Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 26 Februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 25 februarie 2013 | 10:11


Horoscopul zilei de azi 26 Februarie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Adevarul este pus in balanta si, daca esti vinovat de ceva, ai putea fi sanctionat. Mai bine spui lucrurilor pe nume asa cum sunt, pentru ca greseala recunoscuta poate fi iertata. Nu te astepta la judecati juste si la recompense corecte pentru ceea ce ai facut, pentru ca cei dispusi sa te verifice tot vor gasi un nod in papura pe undeva, spre nemultumirea ta. Esti supus unei analize atente in care stii ca exista si unele puncte sensibile, dar numai de dibacia ta in comunicare depinde cum abati atentia de la acestea.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Unii se joaca prea mult cu inima ta si le-ai putea cadea in plasa, de aceea e bine sa nu pleci urechea la vorbe dulci si declaratii pompoase de simpatie sau de dragoste, pentru ca nu sunt serioase. Unora le place jocul seductiei si te-ar putea alege pe tine ca tinta pentru distractia lor, si daca te prind intr-o pasa romantica si tandra, ai putea crede tot ce-ti spun. Cere si dovezi inainte de a te lasa atras intr-o aventura, ca nu cumva sa fie doar vorbe goale!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai un tel costisitor in minte, dar banii se aduna foarte greu, incat incepi sa crezi ca nu vei mai ajunge niciodata acolo unde ti-ai propus. Rabdare, totul evolueaza lent spre telul cel mare, pentru ca e un plan care se ridica mai incet si cu eforturi inzecite fata de orice alte planuri la care ai ajuns inainte. Nu renunta, chiar daca piedicile de pe parcurs sunt deranjante, pentru ca e un succes la care se ajunge extrem de greu, dar cu atat mai mare va fi satisfactia finala!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti tinut pe loc de un hop greu de trecut, nu pentru ca nu ai avea solutii, ci pentru ca ceilalti te opresc din avant. Te implici prea mult in problemele altor persoane si, din cauza lor, nu ai nici un progres in propriile proiecte. Mai bine ti-ai vedea doar de ale tale, dar sufletul tau mare rezoneaza la necazurile altora si te implici, dorind sa le arati o cale. Atentie insa: unii iti vor simti punctul sensibil si vor profita de bunavointa ta: se lamenteaza intruna de tot felul de nevoi si lipsuri, care in realitate nu exista.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Te simti bine in compania unei persoane dinamice, a unei personalitati puternice care te stimuleaza foarte bine la nivel intelectual. Chiar daca se mai nasc unele neintelegeri intre voi, acestea au rolul de a stimula discutiile si de a va pune mai bune unul pe altul in valoare. Iti plac discutiile in contradictoriu, pentru ca te obliga sa apelezi la cunostintele acumulate anterior, sa iti organizezi mai bine discursul pentru a fi mai convingator. Orice competitie intelectuala te poate pune foarte bine in valoare, pentru ca te exprimi cu talent.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Iti place postura de simplu executant, asteptand ordine de la altii. Le recunosti superioritatea si capacitatea de a-i conduce pe altii, de aceea stai in banca ta, docil, facand totul precum ti se spune. Nu ai initiativa, nici orgolii imense, ci poti impresiona prin calmul cu care accepti conducerea altora, fara a avea nimic de comentat. Sefii ar putea fi multumiti de un subaltern ca tine, care tace si face, stand in banca lui. De fapt, astepti momentul in care te poti remarca prin ceva care sa uimeasca pe toata lumea, dar pana atunci stai in umbra.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Atmosfera zilei depinde mult de toanele tale. Daca te-ai trezit de dimineata deprimat, trist, pesimist, fii sigur ca si ziua va fi la fel pana diseara, dar daca reusesti sa depasesti acest handicap si sa-ti recapeti buna dispozitie, atunci ziua va fi salvata. Ti se cere un efort din partea ta pentru a trece peste ceea ce nu-ti place. Daca stai si descosi fiecare lucrusor care nu-ti convine, nu va aparea nimic optimist care sa te readuca la o stare mai buna.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu trebuie sa te lasi coplesit de o stare de apatie trecatoare, ci sa gasesti in tine forta de a merge mai departe. Ai nevoie de un carlig de care sa te agati pentru a-ti recapata motivatia, si daca gasesti acest punct de reper care sa te readuca pe linia de plutire, vei depasi cu brio orice obstacol. Poate emotiile sunt vinovate de aceasta retinere, dar ai noroc de suficiente resurse de energie fizica pentru a te implica in ceva dinamic care te scoate din starea de slabiciune psihica.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Trebuie sa iei o pauza si sa te detasezi un pic de miezul unei actiuni in care erai implicat. Un ragaz inainte de a trece la etapa urmatoare poate fi util pentru a privi lucrurile mai clar de pe margine. Cand esti direct implicat, poti scapa din vedere unele detalii, ca atare nu te crampona atat de serios de ceea ce ai de facut. Mai relaxeaza-te si tu ca sa nu devii obsedat de ceea ce ai de facut. Ce-i drept, au ramas unele lucruri neterminate la serviciu care te preocupa si acasa, dar poti folosi linistea de azi pentru a-ti face ordine in ganduri si idei.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Mult asteptatul eveniment pentru care ai muncit multa vreme se contureaza acum la orizont si te bucuri enorm de nivelul la care ai ajuns. Meriti felicitari, dar daca au mai fost si alte persoane implicate in acest succes, nu uita sa le scoti mai mult in evidenta rolul, pentru ca ar fi incantati sa primeasca recunostinta si multumirile tale. Ai fost ajutat sa ajungi aici, deci trebuie sa fii generos si sa recunosti ce influenta buna au avut ceilalti asupra ta. Candva vei face si tu la fel pentru ei!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ai niste bani la dispozitie pe care ai dori sa-i investesti in confortul personal. Casa sau aspectul tau exterior ar putea primi un upgrade consistent cu ajutorul banilor, dar consideri ca merita fiecare leut daca in joc este imaginea ta. Vrei ca lumea sa te aprecieze, sa te admire, si banii sunt, azi, cea mai accesibila metoda de a-ti imbunatati viata. Iesi la cumparaturi si nu te uiti la bani, pentru ca satisfactia de la final va fi imensa si vei avea motive sa zambesti si sa fii mandru de tine.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Viata de familie este foarte fericita datorita unui eveniment de top care aduna pe toti cei dragi aproape. Participi la un moment cu tenta festiva, cum ar fi o aniversare, un botez, o logodna, in centrul atentiei fiind cineva important pentru inima ta si la bucuria caruia participi cu incantare ca si cum ar fi chiar fericirea ta in joc. Pot avea loc acum unele din cele mai placute momente in familie, pentru ca se stie cat de mult pret pui tu pe relatia cu cei dragi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții