Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania saptamana 18–24 Februarie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 17 februarie 2017 | 06:19



Horoscop Urania săptămâna 18–24 Februarie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 18–24 Februarie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), regrete cu privire la o cheltuială care ar fi putut fi evitată sau la felul superficial în care au tratat un eveniment ori au neglijat o informație atunci când au luat o decizie bănească. Din 18 februarie, Soarele va tranzita zodia Peștilor, respectiv casa a XII-a. Berbecii vor resimți puternic impactul planetelor din acest sector care vor intensifica procesele interioare sufletești. Nativii vor da dovadă de emotivitate pe fondul unor trăiri profunde, bogate, speciale, care vor ține cont de sensibilitățile celor din jur. Dar, pentru ei, ca oameni de acțiune, această stare va fi percepută ca o frână în calea promptitudinii și vitezei lor specifice de reacție. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), posibile ambalări cu privire la ideea sau la atitudinea pe care ar trebui să o adopte. Va fi vorba de implicare, de activism deși, din punct de vedere astral, aspectul indică mai degrabă exagerare și lipsă de moderație și prudență. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), persoane care au funcții și responsabilități vor fi obligate de împrejurări să acționeze cu „mână forte”, să fie dure, categorice, imperative în ceea ce decid ca program de acțiune și trasează altora ca responsabilități sau evaluează ca rezultat. Între 23 februarie seara și 24 februarie, Berbecii pot primi informații de la prieteni sau despre prietenii care îi vor surprinde. Nota generală a săptămânii va fi dată de prezența celor trei planete în tranzit prin semnul lor zodiacal care îi vor dinamiza, îi vor incita la acțiune și la inițiativă. Comportamentul lor va fi marcat de spontaneitate, promptitudine și eficiență. În ultimele zile ale săptămânii se vor intensifica tensiunile între ei și parteneri; disputele și controversele se vor ivi din senin iar Marte, guvernatorul lor, aflat și el în Berbec, îi va face combativi.



Horoscop Taur pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20.53), discuții care nu fac plăcere cu partenerul de viață sau cu asociații, conflicte mărunte întreținute, și de o parte și de cealaltă, prin cuvinte care ustură sau prin șicane și ostilități vădite. Taurii vor dori să demonstreze că au dreptate cu orice preț. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa prietenilor și îi va face sociabili și plăcuți ori generoși față de o serie de cunoscuți și apropiați. Pentru aproximativ o lună se vor simți bine în compania prietenilor cu care au afinități comune. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21.08), intenția de a da un curs corect sau legal demersurilor în vederea unui câștig material sau bănesc. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19.18), etapă în care unii nativi vor simți nevoia de a-și limpezi gândurile, de a face curățenie în conștiința lor prin eliminarea principiilor care nu mai corespund realității. Alteori, Taurii vor constata că nu tot ceea ce-și doresc este posibil să fie realizat cu metodele folosite până acum, de unde și nevoia de a-și schimba atitudinea față de un scop sau un ideal, de a schimba felul de a acționa, deși util ar fi să supună unei analize atente și obiective felul în care s-au atașat de unele premise de viață care acum au mai degrabă profilul unei cramponări de trecut. Între 23 februarie seara și 24 februarie este posibil ca pe unii să-i deranjeze felul în care se vorbește despre ei. Nota generală a săptămânii o vor da planetele care traversează zodia Berbecului și care îi vor încărca pe mulți dintre subiecți cu patimă, “foc la inimă”, revoltă, dorință de revanșă sau enervare din cauza faptului că nu pot depăși niște limite și înfrânge niște bariere de viață personală, socială și/sau profesională; alte motive de nemulțumire pot fi provocate de disfuncționalitățile de la locul de muncă sau în legătură cu o activitate plătită.


evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), nemulțumiri înăbușite cu greu, determinate de relațiile tensionate de la locul de muncă ori de manevrele ascunse ale unor rivali. Discrete stări proaste organice. Pe 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, plasându-se, astfel, în casa a X-a a ridicării în rang social sau profesional. Deși nu poate fi vorba de un succes propriu-zis, totuși, nativii se vor apropia de scopul pe care și l-au propus în dorința lor de afirmare și consolidare în și prin meserie. Întreaga lună va fi marcată de conturarea sau limpezirea unor orizonturi aspiraționale. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), chestiuni de normalitate, moralitate sau legalitate se vor naște în relațiile conjugale sau de afaceri ori în derularea unor contracte. Prudență, pe fondul procedurilor juridice (cercetări, anchete, procese, mărturii, apărări avocațiale), privește, în solidar, atât părțile cât și avocații angajați. Atenție la capcane și detalii. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), posibilă revizuire a unei investiții sau amânare a unei plăți. În lipsa de banilor, se poate renunța la unele proiecte pe termen nedeterminat. Între 23 februarie seara și 24 februarie, perioadă marcată de încredere, de curaj sau de avânt într-o chestiune de logică interioară care s-a destrămat pe fondul unor dezamăgirii de dată recentă sau al constatării inutilității unor demersuri. Posibilă soluție intuită, grație unei inspirații de moment. Întreaga săptămână va purta marcajul conflictual în relațiile cu prietenii (dialog, activități comune, idei neîmpărtășite reciproc, divergențe de scop, stil și metodă de acțiune). Gemenii vor persista în greșeală iar prietenii lor se vor încăpățâna și vor dori „dreptate” cu orice preț. Risc crescut de a se produce certuri sau despărțiri în cuplurile de îndrăgostiți.







Horoscop Rac pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), Racii vor avea, trecătoare „strângeri de inimă” provocate de teama de a nu strica o relație afectivă, de a nu face un pas greșit, etc. pe 18 februarie, Soarele va intra în casa a IX-a a cerului astral al Racilor și, de acolo, va dinamiza, timp de o lună, procesele de conștiință, mecanismele de înțelegere superioară a lucrurilor precum și nevoia firească de a se desprinde de contingent prin vise, idealuri, speranțe și de a-și construi un edificiu al împlinirii personale prin realizări speciale, diferite de etapele trecute. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), provocări la serviciu, născute de reorganizările care generează tensiuni între colegi sau între angajați și șefi și-i dezavantajează pe Raci. Discrete probleme de circulație arterială și de fiziologie a membrelor inferioare. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), premize dificile în legătură cu rezolvarea unei chestiuni contractuale unde apare o neregulă, o încălcare a legii sau o aplicare defectuoasă a ei. Nativii vor face eforturi pentru a-și apăra un drept, un principiu, o clauză. Între 23 februarie seara și 24 februarie, posibilă surpriză în legătură cu banii unei alte persoane (sau instituții), șansa de a găsi o explicație sau o cale de rezolvare ingenioasă, inteligentă, neobișnuită. Nota generală va fi dată pe premizele importante de viață. Racii doresc să progreseze, să se desprindă de trecut, să se afirme, să înceapă un nou capitol de viață prin alte funcții, responsabilități sau printr-o imagine rebranduită. Posibil conflict între intențiile nativilor de afirmare și progres social și limitările sau constrângerile pe care le ridică familia. În unele familii, furtunile pot tulbura intențiile de moment ale Racilor care își pot vedea amenințat statutul sau credibilitatea.








Horoscop Leu pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), stare proastă interioară produsă de evenimentele care au loc în familia unui nativ. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa a VIII-a a relațiilor materiale cu diferite persoane sau instituții. Se întrevăd, pentru o lună de acum încolo, situații confortabile, gesturi plăcute chiar dacă nu substanțiale din punct de vedere bănesc. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), forfotă sentimentală. Neliniștea, frisonul sau interesul brusc pentru o persoană, aspirația pentru o poveste de dragoste care să-i smulgă din banalitatea existențială, îi pot face pe nativi să riște, să subestimeze avertismentele și să ignore sfaturile celor apropiați. Posibile succese în plan sportiv. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), plictis la locul de muncă, stres, rutină, eventual volum mare de muncă. Între 23 februarie seara și 24 februarie, furtună într-un pahar cu apă în mediul conjugal. Exprimări puțin cam prea îndrăznețe sau inițiative hazardate care îi vor surprinde pe partenerii de afaceri sau de proiect ori chiar de viață. Nota generală va fi dată de dorința arzătoare de progres și afirmare, mai ales a celor tineri, care-i va pune pe jar..., pe foc..., în legătură cu pregătirea lor profesională și cu susținerea unor forme de verificare a cunoștințelor și atestare a abilităților dobândite prin diferite forme de învățământ superior care să le permită să ceară posturi de măsură ori să ajungă în funcții. Va fi un moment al efortului, al concentrării, al mobilizării resurselor interioare pentru a face față acestor examene. Cei care sunt deja abilitați pentru anume meserii pot face pasul următor, temerar, al ruperii de trecut (demisie, părăsirea țării, etc.) pentru a continua, la un alt nivel, evoluția lor socio-profesională. Acesta este substratul motivațional pentru decizii curajoase, riscante, vecine cu aventura.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), plăcerea de a „înțepa”, de a critica, de a face observații răutăcioase sau de a respinge vehement punctul de vedere al altcuiva. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa relațiilor parteneriale și, din această perspectivă astrologică, el va influența în bine relațiile conjugale, de afaceri și contractuale. Se va instala o binefăcătoare dorință de calm și împăcare, de atenuare a divergențelor mergând până la acceptarea condițiilor oneste de împăcare. Litigiile însă pot avea evoluții „lunecoase”, motiv pentru care este bine ca nativii să nu lase evoluția lucrurilor la întâmplare. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), posibile discuții aprinse cu rudele privitoare la felul în care ar trebui rezolvate chestiunile mărunte ce privesc respectarea condițiilor legale de posesie sau de administrare a patrimoniului comun (case, terenuri, utilaje). Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), unele Fecioare nu vor da dovadă de flexibilitate afectivă sau de indulgență față de copiii lor. Între 23 februarie seara și 24 februarie, nu sunt excluse situațiile ciudate, evenimentele cu evoluție aparent inexplicabilă la locul de muncă sau zvonurile „greu de crezut”. Acolo unde predispoziția acestor tranzite va fi amplificată de relația cu cerul nașterii lor, se poate anticipa o acutizare a aspectelor generate de un conflict care pleacă de la bani. Fecioarele se pot confrunta cu ostilitatea, cu atitudinea refractară, inexplicabilă, a unor persoane, în nume propriu sau din postura oficială de reprezentanți ai unor instituții, care refuză să le aprobe cererile, să le accepte acte, dosare, documentații sau argumente într-un litigiu. Opoziția îndârjită a unor persoane poate face imposibilă derularea unui proces de partaj, a unei moșteniri, a ieșirii din indiviziune sau a intrării în posesia unui bun sau a unei sume de bani cuvenite.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), unor nativi le poate trece prin minte să recurgă la un artificiu pentru a rezolva o problemă bănească. Noi nu-i încurajăm în acest sens. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa muncii dar și a sănătății exercitând o acțiune binefăcătoare, de temperare a reacțiilor organice excesive, de liniștire trupului și a sufletului. Pe relația cu munca, viitorul tranzit ar putea atrage ipostaze plăcute, favorabile sau flatante pentru nativi (laude, apreciere, admirație, recunoștință). Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), unele discuții se pot „încinge” pe fondul opiniilor divergente sau al afirmațiilor (informațiilor?!) care îi vor scoate din sărite pe nativi prin deformarea voită a adevărului. Perioadă mai puțin indicată pentru negocieri ce necesită prudență, atenție și măsură. Balanțele ar trebui să se supravegheze pentru a nu cădea, la rândul lor, în păcatul subiectivismului și al reacțiilor pătimașe. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), blocaj în relațiile de familie. Ostilitățile dintre părinți și ginerii sau nurorile lor (adică „jumătățile legale” ale Balanțelor), declanșate cu câteva săptămâni în urmă, se pot acutiza prin opoziția pe care o fac, din nou, Jupiter și Uranus, alimentând tot fel de decizii nejustificate, exagerate și păguboase. Între 23 februarie seara și 24 februarie, mici surprize plăcute pentru cei implicați în povești de dragoste (cadouri, mărturisiri, gesturi emoționante, clipe frumoase petrecute împreună). Marcajul principal al săptămânii vine de la casa a VII-a unde neînțelegerile vor fi din ce în mai numeroase sau mai intense. E nevoie de o analiză a atentă a contextului de ultim moment al desfășurării unui proces sau al unui litigiu în desfășurare. Chiar și ipostazele de viață ce par a nu reprezenta unor pericol pot scăpa de sub control.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), moment al mobilizării interioare, al ambalării pe un subiect anume. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa a V-a a cerului lor astral, și de acolo, le va inunda sufletul cu sentimente calde față de copiii lor sau față de persoana dragă. Va urma o lună, excelentă pentru cei care desfășoară activități artistice, creative, interpretative sau care necesită talent, îndemânare, abilitate, gust, fantezie și inspirație. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), posibile îngrijorări legate de un demers financiar, de consecințele unui act normativ care i-ar obliga să-și revizuiască intențiile. Primul impuls, va fi de a se informa, de a se consulta cu cineva competent în domeniu. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), dorința și intenția Scorpionilor va fi de a nu răspunde provocărilor. Preocupați de evenimentele majore din viața lor, nativii vor fi mai puțin dispuși să poarte dialoguri, să vorbească „deschis”. Discreția și prudența îi vor transforma în niște tăcuți. Probabil că și unele drumuri, dacă pot fi anulate sau amânate fără probleme vor fi reprogramate și bine vor face. Între 23 februarie seara și 24 februarie, este posibil să se producă un eveniment neașteptat sau ei să intre în posesia unei informații surprinzătoare privitoare la familia lor sau, pe o altă direcție de viață, privitoare la patrimoniu, avere, bunuri imobiliare și funciare. Nota generală a săptămânii va fi dată de axa Berbec/Balanță unde operează patru planete în opoziție dură și care pot afecta relațiile de muncă, stabilitatea sau postura lor într-un loc de muncă. Și universul interior va fi bântuit de temeri, bănuieli, îndoieli, așteptare înfrigurată sau nesiguranță cu privire la o stare de fapt în care se amestecă ideea de abuz cu cea de dreptate, de legitimitate, de justiție sau de normă morală.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), gânduri confuze, îngrijorări de natură să le strice liniștea. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa a IV-a asupra căreia va exercita o influență favorabilă prin calmarea spiritelor încinse de certuri și împăcarea rudelor mânate de interese divergente. Regimul bunurilor poate intra, încet - încet, în normalitate sau se poate îndepărta de pericolele de până mai ieri. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), Săgetătorii vor fi în formă: se vor simți mai siguri pe ei, vor fi mai optimiști cu privire la complicațiile din viața lor, cărora le găsesc mai repede și mai simplu soluții, fie ele și doar de moment. Cei născuți în primele două zile ale zodiei pot trăi o stare disconfort provocată de intrarea Lunii Negre în semnul lor natal care le poate da un impuls destabilizator. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), decizii dificile provocate de cheltuieli cu care nu sunt de acord (un capriciu costisitor pentru un copil, un împrumut bănesc acordat unui prieten), mai ales dacă pretinderea lor are toate datele unei constrângeri. Între 23 februarie seara și 24 februarie, capacitate de a vorbi frumos, inteligent, captivant, convingător în public sau de a fi apreciat de un juriu/comisie de examinare. Nota generală a săptămânii va fi dată de relațiile dintre între casa I și casa a IV-a a cerului lor astral care se complică din cauza numeroaselor cuadraturi care le pun existența într-o ecuație complicată. În ciuda premizelor care conduc la concluzia de normalitate sau beneficiu mulți Săgetători vor trăi cu senzația că sunt prinși ca într-o capcană din cauza blocajelor și întârzierilor care se condiționează reciproc. Un risc particular al acestei perioade: tentația de a rezolva aspecte personale financiare apelând la jocuri de noroc și pariuri.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), un detaliu relațional (o vorbă, un ton al vocii, un gest, o mimică) sugestiv îi poate pune pe nativi pe gânduri, sugerându-le un plan ascuns nutrit de un prieten în dezavantajul lor și le va da un mesaj subtil cu privire la caracterul acelora. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa învățăturii, a comunicării și a drumurilor și va crea premizele unei bune înțelegeri cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali sau al acumulării de cunoștințe prin metode neconvenționale, experimentaliste. Deplasările le vor aduce nativilor mulțumire interioară ori posibilitatea îmbogățirii cunoștințelor și a impresiilor generale despre un loc, un subiect, un oraș, o țară. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), perioadă consacrată gândurilor cu privire la o soluție legală a problemelor cu care se confruntă. Totuși, sufletul lor se va încărca cu îngrijorare. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), posibil moment de blocaj personal. Capricornii vor avea impresia, subiectivă, firește, că nimic din ceea ce-i privește nu se poate urni, că totul li se împotrivește, că puterile lor sunt limitate, că nu există șansa vreunei îndreptări. Componenta sufletească sau chiar cea psihică care îi va face să vadă lumea „în negru” va dispărea dar o serie de aspecte de viață personală vor rămâne o problemă reală pentru a căror rezolvare e nevoie de calm, atenție, răbdare, luciditate. Emoțiile nu rezolvă ci, dimpotrivă, complică situația și le abat atenția pe detalii irelevante. Între 23 februarie seara și 24 februarie, presentimente ciudate, nervozitate explicabile prin grijile pe care și le-au făcut în ultimul timp cu privire la bani, plăți, datorii, etc. stări deloc favorabile deciziilor. Amânați orice hotărâre pentru o perioadă relaxată care să vă permită să analizați cu calm și judecată felul în care trebuie să acționați.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), posibil vârtej mediatic (dacă este vorba de o persoană publică) sau de comentarii în mediul socio-profesional în care activează Vărsătorul. Etapa, nu va fi una periculoasă dar îi va indispune prin exagerările sau fanteziile care se vor debita pe seama lui. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa banilor câștigați din muncă proprie și le va permite, pentru o lună, să se echilibreze financiar. Nu va fi vorba de câștiguri mari ci doar de situații favorabile lor care să le permită să depășească un „hop”. Pentru asta însă nu trebuie să apeleze la ajutorul vreunui prieten. Dimpotrivă, ei trebuie să respingă orice combinație propusă de aceia, pentru că respectiva situație nu se va rezolva iar prietenia se va strica. Soluția va sta doar în puterile lor. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), posibile discuții de principiu referitoare la integrarea nativului într-o structură bazată pe un statut de funcționare oficial recunoscut (cluburi, grupuri de acțiune, fundații, organizații, etc.). De acum până la sfârșitul acestui an, nu va fi în avantajul Vărsătorilor să adere la astfel de societăți. Contrariul, e un risc liber asumat. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), confruntare interioară cu accente puternice de revoltă. Ideile personale se războiesc cu faptele, ideile și conceptele puse în circulație la care nativul se raportează. Procesul va continua, cu atenuări și intensificări, până la toamnă. Între 23 februarie seara și 24 februarie, moment astral pe placul inimii Vărsătorilor care vor simți nevoia să se elibereze de cenzuri și discrepanțe interioare și să se bucure de viață, dând frâu liber chefurilor, poftelor și pasiunilor personale. Nota generală este dată de schimbul intens de informații, de conversații, discuții, deplasări numeroase de scurtă durată.



Horoscop Pești pentru săptămâna 18–24 Februarie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), posibile dezamăgiri cu privire la un fapt cultural de proastă calitate, la un gest artistic ratat, la o manifestare religioasă eșuată. Motivul acestor mâhniri poate fi provocat de așteptările pe care și le-au făcut și de felul în care se vor fi desfășurat acele activități precare estetic și ideatic, lipsite de gust, de viziune artistică, de talent, de inspirație sau de cultură. Pe 18 februarie, Soarele va intra în semnul lor zodiacal natal și-i va răsfăța cu energii subtile care îi vor remonta, după un an de încercări. Va urma o perioadă de refacere personală trupească și sufletească după care Peștii vor fi mai plini de energie, mai puternici, mai dornici de viață și mai sănătoși. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), posibilă discuție cu privire la locul și rolul lor într-o structură socială sau profesională prin alegere, numire, desemnare. Teoretic, Peștii nu au de ce să respingă acele propuneri: vor analiza oferta, răspunderea ce le incumbă și beneficiile care vor decurge ori riscurile pe care ar trebui să și le asume, apoi, vor decide. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), unii nativi vor avea tendința să se delimiteze de grup de prieteni care desfășoară activități colective unde se manipulează (mai explicit, „se învârt”) sume considerabile de bani. De fapt, toate tipurile de „combinații” de genul bani/prieteni/afaceri sunt de evitat sistematic, până spre 1 noiembrie a.c. Între 23 februarie seara și 24 februarie, perioadă bună pentru munca în forul interior la planuri și proiecte îndrăznețe. Un accent special -nu o notă generală!- o va introduce, în ecuația astrală a săptămânii viitoare, axa celor două case ale banilor, care îi poate face pe unii dintre nativi să se confrunte cu situații speciale și cu nevoia de a se mobiliza pentru a face rost de bani.


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 18–24 Februarie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții