Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscopul zilnic de azi 23 Februarie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 22 februarie 2013 | 13:43


Horoscopul zilei de azi 23 Februarie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu pune la suflet glumele proaste ale unui amic ce nu-si da seama in ce stare psihica esti si se joaca un pic cu nervii tai. Esti intr-o zona cam fragila din punct de vedere emotional cand orice ironie sau orice remarca aruncata in vant te poate deranja mai mult decat s-ar putea crede, ca atare ceilalti ar trebui sa se poarte cu tine cu mai multa diplomatie. Daca nu o vor face, unii ar putea spune lucruri nechibzuite care te-ar putea afecta profund. Nu orice gluma se potriveste chiar in orice situatie!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti impins de la spate de o persoana mai iute din fire, care reprezinta exact ceea ce nu ai tu: curajul, forta si energia. Lasa-te molipsit de entuziasmul sau iesit din comun, chiar daca il manifesta intr-o forma ceva mai agresiva si necontrolata, dar daca el nu te-ar stimula in acest fel, ai putea rata o ocazie foarte buna. El vede altfel oportunitatile care se ivesc si e mai rapid in reactii, or tu, se stie, ai nevoie de mai mult timp de gandire inainte de a actiona. Fa ca el si vei avea de castigat!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Daca promiti ceva, tine-te de cuvant si nu cauta tertipuri sa te fofilezi, pentru ca nu-ti merge. Nu umbla cu cioara vopsita, mai ales cand ai alaturi de tine o persoana cu mult fler care va simti imediat ca incerci sa fugi de raspundere sau ca vrei sa apelezi la minciuna. Daca faci vreo greseala cu gandul ca nu va fi descoperita de nimeni, te inseli, pentru ca, de fapt, nu stii sa minti. Te vei da imediat de gol si atunci imaginea ta de persoana super-corecta va avea de suferit.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Fii ferm pe pozitie si spune lumii ce ai in minte, pentru ca poate fi sansa ta de a te evidentia, de a iesi din anonimat si a atrage atentia asupra valorii tale. Se poate spune ca emiti pareri de necontestat, pentru ca te bazezi pe informatii solide, acumulate prin studiu temeinic, idei pe care nimeni nu ti le poate contracara. Poti avea succes in orice activitate ce implica lupta pentru suprematie, dorinta de a iesi primul si competitia, pentru ca, cel putin azi, esti cel mai puternic si mai bine pregatit dintre toti.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Pornesti intr-o directie inselatoare, furat de perspective iluzorii spre care cineva te directioneaza anume ca sa te faca sa ratacesti pe cai care nu duc nicaieri. Nu te baza pe informatiile si indrumarile altora, ci fa tot posibilul sa afli totul de la sursa directa, cu posibilitatea de a verifica din mai multe parti, ca sa nu pierzi vremea cu experimente inutile. Cel care iti da azi o idee, urmareste sa te trimita intr-o directie mincinoasa, pentru a obtine un avantaj inaintea ta. Nu-l crede!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te complace intr-o stare de pasivitate confortabila, ci incearca sa mai animi un pic atmosfera. Trebuie sa fie ceva care sa te scoata din impas, pentru ca ai tendinta de a astepta o minune de sus care sa mai schimbe un pic situatia. Nimeni nu va pune umarul in locul tau, ca atare iesirea din impas depinde numai de vointa proprie. Ia taurul de coarne si, daca vezi ca nimeni altcineva nu vine cu nimic nou, fii tu cei care-i mobilizeaza pe toti intr-o activitate mai tonica. Fara un astfel de gest, atmosfera va aluneca spre rutina si monotonie, pe care tu le urasti cel mai mult!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai o multime de sarcini domestice de dus la zi, activitati pe care le-ai tot amanat pana acum pentru ca nu ai avut timp de ele. A venit si vremea lor, deci lasa orice alta preocupare deoparte si adu-ti aminte de ordinea ce trebuie facuta, de curatenia prin lucrusoare, de acele maruntisuri cotidiene care nu te satisfac intotdeauna, dar de care nimeni nu scapa. Azi ai starea necesara pentru a te apleca asupra lor si a sterge o mare parte din ele de pe lista.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Te afli intr-un mediu ostil in care iti pierzi si tu cheful de a mai face ceva. Daca la orice intentie, apare un blocaj, cum sa duci mai departe ce ai inceput? Anturajul e vinovat de toate piedicile acestei zile, pentru ca ai parte numai de refuzuri, bete in roate, contradictii si atitudini negativiste, care iti taie orice elan. Daca ai ghinionul sa nimeresti printre astfel de oameni care se comporta mai degraba ca niste dusmani, mai bine nu faci nimic azi, pentru ca nu-ti iese asa cum ai dori.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Daca pleci la drum, nu te astepta la o calatorie prea linistita, deoarece surprizele neplacute pot aparea la tot pasul. Traficul poate fi infernal, ceilalti soferi te scot din sarite, si nici la destinatie nu te asteapta o atmosfera mai calma, incat aproape ca ar fi de preferat sa nu mai pleci deloc. Daca poti rezolva problema prin telefon, culmea, dar nici aceasta nu e o solutie mai buna, pentru ca si conversatia telefonica poate fi intesata de nervi, de agresivitate si de energii negative descatusate haotic. Relatia cu cei de departe nu se desfasoara pe un teren tocmai pasnic.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai fost propulsat de un vant prielnic spre varful mult visat si esti multumit de roadele care se prefigureaza deja. Esti tot mai aproape de atingerea acelui scop pe care ti l-ai propus cu ceva timp in urma si pentru care ai depus eforturi serioase. Acum tinta ta se contureaza din ce in ce mai clar la orizont si esti convins ca va fi un succes deplin, tocmai pentru ca ai pus in joc toate calitatile pe care le detii dar te-ai bucurat si de sanse excelente.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti in fata unui nou inceput, dar ai mari rezerve cu privire la rezultatele care te vor astepta la final. Daca nu ai nici tu incredere in ceea ce vei gasi la capat, atunci cum ai vrea ca lucrurile sa evolueze cat de cat bine? O atitudine negativista, pesimista, neincrezatoare in succes te va trage inapoi si nimic din ceea ce iti propui nu va da roade. Lupta cu aceste piedici si limite pe care ti le impui de unul singur si nici nu te lasa influentat de critici si comentarii malitioase. Vei reusi doar daca spui cu fermitate: da, se poate!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ti-e putin frica de ceea ce va urma, pentru ca ai presimtiri sumbre cu privire la viitorul unei actiuni la care iti aduci contributia. Se pare ca doar optimismul si entuziasmul cu care ai pornit pe acest drum nu sunt de ajuns pentru a avea succes, deoarece se vor infiltra pe parcurs tot felul de piedici, riscuri si inamici in calea ta ce pot strica totul. Daca reusesti sa le tii departe de tine prin gesturi ferme si corecte, totul va evolua in directia cea buna, dar ai mereu senzatia ca te urmareste ghinionul si de aceea nu prea merge…


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții