Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Trăsăturile generale ale nativului din zodia Sagetator

Written By NIKE B. on marți, 26 februarie 2013 | 05:15


Trăsături generale ale nativului din Sagetator

Viaţa se prezintă pentru nativul aflat sub semnele zodiei Săgetător ca un spaţiu al cutezanţei, al aventurii, al curajului. Nativul Săgetător nu se va preocupa, în acţiunile sale de amploare şi pline de risc, doar de împlinirea intereselor personale, ci va năzui să servească şi interesul general, cauzele majore, care să-i aducă nume şi renume. Şi, nu o dată, acest om, care este un as al curajului, va reuşi. De altfel, el nu se lasă învins cu una, cu două, şi va face absolut tot ce îi stă în putinţă ca să reuşească.
Nativul în zodia Săgetătorului se va manifesta ca un om al legii, încer­când să fie, şi în acest context, un profesionist al moralei. Justiţiarul din el este dublat de un însetat de libertate, de un om în continuă căutare şi expansiune.
Nativul Săgetător este leal de felul său, fiind o persoană sinceră şi deschisă.
Lipsindu-i uneori un autocontrol prea riguros, Săgetătorul poate fi câteodată naiv, putând cădea victimă şarlatanilor. De asemenea, uneori va da dovadă de superficialitate, ceea ce îi va dăuna foarte mult.

Mare iubitor de libertate, de acţiune şi iniţiativă pe cont propriu, Săgetătorul va fi un duşman neîmpăcat al celor autoritari, al celor care se bagă în viaţa altora, al răilor pe care lumea nu-i mai încape. Din aceste motive, Săgetătorul va sări, necondiţionat, în ajutorul Celor slabi şi va lup­ta, adesea, pentru justiţie socială. Se spune despre Săgetător că are limba ascuţită, observaţiile lui corectând şi arzând precum acidul.
Nativul în Săgetător va fi un luptător pentru sfere de influenţă, pentru cunoaştere, încercând, mai mereu, să-i atragă şi pe alţii de partea sa, să şi-i facă aliaţi, acordându-le tuturor, din păcate, mai multă încredere decât ar merita. Se spune despre nativul în Săgetător că este generos, el manifestându-şi această frumoasă trăsătură de caracter cu seninătatea pe care ţi-o poate da numai posesia unei mari şi intangibile bogăţii. Se pare că soarta este, adesea, mai mult decât darnică cu acest om şi, în consecinţă, Săgetătorul va avea, la rându-i, de unde da. Săgetătorul va fi generos cu bucurie, cu încântare că poate acorda şi altora câte ceva din norocul său. Şi nu încape îndoială faptul că nativul sub semnele Săgetătorului este un norocos.
Dorinţa de a învăţa, deschiderea spre relaţii complexe cu oameni diverşi, dorinţa şi plăcerea de călători, capacitatea de a-şi apropia filosofia, artele, literatura, teologia, astronomia, fac din nativul în Săgetător unul dintre cele mai înalt spiritualizate semne ale zodiacului.

Puterea minţii nativului în Săgetător este atât de mare încât poate străpunge viitorul. Având capacitatea de a prevedea, nativul în Săgetător va putea face previziuni în politică, în tranzacţiile de la bursă, în finanţe. Desigur, dintre Săgetători se vor alege şi indivizi care vor putea să-şi prevadă chiar şi propriul viitor.
Aparent, nativul în Săgetător poate fi lesne tras pe sfoară, realitatea dovedind, însă, că nu este tocmai aşa, deoarece acest om are capacitatea, destul de rară, de a-şi preţălui rapid partenerii, identificându-i cu exacti­tate pe laşi, pe ticăloşi, pe trădători, pe toţi cei care lui i se pare nepotriviţi pentru a avea de-a face cu ei. Săgetătorul este, în felul său, un prototip al omului îndelung rătăcitor prin această lume. El unul va considera că viaţa este prea scurtă pentru a-şi permite să piardă timpul cu pedanterii, cu prefăcătorii, cu jocuri de culise, cu momeli şi urzeli. Sufletul Săgetătorului va fi îndeobşte senin. Prin urmare, Săgetătorul va avea foarte rar vreo tulburare atât de puternică, atât de copleşitoare încât să-l fărâme, încât să-l dărâme sufleteşte. Din acest motiv, nativul aflat sub semnele zodiei Săgetătorului va purta cu el un optimism funciar şi va apărea celor din jur drept un om lipsit de griji, liber şi mereu disponibil pentru un schimb de idei.
Se spune despre Săgetători că sunt plini de temperament, atât bărbaţii, cât şi femeile, situaţie ce îi impune ca pe nişte parteneri interesanţi în dragoste, în cea platonică, precum şi în cea fizică. Nativul în Săgetător este, de altfel, unul dintre cei mai roditori oameni, fiind înzestrat cu o fecunditate peste media nativilor din celelalte zodii, în viaţa de zi cu zi, nativul în Săgetător va acumula, cu toată seriozitatea, experienţă, inclusiv în dragoste, la care va apela ori de câte ori va avea nevoie.
In general, firea Săgetătorului are gravate pe ea semnele sensibilităţii ar­tistice. Trebuie menţionat faptul că unii Săgetători chiar sunt artişti pe bune, şi trăiesc şi se comportă ca atare, adică mereu liberi şi niciodată, de nimeni struniţi. Se înţelege, prin urmare, că şi în dragoste, nativul aflat sub semnele constelaţiei Săgetătorului ar putea fi pândit, mai des sau,mai rar, după împrejurări, de o pârdalnică instabilitate afectivă.

2 comments:

Anonim spunea...

Minunat!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții