţeşte de toate insuccesele şi suferinţele lui. Bărbatul din zodia Peştilor face greşeala de a-şi construi întreaga existenţă în jurul unui vis despre o relaţie perfectă, despre partenera ideală, despre marea iubire şi, atunci când viaţa nu se conformează iluziilor sale, suferinţa lui nu cunoaşte margini. îşi poate găsi refugiul în viciu. S.xual, nu sunt foarte compatibili.

EL Peşti, EA Rac

Atracţie maximă
El este semn de Apă, ea - la fel. Acelaşi element, acelaşi tip de sensibilitate şi de a percepe lumea. Două personalităţi romantice, visătoare, poetice şi iluzorii, cu un simţ al realităţii foarte puţin dezvoltat.
Atâta vreme cât problemele materiale nu-i covârşesc, relaţia lor poate fi perfectă. Amândoi au nevoie multă de înţelegere şi de protecţie. Reacţionează, de multe ori, imprevizibil, sunt impresionabili şi uşor de influenţat. Au o relaţie aparte, cu suferinţa, şi, uneori, adoptă poziţia de victimă, care atrage sistematic duritatea celorlalţi asupra sa. Pentru că amândoi sunt capabili de sacrificii pentru persoana iubită, pot rămâne mult timp împreună. Tot ceea ce femeia Rac are ca trăsături specifice de personalitate, bărbatul din Peşti le are de două ori mai accentuate. In plus, este iluzoriu, trăieşte cu capul în nori, nu are ambiţii prea mari şi este adeptul cauzelor pierdute. Femeia Rac trăieşte şi ea într-un noian de sentimente, care o covârşesc şi printre care răzbate cu greu la realitate, dar are mai multe calităţi pentru a se descurca social decât bărbatul. Cei doi comunică excelent, se simt unul pe altul şi se înţeleg din priviri, căci intuiţia le este foarte dezvoltată. Femeia are nevoie de stabilitate, de un cămin liniştit, trainic şi prosper. Bărbatul Peşti este gata să facă totul pentru a-i oferi toate acestea, însă nu are prea mari abilităţi organizatorice, financiare sau economice. Amândoi sunt geloşi şi posesivi şi acestea sunt cauzele celor mai dese discuţii. între ei există o mare atracţie fizică şi o puternică compatibilitate s.xuală.

EL Peşti, EA Leu

Relaţie complicată
El este semn de Apă, ea - semn de Foc. O relaţie foarte dificilă, care trece greu
proba timpului. Dintre cei doi, Focul este cel mai puternic, cel care va face ca apa să se evapore din calea lui. Deşi se simt foarte atraşi unul de altul, energica şi domina-toarea femeie Leu nu va putea sta lângă un bărbat atât de îndărătnic. La toată duritatea, intransigenţa, orgoliul, încăpăţânarea şi dinamismul ei, bărbatul va răspunde cu o atitudine rece, introvertită, care ascunde o mare suferinţă interioară. Sunt foarte diferiţi, nu au nimic în comun şi nu se pot accepta unul pe altul aşa cum sunt. Femeia face încercări repetate să-şi impulsioneze bărbatul, să-l motiveze social, să-l transforme într-un luptător ca ea, dar nu are sorţi de izbândă. Nici unul nu este adaptabil sau maleabil. Amândoi sunt creativi şi generoşi şi aceste calităţi le apreciază unul la celălalt. Dar diferenţele dintre ei sunt mai multe decât asemănările. Femeia Leu este puternică şi capabilă să ofere susţinere bărbatului Peşte, cu condiţia ca acesta să nu o solicite în permanenţă. Cum ei îi place mult să domine, cel puţin la începutul relaţiei, i se pare foarte atractiv că acest bărbat nu se răzvrăteşte şi-i acceptă asuprirea. Cu timpul însă, simte nevoia să stea lângă un partener la fel de puternic ca ea. El este lent, ea, dinamică; el este nehotărât şi oscilant, ea, hotărâtă şi cu idei foarte clare; el este sentimental şi sensibil, ea, mai realistă şi rezistentă. Din punct de vedere s.xual, nu sunt parteneri ideali, căci până şi exteriorizarea sentimentelor o fac diferit.

EL Peşti, EA Fecioară

Conflicte profunde
El este semn de Apă, ea - semn de ! Pământ. Acest Pământ arid şi tare se lasă foarte greu penetrat, fertilizat, influenţat de Apă. Femeia Fecioară se simte foarte atrasă de personalitatea romantică, sensibilă, misterioasă şi cuceritoare a bărbatului din zodia Peştilor. întâlnirea dintre ei este foarte utilă pentru ea, chiar dacă nu recunoaşte sau nu acceptă. La început, îi place să se lase cucerită cum nu a mai fost până atunci, să asculte poeme, discuţii filozofice, să viseze cu ochii deschişi. însă ea nu poate aprecia până la capăt poezia Peştilor, pentru că simte că o face în detrimentul stabilităţii sociale şi materiale, al confortului şi al convenienţelor. Femeia din zodia Fecioarei este mult prea calculată, econoamă şi materialistă, iar bărbatul nu prea are noţiunea banului. Oricare le-ar fi situaţia financiară, ei mereu vor avea ceva de împărţit pe acest : subiect. Ea este foarte ordonată, meticuloasă, realistă şi analitică, iar el nu poate face faţă unei femei cicălitoare, care ajunge să-i reproşeze tocmai calităţile de care s-a îndrăgostit odată. Ei i se pare că nu este suficient de responsabil, de muncitor, de motivat, de dornic de realizare socială, că e prea visător, prea rupt de realitate pentru un bărbat. Pentru el, Fecioara este o ancorare în realitate. Comunicarea dintre ei nu este prea bună, căci el e taciturn, iar ea, o : vorbăreaţă. Atracţia fizică dintre ei este mare, mai ales că se află la 180 de grade unul de altul pe cercul zodiacal, fiind două semne opuse, dar complementare.


EL Peşti, EA Balanţă

Diferenţe care ucid
El este semn de Apă, ea - semn de Aer. Relaţia dintre cele două semne este greu de realizat pe termen lung. Şi asta, pentru că au puţine lucruri în comun şi nici unul nu vrea să facă eforturi pentru a-1 înţelege pe celălalt şi a-şi depăşi diferenţele. Femeia Balanţă are un fel de orgoliu feminin care nu o lasă să cedeze, să lase de la ea deloc în confruntările cu partenerul. Abia cu vârsta, învaţă să fie tolerantă şi să-şi ceară iertare atunci când greşeşte. Ea se plictiseşte repede şi nu are profunzimea sentimentelor unui Peşte. Este o persoană mondenă, care vrea să fie în pas cu moda, destul de snoabă, căreia îi place să iasă în lume şi să fie văzută şi admirată. Bărbatul Peşte pare să fie exact bărbatul la care a visat toată viaţa: romantic, visător, tolerant cu capriciile ei, capabil să-i admire cele mai mici detalii ale anatomiei. Cu timpul însă, toate acestea nu-i mai sunt suficiente. Ea are nevoie de un bărbat puternic, care să-i preia responsabilităţile vieţii, să o ferească de monotonie şi, mai ales, de sărăcie. Dacă nu au probleme financiare care să tulbure buna dispoziţie a Balanţei, pot fi fericiţi împreună. Comunică bine, căci ambii sunt empatici şi intuitivi când este vorba de sentimente. Femeia Balanţă se bazează foarte mult pe logică şi încearcă să descopere raţiuni şi motivaţii acolo unde bărbatul din zodia Peştilor merge numai pe intuiţie. Acest bărbat este capabil de multe sacrificii pentru o femeie care îl înţelege şi-i demonstrează iubirea. Atracţia fizică dintre ei este foarte puternică, la fel şi compatibilitatea s.xuală.

EL Peşti, EA Scorpion

Relaţie s.xuală intensă
El este semn de Apă, ea - la fel. Doi hipersensibili, cu sentimente profunde şi un fel mistic de a vedea viaţa. încă de la început, par să formeze un cuplu perfect. Frâiele relaţiei vor fi luate de femeia Scorpion, mult mai ambiţioasă şi mai motivată social decât partenerul ei. Bărbatul nu pare să fie deranjat să stea „sub papuc", dimpotrivă, această poziţie este foarte comodă şi-l scuteşte de mult stres. Amândoi sunt posesivi, indiscreţi şi geloşi, dar cel mai zgomotos se manifestă femeia Scorpion. Nu-şi lasă unul altuia loc de prea multă intimitate. Au personalităţi asemănătoare din multe puncte de vedere: sunt introvertiţi, secretoşi, sensibili, profunzi şi alunecoşi. Stările lor de spirit oscilează adesea între exaltare şi depresie şi nu sunt întotdeauna capabili să-şi ridice moralul atunci când au nevoie. Bărbatul este ceva mai rupt de reâlitate, visează cu ochii deschişi şi este lipsit de spiritul întreprinzător. Femeia este ceva mai raţională şi mai ancorată în realitate. Comunicarea dintre ei se face mai mult la nivel intuitiv, căci ambii stau prost la exprimarea sentimentelor în cuvinte.
Atunci când există dragoste şi atracţie fizică, amândoi sunt fideli şi statornici. Pentru ei, actul s.xual este o experienţă deosebită şi cu mult mai multe implicaţii emoţionale şi sufleteşti decât la alte semne ale zodiacului. Astfel, relaţia lor este decisiv condiţionată de comportamentul la nivel intim. Majoritatea problemelor de peste zi se rezolvă în pat. Au o imaginaţie erotică bogată şi un apetit s.xual de invidiat.

EL Peşti, EA Săgetător

între sentimente şi raţiune
El este semn de Apă, ea - semn de Foc. Acest Foc este mult prea puternic şi nici o Apă din lume nu-1 poate stinge cu una, cu două. Femeia Săgetător este la fel de oscilantă şi de nehotărâtă ca şi bărbatul din zodia Peştilor, dar alte asemănări între cei doi nu există. Ea este dinamică, optimistă, iubeşte viaţa şi ştie să ia de la aceasta tot ce este mai bun. îi plac distracţiile, călătoriile, sportul şi nu prea înţelege un partener închis în sine, cu stări de spirit fluctuante, visător, melancolic, rupt de realitate şi iluzoriu. Acest bărbat, de cele mai multe ori, are nevoie de înţelegere, atenţie deosebită, de tandreţe (ca şi cum ar fi o plantă rară sau o specie pe cale de dispariţie!) şi de sprijin, inclusiv financiar. Are o sensibilitate ieşită din comun, dar pe care nu o lasă să se vadă sau să se manifeste prea mult în gesturi sau cuvinte. Trăirile sale sunt mai mult interioare. Nu este deloc perseverent,nu are putere să ducă lucrurile până la capăt şi se lasă descurajat foarte repede, mai ales de nesiguranţa materială. De multe ori, în acest cuplu, femeia trebuie să joace rolul bărbatului, asumându-şi multe dintre responsabilităţile lui, dacă vrea să-i rămână alături. Felul de a fi al bărbatului din zodia Peştilor taie mult din elanul, curajul şi energia femeii Săgetător. Comunicarea dintre ei este dificilă: ea este vorbăreaţă, el, taciturn; ea este foarte directă în exprimare, el, ascuns şi uneori ambiguu; ea are spirit critic, el e delăsător. S.xual, sunt foarte diferiţi. El trece totul prin filtrul emoţional, ea face s.x ca şi cum ar face un exerciţiu fizic.

EL Peşti, EA Capricorn

iubire între două lumi paraleie
El este semn de Apă, ea - semn de Pământ. Apa poate înviora pământul, iar acesta se poate bucura de avantajele pe care i le oferă o ploaie fertilizatoare. Dar toate acestea se întâmplă atunci când există înţelepciune din partea celor doi parteneri. Diferenţele dintre ei sunt foarte mari. Femeia Capricorn este puternică, muncitoare, calculată, perseverentă, materialistă şi ambiţioasă. Cel mai mult îşi doreşte stabilitate şi siguranţă materială şi emoţională, la fel ca şi bărbatul din zodia Peştilor. Diferenţa dintre cei doi constă în faptul că femeia este capabilă să obţină toate acestea, iar bărbatul, destul de rar. Lui îi lipseşte simţul realităţii, nu trăieşte cu picioarele pe pământ şi este iluzoriu, oricât de mult ar susţine contrariul. Nu ştie să facă bani şi nici să-i administreze şi de aici pleacă mai toate nemulţumirile partenerei lui. Comunicarea dintre ei este dificilă, căci amândoi exprimă cu dificultate ceea ce simt cu adevărat. El are un suflet de poet, care nu se poate exprima în voie în preajma unei femei ale cărei valori sunt în principal cele materiale. Este un bărbat capricios, intuitiv, destul de ascuns şi greu de înţeles, care are nevoie de multă atenţie, de înţelegere şi de protecţie. Atâta vreme cât femeia Capricorn va accepta să preia rolul de cap de familie şi o parte dintre atribuţiile lui, pot avea o relaţie destul de bună. Cei doi seamănă cu personajele celebrei fabule „Greierele şi furnica": ea muncind, el cântând, fără să se aprecieze unul pe altul pentru aceste calităţi. La nivel intim, compatibilitatea este mică, la fel şi atracţia fizică.

EL Peşti, EA Vărsător

Risipă de timp şi energie
El este semn de Apă, ea - semn de Aer. Aerul acesta poate bulversa foarte tare apa şi agitaţia lui poate genera acelaşi efect pe care îl au bulele de aer agitate într-o sticlă de şampanie nu foarte bine închisă: vor împinge dopul, o vor face să „explodeze" şi să se verse tot conţinutul pe jos. Risipă de energie, de resurse şi de timp. Nu au nimic în comun, aşteaptă de la viaţă cu totul alte lucruri şi au ritmuri foarte diferite. Bărbatul din zodia Peştilor este lent, aparent calm, liniştit, care nu-şi prea face griji pentru ziua de mâine. Femeia Vărsător este agitată, împrăştiată, expansivă şi imprevizibilă. Amândoi fac eforturi pentru a accepta felul de a fi al celuilalt. Bărbatul este gelos şi posesiv şi nu poate înţelege deloc nevoia de libertate, de mişcare şi de flirt a partenerei sale. Frustrările şi suferinţa lui se concretizează în scene teatrale, în şantaje sentimentale sau în apelarea la vicii, în special la alcool. Bărbatul din zodia Peştilor nu-i poate oferi femeii Vărsător ceea ce îşi doreşte. Iar dacă este mai puţin norocos din punct de vedere financiar, atunci are foarte puţine şanse să o ţină lângă el. Ea este superficială, se plictiseşte repede şi are nevoie de nou şi de schimbare ca de aer. La început, se lasă fascinată de sensibilitatea, romantismul şi intuiţia lui, de aerul puţin misterios, de tăcerile incitante şi de aplecarea lui către spiritualitate. El este atras de inaccesibilitatea Vărsătorului şi de aerul modern. S.xual, nu sunt foarte compatibili, căci el îşi doreşte o implicare totală, pe care această femeie nu poate să i-o ofere.

EL Peşti, EA Peşti

Utopie totală
Amândoi sunt semne de Apă guvernate de Neptun, planeta impulsului christic. Când două Ape se unesc, obţinem una şi mai adâncă, şi mai profundă. Sunt misterioşi, secretoşi, mistici, iubitori, sensibili, visători, melancolici, idealişti, uneori
iluzorii, imaginativi, creativi, plini de compasiune şi înţelegere pentru suferinţa umană. în ei se duce o luptă continuă între trup şi suflet, între lumea materială şi cea spirituală. Şi această natură duală, această divizare a sufletului lor îi fac de multe ori neadaptaţi, inapţi din punct de vedere social. Comunicarea dintre ei este excelentă, căci au o intuiţie fantastică: se înţeleg din priviri, se simt unul pe celălalt şi chiar şi îşi transmit unul altuia propriile stări. Atât timp cât sunt capabili să-şi procure un minim necesar traiului zilnic, nu apar probleme între parteneri. Amândoi sunt destul de rupţi de realitate; le lipsesc simţul practic şi cel al afacerilor şi foarte puţini dintre ei se pricep să facă bani. Dacă femeile se pot împăca cu această idee în ceea ce le priveşte, bărbaţii o simt ca pe un grav handicap. Marele avantaj al acestei relaţii este acela că partenerii sunt la fel construiţi, nu au pretenţii absurde unul de la altul şi sunt capabili să-şi înţeleagă unul altuia natura. Fiecare are, la rândul lui, nevoie să fie ajutat, îngrijit, iubit şi protejat. Au acelaşi ritm de viaţă, aceleaşi pasiuni, aceleaşi calităţi şi defecte. Ambii parteneri ştiu să iubească, se înţeleg şi pot fi fideli şi constanţi în sentimente. Şi din punct de vedere s.xual formează un cuplu perfect, împreună se simt cu adevărat bine şi se manifestă aşa cum sunt ei, fără teamă şi fără inhibiţii.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții