Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilnic de azi 27 Februarie 2013

Written By NIKE B. on marți, 26 februarie 2013 | 12:09


Horoscopul zilei de azi 27 Februarie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Fii atent la toate tranzactiile financiare ale zilei, pentru ca se poate infiltra pe undeva o intentie negativa. Ori tu incerci sa ascunzi adevarul cu privire la adevarata valoare a unei afaceri, ori cineva incearca sa te pacaleasca, cineva va iesi mai sarac din aceste discutii daca nu este atent. De la numararea restului la cumparaturi pana la citirea cu prudenta a tuturor clauzelor dintr-un contract, toate acestea vor conta enorm pe parcursul zilei ca nu cumva sa te trezesti cu vreo paguba in buzunar.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai multe de invatat de la persoana care apare azi in calea ta intr-o aura de salvator! Stai cu urechile palnie la toate informatiile pe care ti le transmite, pentru ca joaca un rol de profesor pentru o serie de probleme care te preocupa in acest moment. Vei pastra in memorie informatiile impartasite, pentru ca va veni o zi, candva, cand le vei putea pune in practica, ba mai mult, le vei transmite si tu la randul tau celor mai tineri, pentru ca experienta de acum e un exemplu demn de urmat si de altii. Ii vei fi recunoscator celui care iti preda aceasta lectie!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

O veste neasteptata te lasa fara replica si risti sa transformi ziua intr-un esec din cauza ei. Daca ti-ai putea controla reactiile, ca sa nu aluneci in zone periculoase ale psihicului tau, ai reusi sa treci peste orice problema fara sa o agravezi mai mult decat e cazul, dar cum esti o fire destul de panicarda care vede pericole la orice pas, e greu de crezut ca vei gasi in tine forta de a depasi impasul. Daca mai ai si un anturaj care te influenteaza negativ cu zvonuri si povesti triste, esti foarte aproape de apatie sau depresie.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Merita sa accepti imediat oferta care ti se face astazi, pentru ca va avea efecte excelente asupra tonusului tau. Ca e o plimbare in natura sau putina miscare in compania unor amici, te vei simti foarte bine, redescoperind placerea unei activitatii dinamice pe care nu obisnuiesti sa o faci. Foloseste-ti mai mult energia pe care ai lasat-o sa lancezeasca in ultima vreme si adu-ti aminte de acele pasiuni personale pe care poate le-ai abandonat in tinerete sau in copilarie, cum ar fi o activitate sportiva mare consumatoare de adrenalina.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Incearca sa nu te implici in disputele acestei zile, pentru ca nu ai argumentele potrivite pentru a calma spiritele. Dimpotriva, ai putea suferi fara motiv de pe urma agresivitatii altora, desi tu incerci sa tratezi totul diplomat si amiabil. Nu ai cu cine discuta azi, dai peste oameni nervosi si agitati, dar norocul tau e ca vei putea sa te detasezi de energiile lor negative, fara a te lasa iritat. Cand vezi ca unii iti vorbesc furios, intoarce-le spatele si ocupa-te de cu totul altceva, pentru ca solutia cea mai eficienta de a scapa de nervi astazi e sa ignori si sa te prefaci ca nu ai auzit nimic din ce nu-ti convine.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Imbraci din nou haina omului serios, cea care ti se potriveste cel mai bine, si discuti matur cu persoanele din jurul tau. Ai un sfat pentru oricine, povestesti din experienta acumulata in trecut ca atare devii un exemplu de seriozitate si de intelepciune pentru alte persoane. Tu ai trecut deja prin situatiile pe care ei abia acum le simt pe pielea lor, deci esti persoana cea mai potrivita pentru a le oferi o indrumare bazata pe experienta, nu doar pe teorie. Desi si la teorie esti as!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Viata sentimentala cunoaste o dinamizare datorita unei initiative sosite de la partener. O vei accepta cu draga inima, pentru ca se simtea nevoia unei schimbari de directie in cuplu. Un aer proaspat se resimte in relatia voastra si esti incantat sa vezi cata pasiune depune jumatatea ta in planurile comune de viitor. Exista o comunicare intensa intre voi si e o placere sa petreceti timpul impreuna, deoarece aveti un efect stimulativ reciproc.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Arunca o privire inapoi, spre trecut, pentru ca de acolo poti gasi raspunsul pentru una din intrebarile cele mai dificile care te macina acum. Vei putea trece la etapa urmatoare a unui proiect doar daca te opresti un pic din avant ca sa scormonesti prin amintiri si prin vechi informatii uitate, pentru ca acolo se ascunde solutia cea mai eficienta. Practic, ai mai trecut candva printr-o situatie similara pe care ai gestionat-o foarte bine, deci acum ajunge doar sa-ti aduci aminte ce reteta ai folosit pentru a o repeta intocmai.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Te alaturi unui grup de persoane unite de un interes comun. Fiecare isi aduce contributia cu ce stie mai bine iar colaborarea merge ca pe roate. Ai noroc de colegi la fel de implicati si de entuziasti ca si tine, iar aceasta energie care se aduna la un loc va insufleteste pe toti sa ajungeti la acel tel comun. Impreuna munciti, tot impreuna culegeti roadele, deci este o asociere de forte benefica din care fiecare va avea ceva de castigat.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu glumi pe seama unor lucruri extrem de importante, mai ales daca cineva sta cu ochii pe tine gata sa te prinda pe picior gresit. Cu cat esti mai atent la detalii, cu cat iti analizezi mai grijuliu pasii, cu atat sansele de a ajunge la rezultate foarte bune cresc, deoarece astfel dai dovada de maturitate si de o organizare eficienta a planurilor incepute. Poti fi chiar un exemplu in fata celor care au tendinta de a privi totul in joaca, or tu esti omul care cand promite, face!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu incerca sa apelezi la un tertip despre care stii si tu ca nu va ramane nepedepsit, pentru ca reputatia ta de om cinstit ar putea avea de suferit. Nu te gandi la minciuni, la inselatorii, la amagiri, oricat de minore ar parea, pentru ca cineva sta cu ochii pe tine si e gata sa te sanctioneze aspru. Orice abatere de la reguli, de la legi, de la norme dictate de sus devine motiv de mustrare si de amendare, ca atare, daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, grabeste-te sa repari greseala inainte de a fi descoperita de cineva. Fii onest si vei fi tratat conform sinceritatii tale!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Te prezinti in fata unor oficiali de la care astepti un verdict extrem de important, iar emotia creste cu fiecare moment care te apropie de aceasta intrevedere. Ti-e frica de ceea ce ti se va spune, pentru ca nu esti in cea mai buna forma fizica, plus ca atitudinea lor rece si distanta te intimideaza. Daca nu vezi pe fata lor nicio urma de prietenie sau de relaxare, ai mereu senzatia ca te vor ataca in orice moment, de aceea stai ca pe ghimpi pana ce se termina discutia. Daca iti vei controla emotiile, totul va iesi bine!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții