Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 21 Februarie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 20 februarie 2013 | 15:31


Horoscopul zilei de azi 21 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Te bucuri de o perioada de liniste in cuplu ca si cum ati fi plecat amandoi intr-o vacanta. Este o atmosfera prielnica unei bune intelegeri intre parteneri, deci profita de armonia aceasta cat mai mult timp. Rezista ispitei de a-ti impune doar propria vointa de fiecare data si incearca, macar o zi, sa nu critici parerile celuilalt, pentru ca asa veti avea o relatie mult mai buna. Daca lucrurile nu au mers bine in ultima perioada, azi stati serios de vorba pentru a gasi cai de iesire din impas.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Deciziile pe care le iei astazi au efecte pe termen lung, dar iti pun din greu rabdarea la incercare. Nu ajungi repede la capatul acestor planuri, ci e cale lunga pana acolo, dar primesti suficiente garantii ca totul va iesi exact asa cum planifici. Trebuie sa privesti foarte serios acest drum, sa nu lasi nimic la voia intamplarii, deci analizeaza atent fiecare detaliu care va conta in final la succesul de ansamblu. Primesti si sfaturi competente pentru a cladi un proiect de care sa fii mandru.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Un plan in care ai investit multa pasiune si suflet nu iese asa cum ai dorit si aluneci spre deceptie. Pe moment, esti tentat sa spui ca esti cel mai nefericit din lume, ca e sfarsitul lumii aici, dar dupa o vreme vei incepe sa descoperi chiar si in cel mai sumbru intuneric, o scanteie de speranta care te va readuce pe fagasul normal. Nu lasa panica sa te copleseasca, ci incearca sa intelegi unde ai gresit, astfel incat sa poti repara ce se mai poate.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Desi ai renuntat sa mai astepti miracole, nu te poti abtine sa nu visezi frumos. Ti s-a demonstrat de multe ori ca totul e o iluzie, dar imaginatia ta bogata te indeamna sa tintesti spre tinte inalte. Chiar daca nu le vei atinge niciodata, nu renunta la vise, pentru ca uneori se mai intampla si minuni. De exemplu azi poate renaste o speranta la care ai renuntat demult, semn ca niciodata nu trebuie sa abandonezi o cale daca rezultatul nu se intrevede inca la orizont. Piedicile se pot da la o parte exact cand nu te mai astepti!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti obosit, dar pentru ca lucrezi la un proiect care iti face placere, nu mai simti extenuarea fizica instalata. Iti aduni fortele pentru ca esti si tu curios sa vezi unde vei ajunge, ca atare nu vei tine cont de piedicile care apar pe parcurs, ci mergi mai departe cu entuziasm. Iti place ceea ce iese din mainile tale, pentru ca e o activitate care iti pune foarte bine in valoare talentele cu care esti inzestrat, precum si simtul artistic, si cand ai ocazia de a face ceva ca pentru sufletul tau, capeti energie in plus.



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Disputele se incing de la orice pe parcursul zilei, deci nu te astepta la dialoguri pasnice sau la conversatii amicale. Tot ce ai de spus naste controverse si e normal sa reactionezi mai agresiv atunci cand unii critica si comenteaza ideile tale. Nici tu nu esti de acord cu ceilalti, ca atare azi e greu de crezut ca vei ajunge la vreun consens, pentru ca fiecare o tine pe a lui. Cauta argumentele forte pentru a-ti face ideile ascultate, dar pregateste-te pentru un val de contradictii, opozitii si refuzuri.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Daca pleci la drum, ceea ce vei intalni pe parcursul calatoriei te va face sa vezi viata intr-o lumina mai optimista. Te intalnesti cu oameni cu care iti face placere sa discuti, vezi locuri superbe care te fac sa zambesti sau poate ai ocazia de a trage si o raita prin magazine, iar efectul terapeutic al shoppingului e de necontestat! Ia-ti rezerve serioase de bani daca pleci la drum lung sau spre locatii ceva mai costisitoare, pentru ca tentatiile vor fi mari si nu le vei rezista…


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Un prieten bun stie cand ai nevoie de ajutor si va interveni in favoarea ta chiar si fara a-i cere sprijinul. Azi poti descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca vei primi sfaturi bine documentate si argumentate de la un om inteligent care chiar iti vrea binele. Trebuie sa tii cont de parerile acestuia si eventual sa-i ceri si mai multe informatii suplimentare, pentru ca te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite. Si tu ai face la fel daca ti-ar cere ajutorul.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

E ciudat ceea ce simti astazi, pentru ca ai atitudini diametral opuse in functie de anturajul din jur. Unde sunt multe persoane, ti-ai dori intimitate si liniste, sau invers: unde te simti singur si retras, acolo ti-ai dori sa fii integrat intr-un colectiv mai amplu. De fapt, tu doresti de fiecare data altceva fata de ceea ce ai la dispozitie, semn ca esti cam nehotarat si capricios. Cel mai bine ar fi sa iesi in lume si sa scapi de timiditatea care te copleseste fata de unele persoane pe care nu le cunosti.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu merita sa-ti exerciti puterea asupra persoanelor care se afla azi in preajma ta, pentru ca sunt insignifianti, practic. Alege pe altii pentru a te compara, altfel ceea ce incerci tu sa faci ar suna de genul a fi cel mai tare din parcare, cand parcarea este goala. Compara-te cu oameni de valoare, care se ridica la nivelul tau, pentru ca e absurd s-o faci pe grozavul in fata unora umili, anonimi sau modesti, care nu au cu ce se lauda in fata nimanui.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Lucrai cu sarg la un proiect care ajunge azi intr-un punct critic, din care e posibil sa nu mai mearga nimic. Esti nevoit sa abandonezi ceea ce faceai, pentru ca ajungi la concluzia ca nu ai urmat calea cea mai buna. Ori schimbi totul din mers, ca sa nu fie chiar un esec total, ori accepti infrangerea, invatand de aici lectia cuvenita. Nu toate iti merg de minune, chiar daca esti un om obisnuit doar cu victoria, ca atare trebuie sa accepti ca ai si tu defectele si limitele tale, care se cer imbunatatite. Din astfel de hopuri severe inveti!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

E greu sa te decizi unde te simti mai bine: in trecutul plin de amintiri frumoase de care nu te poti inca detasa sau in visele pe care ti le faci cu multa imaginatie? Tu esti undeva la mijloc intre doua timpuri, pentru ca exista si ceva care te cheama inapoi, spre alte vremuri, dar si ceva care te trage inainte, spre un tel care deocamdata este doar o speranta. Decide-te asupra cui iti concentrezi mai mult fortele, pentru ca se stie cat de mult iubesti tu tot ce tine de trecut, dar in ziua de azi conteaza si mai mult directia in care mergi spre ceea ce vine! Trecut sau viitor?


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții