Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Trăsăturile generale ale nativului din zodia Gemeni

Written By NIKE B. on vineri, 22 februarie 2013 | 13:07



Trăsături generale Gemeni

Prin comportamentul lor, Gemenii se remarcă, destul de uşor, ca oameni dornici de schimbare. Dacă ar fi după ei, în fiecare zi ar trebui să aibă loc cel puţin o revoluţie. Un adevărat Geamăn va avea, mai mereu, obiecţii asupra a ceva din jurul său şi, deci, va bombăni, va cârti mai tot timpul. Cei care-i cunosc bine pe Gemeni ştiu că n-are nici un rost să-i contrazici, deoarece vor face o scurtă pauză şi-şi vor relua năravul. Fiind o sumă de calităţi, mai bune şi mai puţin bune, şi mai ales de contradicţii, Geamănul va putea avea o viaţă dublă - una senină şi plină de satisfacţii, şi alta care este un şir de nemulţumiri şi de mici revolte, măcar cu vorba, dacă nu cu altceva.
Nativul Geamăn poate fi adesea volubil, molipsitor de vesel, dar poate fi şi depresiv şi greu de suportat. Este comunicativ, dar poate fi în stare să trăiască şi ca un sihastru, fără prieteni şi fără posibilitatea de a comu­nica. Mai greu îi va fi Geamănului să trăiască fără veşti, fără ştiri despre ceilalţi oameni. El va dori să afle mereu câte ceva nou, dar şi să treacă totul prin filtrul personalităţii sale, să comenteze şi să se implice, chiar şi de la distanţă.

Geamănul poate fi un mare altruist, dar va putea fi şi un mare egoist. Poate fi sincer până în pânzele albe, dar poate fi şi un om ascuns şi un secretos, în aceeaşi măsură. De asemenea, Geamănul poate fi un hiper-exact şi un consecvent, dar tot atât de bine poate fi şi un târâie brâu, un inconsecvent, un neserios, chiar boem inconştient şi intratabil. Geamănul are mare nevoie de cunoaştere şi, de aceea, orice călătorie va fi pentru el ca o expediţie. învaţă uşor şi îi place să înveţe de toate. Citeşte adesea cu pasiune şi regretă mereu că nu ştie destule limbi străine. în societate, fie că este din societatea de sus sau din cea de jos, Geamănul va fi o sursă de informaţie, cei care-1 cunosc adresându-i-se nu o dată în acest scop.
în mod aproape firesc, Geamănul va avea tendinţa să completeze reali­tatea, s-o înfrumuseţeze sau s-o pocească, după cum îi e starea, dispoziţia,in acel moment.

Cu toate acestea, nativul Geamăn va avea umor chiar şi atunci când totul din juru-i are, din punctul lui de vedere, culoa­rea gri sau neagră. Uneori Geamănul se poate compara ca o bibliotecă ambulantă, oricând fiind în stare să spună ceva care să te facă atent. Se zice despre nativul de sub constelaţia Gemenilor că este cu siguranţă deştept, deşi, surprinzător, desigur, nu-şi va folosi deşteptăciunea decât la vorbărie şi la scris. Pentru un nativ Geamăn, albul poate fi - pe cale de demonstraţie logică - negru, iar negrul poate fi, oricând, alb. Datorită acestei abilităţi, datorită acestei puteri de convingere, unii astrologi susţin că Geamănul n-ar prea avea caracter. Oricum, calităţile propagandistice le aduc Gemenilor frumoase reuşite în dragoste, având, fireşte, şi destule resurse sufleteşti pentru a se îndrăgosti, şi chiar pentru a irosi dragoste şi, deopotrivă, cuvinte frumoase, imaginaţie şi pasiune, în societate, Gemenii pot fi de multe ori perdanţi, totul terminându-se cu o depresie scurtă, de câteva ore.

Evident, în ziua următoare, Geamănul va avea în buzunarul de la piept un nou proiect.
Nativul Geamăn poate face o carieră destul de frumoasă folosindu-şi, din plin, talentele. Ajuns şef, va fi uşor de suportat, supărările lui fiind intense, dar iute trecătoare. Poate fi acuzat de perfidie, de joc dublu, dar se pare că nu e nimic premeditat. Firea sa de Geamăn îi joacă, pur şi simplu, feste. Societatea modernă este un mediu deosebit de favorabil nativilor în zodia Gemenilor. Publicitatea, marketingul, explozia media, vânzările, comu­nicarea, relaţiile publice, globalizarea, internetul, turismul fără frontiere, uriaşa piaţă a muncii şi a informaţiei, toate pot fi domenii în care un Geamăn se simte ca la el acasă, toate sunt domenii în care un Geamăn se poate mişca precum peştele în apă. Accesele sale de şef cu mână forte, de lucrător zelos, de campion al profesionalismului, de gospodar, pot al­terna, însă, cu perioade de delăsare, de lene efectivă, de aparentă epuizare nervoasă.
Se pare că şi sănătatea Geamănului funcţionează în aceeaşi manieră, adică ciclic. Uneori, Geamănul chiar va suferi fizic, dar nu de boală, ci datorită faptului că organismul său face intense eforturi de adaptare şi de autoreglare. Sănătatea Geamănului poate fi influenţată nu numai de intemperii şi alimentaţie, ci şi de relaţiile cu cei din jur, de reuşitele sau nereuşitele sale profesionale. în căsătorie, Geamănul se va simţi foarte bine mai ales dacă partenerul va avea înţelegere pentru sucelile şi ciudăţeniile sale.
In existenţa sa pământeană, nativul Geamăn este asemenea unei ba­terii de mare putere care, pentru a funcţiona în permanenţă, trebuie reincarcată din când în când. O excursie, un eveniment sentimental, un program alimentar sau o schimbare de serviciu sau de locuinţă îl pot face pe nativul Geamăn să trăiască o nouă viaţă, comportându-se ca un alt om, reinventându-se. Poate că şi din acest punct de vedere, al existenţei cotidiene, Geamănul poate trăi mai multe vieţi, Geamăn după Geamăn, până la capătul liniei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții