Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Berbec

Written By NIKE B. on miercuri, 20 februarie 2013 | 10:15

Caseta cu bijuterii a nativului în zodia Berbecului

1. Caracterul - fierbinte, arzător, pasional, entuziast, super-inflamabil, asemenea unui combustibil folosit la maşinile de zburat. Berbecul este o zodie de Foc, el marcând echinocţiul de primăvară, adică un început de aprindere, profundă şi implacabilă, a tuturor celor ale firii, ale vieţii.

2. Ziua norocoasă - Marţi. Este ziua neodihnei, ziua luptătorilor înnăscuţi, a oamenilor cu spirit de competiţie niciodată tocit, dar al căror fond de cinste şi demnitate este cuprinzător şi benefic, atât pentru ei, cât şi pentru cei din jurul lor.

3. Cifra norocoasă - 9, cifră misterioasă şi foarte mobilă ce sugerează faptul că oricând e posibilă, totuşi, o schimbare de situaţie. Norocoase sunt pentru Berbec şi toate celelalte numere divizibile cu 9.

4. Piatra norocoasă - briliantul, un diamant şlefuit, având multe faţete şi cu posibilităţi numeroase de absorbţie, dar şi de reflectare a luminii. Briliantul sugerează şi faptul că Berbecul poate fi şi un jucăuş, un jucăuş mereu surprinzător. Alte pietre ce poartă noroc Berbecului: ametistul şi acvamarinul. Metalul înstăpânit de încăpăţânatul Berbec este fierul, cel mai important dintre metalele aflate în folosinţa oamenilor.

5. Culoarea norocoasă - roşul, roşul cât mai aprins cu putinţă. Unii spun că acest roşu poate fi ca sângele bogat în oxigen, alţii că e roşul pe care-1 are focul atunci când arde vesel. în vorbirea populară se foloseşte expresia "floare roşie ca focul". Această expresie ar putea spune totul despre cu­loarea purtătoare de şansă a Berbecului. Tradiţia slavă asemuieşte roşul, culoarea roşie, cu frumosul. Berbecul iubeşte strălucirea culorilor şi, din acest motiv, va avea noroc şi din partea culorilor aurii, a galbenului lunar şi a zmeuriului. Unii astrologi sunt de părere că Berbecul ar trebui să se însoţească şi cu verdele, o culoare ce dă putere, vitalitate.

6. Floarea norocoasă. Sunt mai multe flori ce poartă noroc acestei zodii. Buchetul alcătuit cu ele este foarte interesant deoarece cuprinde laleaua, macul şi muşeţelul. Dacă ne gândim că laleaua poate fi considerată floarea dorinţei de a trăi viaţa în plenitudinea ei, macul de a o trăi şi a o înţelege şi în dimensiunile ei secrete şi surprinzătoare, iar muşeţelul floarea unor nesfârşite tămăduiri, vindecări, ne putem da seama cu uşurinţă cât de original poate fi norocul Berbecului, văzut dinspre lumea florilor.

7. Parfumul norocos. Două parfumuri grele îl vor duce pe Berbec spre noroacele vieţii: cel de magnolie şi, mai ales, cel de lavandă. Parfumul de floare de levănţică (lavandă) poate părea banal, dar el sugerează soliditate, consistenţă. Berbecul adoră şi parfumul de caprifoi, mai ales că şi acest parfum îl poate purta pe căile norocului, dar nu atât de mult, totuşi, pre­cum parfumurile de lavandă sau de flori de magnolie.



8. Muzica norocoasă. întotdeauna Berbecul va prefera o muzică vie, fie modernă, fie clasică, cu amplitudini şi cu zbucium. Un gen de muzică plăcut urechilor Berbecului este, de exemplu, muzica de marş. Berbecii tineri vor prefera, în mod curent, muzica formaţiilor de hip-hop, dar nu vor neglija nici rap-ul.

9. Calitatea umană admirată. Berbecul va fi impresionat de cutezanţă. îşi va cultiva, încă din copilărie, curajul şi deschiderea nu numai în ceea ce priveşte exprimarea afectelor în condiţii deosebite, ci şi în cazul celor mai banale situaţii de viaţă. Pentru el, a îndrăzni este o profesiune de credinţă.

10. Calitatea umană detestată - superficialitatea. Foc nestins, Berbecul se poate struni, totuşi, foarte bine. Va dori să facă totul ca la carte, deşi treburile nu-i ies, chiar întotdeauna, aşa cum ar vrea el.

11. Ideal de viaţă. Berbecul vrea să iasă mereu învingător. Şi pentru că mai sunt atâţia alţii care poftesc şi ei la victorie, nu vor lipsi ciocnirile, conflictele. Din acest motiv, Berbecul îşi va cultiva, în mod programatic, spiritul de competiţie.

12. Dorinţa secretă - să promoveze, să urce cât mai sus pe scara socială. Berbecul adoră să fie şef, să comande, iar ceilalţi să-1 asculte fără crâcnire.

13. Verbul specific - a fi. Berbecul va iubi viaţa, dar nu oricum, ci întot­deauna cu maximă pasiune, cu frenezie. Se spune că teama de moarte este una dintre cele mai mari obsesii ale Berbecului.

14. Zodii care se armonizează cu Berbecul - Leul şi Săgetătorul. Se pare că Berbecul este una dintre cele mai dorite ( sau preferate) zodii din în­treg cercul zodiacal. Din acest motiv, el se va putea asorta, va putea re­zona, pe parcursul vieţii sale luminoase, în mod sigur cu Balanţa, dar şi cu Vărsătorul, sau chiar cu Gemenii. Va putea încerca şi chiar va reuşi, uneori, să se combine, din punct de vedere sentimental, şi cu alte zodii. Atenţie, totuşi, la Balanţă, în cazul acesteia putându-se înregistra o relaţie cu momente accentuate, poate chiar furtunoase.

15. Zodii conflictuale cu Berbecul - Capricornul, Racul. Nepotrivirile cu aceste zodii par nişte ciudăţenii, dar observaţiile astrologilor, şi mai ales realităţile de zi cu zi, dovedesc faptul potrivit căruia cu greu se va putea închega o relaţie între un Capricorn şi un Berbec, sau între un Ber­bec şi un Rac. Nereuşita va fi aproape garantată, chiar dacă la început lucrurile vor merge bine.

16. Zodia favorabile concubinajului şi căsătoriei Berbecului - Balanţa, între nativii acestor zodii se va produce o completare, benefică pentru amândoi, cel care dă mai mult în această relaţie fiind, totuşi, Berbecul. Fiind cel mai casnic semn al zodiacului, nativul în Berbec va fi disponibil şi pentru Săgetător, Leu, Vărsător şi Gemeni. Existenţa ceva mai dinamică a Berbecului cu Balanţa nu va face altceva decât să întărească legătura lor afectivă - cel puţin la începuturile relaţiei. Racii şi Capricornii sunt per­soane care, însă, cu greu îşi vor putea împărţi viaţa cu Berbecul.

17. Trăsăturile personalităţii Berbecului - spiritul de independenţă, putere fizică nebănuită, rezistenţă la stres, adesea comportament tipic omului dintr-o bucată. Berbecul se manifestă ca un om de acţiune. în grila de calităţi ale Berbecului se află ambiţia, curajul, priceperea, inge­niozitatea, generozitatea. Este cunoscut şi ca un inconstant, inclusiv în iubire. în viaţa de zi cu zi poate fi şi mânios. Când este lider, poate con­duce cu mână de fier. Are talent la afaceri. De regulă, va găsi mai mereu o portiţă pentru a ieşi dintr-o situaţie sau alta.

18. Călăuza astrală - planeta Marte. Nu e prea bună această călăuză ce îndeamnă spre o viaţă agitată, plină de evenimente, chiar de conflicte. Totul se va desfăşura conform specificului acestei planete, adică va cu­prinde foc şi căldură. Cu personalitatea sa foarte puternică, Berbecul va reuşi, totuşi, să contreze influenţele malefice, ajutându-1, în acest îndelung demers, mai ales mobilitatea sa de excepţie. Nativul în Berbec vine pe lume într-o perioadă a renaşterii firii şi, de aceea, la el multe s-ar putea afla într-o dinamică uneori greu de controlat, evoluţiile fiind, foarte posi­bil, mobilizatoare şi reconfortante.

19. Simbol astrologie - Berbecul. Astrologii amintesc de trei calităţi ce stau neapărat sub acest semn - energia, curajul şi dorinţa de a face, de a întreprinde mereu ceva nou.

20. Guvernare asupra corpului omenesc. în cazul nativilor săi, zodia Berbecului le va guverna faţa şi capul. Aceste porţiuni extrem de im­portante ale corpului omenesc - faţa ca o oglindă a omului şi capul cu elementele de conducere ale oricărui individ - fac din Berbec un pasionat de nou şi un foarte bun receptor şi amplificator al noului. în năvalnica sa existenţă, nativul în Berbec ar putea avea probleme de sănătate în zona capului. Nul vor ocoli nici momentele de nelinişte, de nervozitate. Ori­cum, în viaţa cotidiană el va fi un freamăt continuu.

21. Poziţia pe cer a semnului zodiacal - Berbecul este o constelaţie zodiacală din emisfera boreală. Are peste 80 de stele, dintre care două sunt mai mari şi mai strălucitoare.
22. Zonele sensibile în dragoste: faţa, fruntea, lobii urechilor, buzele atinse cu vârfurile degetelor, adică părţile din trupul omenesc aflate în puterea acestei zodii. Femeile native în zodia Berbecului sunt impresio­nate de barbă şi mustaţă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții