Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilnic de azi 03 Martie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 martie 2013 | 10:14


Horoscopul zilei de azi 03 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Fa un efort sa te rupi de turma, sa iesi din starea in care unii incearca sa te tina blocat prin atitudini dominatoare. Esti cu mult mai bun decat multi dintre cei care se erijeaza acum in lideri, deci lupta-te pentru a te face auzit. Unii nu stiu altceva decat sa taie aripile celor curajosi si tentativele lor de a-i reduce la tacere pe altii ar putea avea efect si asupra ta. Nu te lasa intimidat de astfel de tehnici de manipulare, ci pastreaza-ti tonusul viu si puternic in fata lor.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Grijile materiale devin majore, nu pentru ca ai avea tu ceva probleme in acest sens, ci pentru ca te lasi influentat de zvonuri si discutii negativiste. Unii se plang atat de mult de lipsuri si saracie, incat incepi si tu sa descoperi gauri in propriul portofel si ti-e putin teama de ceea ce vine. Nu te lasa dominat de astfel de conversatii nefaste, pentru ca tu stai cu totul altfel in plan financiar. Prefa-te ca nici nu-i auzi!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

De dragul familiei, esti capabil de eforturi suplimentare, ai sansa de a castiga un ban in plus si nu refuzi ocazia pentru ca ai nevoie de acesti bani pentru a le oferi ceva copiilor tai sau pentru a investi in confortul casei. Daca ar fi doar pentru tine, poate nu te-ai implica atat de mult, dar cand e in joc interesul intregii tale familii, descoperi in tine o ambitie si o energie greu de stapanit ce te imping direct spre tinta propusa.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Visele tale de iubire suna frumos, dar nu cumva te lasi furat de iluzii? Deschide bine ochii inainte de a spune ce simti, ca nu cumva sa te amagesti singur ca ai fi indragostit. Exista riscul sa fii atras intr-o directie care nu duce acolo unde speri, pentru ca cel care-ti fura azi mintile si inima nu e cel mai sincer om din lume. Apeleaza la promisiuni false si te face sa visezi frumos, dar s-ar putea ca realitatea sa nu fie deloc asa ca in visele tale. Ramai cu picioarele pe pamant!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Reusesti sa-i dinamizezi si pe cei din jurul tau, care poate si-au programat ceva mai banal si mai comod pentru astazi, dar tu ii atragi intr-o activitate mai interesanta. Faci echipa buna cu niste prieteni sau cu rudele pe care le intalnesti, si nu poti suporta sa pierzi vremea lenevind . Vrei si ceva mai interesant, mai atractiv, ca atare o iesire in natura, o calatorie pe nepusa masa sau orice alta activitate de divertisment va fi primita cu interes si de catre cei care iti tin companie. Hai, putina miscare!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

E o placere sa oferi cate un pic din timpul tau celor importanti din viata ta, dar de data aceasta familia va primi cea mai mare atentie. Faci tu ce faci si gasesti putin timp si pentru prieteni, pentru ca ai nevoie de o mica evadare dintr-un program oarecum banal de duminica. N-ar strica o plimbare, daca vremea iti permite, iar comunicarea va fi la ea acasa, pentru ca vei petrece minute in sir vorbind la telefon cu toate cunostintele carora nu le-ai mai dat nici un semn de viata de ceva vreme.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu stii cum sa reactionezi in fata unui eveniment ca cel de azi: sa te bucuri si sa te entuziasmezi sau sa te temi de consecintele acestuia? Ar putea avea doua directii de interpretare diferite, de aceea ar fi bine sa nu faci nimic pana ce lucrurile nu s-au asezat pe un teren mai solid ca sa stii care va fi urmatorul pas. Daca te bucuri inainte de vreme, ai putea cadea de sus, dintre vise frumoase, dar nici sa-ti torni cenusa in cap nu merita. O reactie echilibrata ar fi de preferat: nici prea-prea, nici foarte-foarte!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu astepta ca lucrurile sa revina la normal de la sine, ci ia taurul de coarne si rezolva-ti singur problema. Pasivitatea, comoditatea sau speranta intr-un miracol nu se potrivesc situatiei de fata, ci e nevoie de o atitudine bataioasa, ca sa depasesti un hop care nu te lasa sa treci mai departe in planurile tale. Un dram de ambitie, ceva mai multa vointa, ba si putina agresivitate se vor dovedi a fi esentiale pentru a trece cu brio de acest impas pe care l-ai generat singur prin prea multa indulgenta.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Discutiile pe care le porti cu cei dragi graviteaza in jurul unor eforturi comune pe care trebuie sa le investiti impreuna in buna functionare a vietii de familiei. Ori va concentrati cu totii fortele asupra unui proiect de durata ce va transforma casa voastra intr-un mediu mai frumos si mai confortabil, ori luati decizii pe termen lung care vor avea efecte asupra fiecaruia in parte. Capul familiei este cel care traseaza sensul de mers, iar ceilalti il urmeaza cu incredere.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Iei o decizie de care va beneficia intreaga familie si te bucura enorm energia pozitiva cu care te inconjoara cei dragi, semn ca sunt de acord cu alegerea ta si te vor sustine pana la capat. Esti constient ca tot greul apasa pe umerii tai, ca de decizia ta depind si ceilalti, de aceea nu lasi nimic la voia intamplarii ci cauti sa iei o decizie in deplina cunostinta de cauza, sfatuindu-te si cu cei dragi. Ei oricum au incredere in alegerile tale si vor spune da, dar tu nu vrei sa-i dezamagesti.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu te astepta ca ajutorul celor din jur sa vina ambalat in culori stralucitoare, ci tot ajutor prietenesc poate fi si cel mai banal semn de simpatie. Nu spera ca ceilalti sa intervina in avantajul tau in mod eroic, pentru ca si cel mai banal gest poate fi o dovada ca cineva tine la tine si iti vrea binele. Daca ai cobori un pic pretentiile, te-ai multumi foarte bine cu ceea ce au ceilalti de oferit, dar daca ai asteptari prea mari, ai putea fi dezamagit profund de banalitatea gesturilor.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu reusesti sa te detasezi chiar de toate problemele care te framanta si sa te bucuri de ziua libera. Multi vor face adevarate eforturi sa-ti distraga atentia de la ale tale, dar, de dragul lor, ar fi bine sa nu te mai gandesti la grijile cotidiene macar pentru o zi. Integreaza-te in bucuria generala, in distractia din jur, in atmosfera vesela din jurul tau, pentru ca ai suficiente motive de buna dispozitie. Nu-i impovara si pe ceilalti cu grijile tale!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții