Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei saptamana 20-26 Februarie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 20 februarie 2017 | 05:53


Horoscop pentru femei saptamana 20-26 Februarie 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 20-26 Februarie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Si in aceasta saptamana cel mai probabil vei lua decizii rationale, in timp ce intuitia iti spune ca ar fi mai bines a urmezi o alta cale. Asta se aplica in contexte variate. Daca ai actiuni in afaceri, vei simti ca nu vei castiga nimic din ele si chiar e posibil sa pierzi ceva bani. Totusi, pe baza unor motive pur rationale vei decide sa faci anumiti pasi. In domeniul dragostei, stii in sinea ta ca acel Taur nu este intru totul interest de tine. Totusi, faci o incercare frenetic in incercarea de a-I produce o impresie buna (ei sau lui). Este timpul, draga native, sa iti asculti vocea interioara care te-a indemnat sa intrprinzi anumite actiuni sau te-a retinut de la altele, dar pe care ai neglijat-o iar si iar. In cursul acestei saptamani pozitia astrelor in horoscopul tau este ca nu mai poti continua asa. Trebuie sa incepi sa iti asculti sentimentele. Ar fi bines a faci asta , altfel vei fi pedepsit.



Horoscop pentru femeia din Taur

Cineva din cercul tau de prieteni si cunostinte te surprinde cu ceva. Ai putea si tu sa faci o surpriza cuiva. Chiar si o singura floare face minuni pentru o relatie amicala. Si nici macar nu trebuie sa investesti multi bani in asta. Ataseaza un biletel si fara prea multa cheltuiala vei obtine o dovada de atentie care va avea acelasi impact ca si o masina noua! Daca ii dai o atentie unei persoane care nu se asteapta la asta-coleg sau vecin- efectul va fi cu mult mai mare decat daca vei face un cadou mare si scump. Nu astepta un motiv special sa sarbatoresti ceva. Fa-o asa ca din senin. Peste multi ani de acum incolo oamenii isi vor aminti si vor aprecia acest gest. Cea mai buna zi pentru viata ta amoroasa este vineri, care se poate fi o zi de vacanta pentru tine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca vrei sa iei un imprumut, incearca sa faci in asa fel incat sa inchei tranzactia saptamana asta sau cel mult saptamana viitoare. Mai ales daca va avea efecte pe termen lung. Contracte in legatura cu cumpararea unei case,de exemplu, ar trebui semnate saptamana asta sau saptamana viitoare. Nu amana caci pozitia favorabila a stelelor nu va dura mult. Va urma o perioada plina de schimbari: cineva decide brusc ca vrea sa faca niste schimbari majore. In acest moment iti este greu sa iti formezi o idée despre ce va urma., dar peste cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor aseza la locul lor. Semnarea retroactive a unui contract va deveni imposibila.



Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa iti revii dupa cheltuielile facute lunile trecute. In momentul in care vei primi salariul, probelemele tale financiare vor fi aproape rezolvate. Ar trebui sa ai grija si sa nu cheltuiesti banii prea impulsive, deoarece vei avea parte de o cheltuiala neprevazuta in ncurand. Consoleaza-te cu idea ca din punct de vedere financiar esti bogat, daca te compare cu grupurile de refugiati din Africa sau din alte parti ale lumii. Acesti oameni nici macar nu sunt siguri ca au mereu apa potabila si ceva rezonabil de mancare.




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca iesi in oras saptamana asta vei cunoaste pe cineva cu care te vei distra de minune. La inceput pare sa fie o relatie superficiala. Si daca poate ca in primele saptamani se va rezuma la discutii despre vreme, despre una, despre alta. Dar poate ca este inceputul unei relatii de durata care evolueaza altfel. El sau ea poate sa devina o cunostinta apropiata, un prieten intim, sau partenerul de viata. Sunt multe aspecte care te atrag la aceasta persoana atat platonice cat si sexuale. Aveti deasemenea multe in comun si pe plan profesional. Te completeaza in multe feluri! Va trebui totusi sa iesi din casa de cateva ori saptamana asta, bineninteles, si mai ales sa-ti ridici fundul lenes de pe scaun, indifferent de vreme. In caz contrar nu vei cunoaste pe nimeni si nimic nu se va schimba in viata ta. Chiar si in astrologie exista conceptual de liber arbitru.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Saptamana aceasta vezi lucrurile in roz. Viata iti zambeste. Nu-ti vine sa crezi dar este totusi adevarat. Priveste deci partea buna a lucrurilor! Nu ti-a mai mers atat de bine de ani de zile. Un/o vecin/a vesel/ te poate face sa visezi. Incearca totusi sa ramai cu picioarele pe pamant si sa vezi valoarea adevarata a lucrurilor. Probabil ca ceea ce vrea acel vecin sau acea vecina este doar sa se distreze. Ai grija sa nu lasi lucrurile sa iasa de sub control, pentru ca nu ai de gand sa-ti mai schimbi domiciuliul o vreme. Fa niste jogging sau fa o plimbare revigoranta ca-ti limpezesti gandurile!

Horoscop pentru femeia din Balanță

In aceasta luna alinierea planetelor iti va da o stare scurta dar intensa indragostire. Dar acum, ca nebunia a luat sfarsit poti vedea cu adevarat persoana din spatele norisorilor roz, revii cu picioarele pe pamant. Incearca totusi sa nu uiti ca te-ai bucurat din plin de acesta perioada. Sentimentele pe care le experimentezi atunci cand esti indragostit/a nu pot fi controlate. Vin si pleaca dupa bunul plac. Iar persoana care te consoleaza acum intentioneaza sa faca exact lucru urmator: sa-ti ridice moralul. El sau ea se va dovedi un prieten mai bun decat persoana care ti-a sucit mintile. Sa fii indragostit/a nu este de ajuns chiar daca te faci sa te simti minunat. O prietenie adevarat si plina de caldura sufleteasca este cu mult mai binefacatoare. Te face sa te simtit multumit/a si fericit/a, sa te simti in largul tau.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

In sufletul tau ti-ai dori sa te indragostesti din nou. De preferat sa te indragostesti lulea. Ti-ar placea sa te plimbi pe malul marii si sa fredonezi cantece de dragoste. Ei bine: stelele ti-au pregatit o surpriza. Te vei indragosti si o vei face chiar pe nesteptate, asa cum nu ai mai fost vreodata. Alinierea planetara face ca acest efect sa dureze pana la mijlocul lunii. Asa ca nu iti face griji, daca dragostea nu va veni la tine chiar in aceasta saptamana. Va veni si timpul tau pana la jumatatea lunii. Ar fi o idée buna sa vorbesti cu familia, daca e cazul.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Te descurci bine in cariera. Esti pe linie ascendenta. Conducerea firmei la care lucrezi este impresionata de contributia ta. Nu iti face griji in privinta colegilor care te critica. Se pare ca este vorba de niste invidie la mijloc. Nativii din aceasta zodie dispun de o doza de auto-critica si astfel sunt capabili reziste in fata criticilor aduse ade altii. Totusi viata ta personala va avea de suferit din cauza aspiratiilor tale profesionale. Va trebui sa rezolvi aceasta problema cu partenerul, daca ai unul. Daca impreuna nu puteti gasi o solutie, atunci se pare ca sursa problemei nu este munca ta ci cu totul altceva. Poate ca partenerul tau invoca munca ta drept scuza, poate ca nici nu isi da seama ca o face.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti foarte fericit si afectuos in aceasta saptamana. Toata lumea din jurul dumneavoastra se bucura din acest motiv. Cu toate acestea, aveti foarte multe cheltuieli. S-ar putea sa aruncati cu banii pe geam si sa regretati in viitor acest lucru. Tocmai de aceea este indicat sa faceti niste economii. Hormonii dumneavoastra joaca un rol important saptamana aceasta. Spre sfarsitul saptamanii, va veti da seama ca v-ati concentrat la o iluzie sau o fantezie. Nu uitati ca nu aveti voie sa va stricati reputatia!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Bunastarea si armonia vor continua si in decursul acestei saptamani pentru tine. Nu esti tocmai dispus sa lucrezi in plus si nu ai rabdare sa porti o discutie serioasa. Lucrurile insa stau altfel pentru nativi nascuti la sfarsitul lunii a caror pozitie astrala este in stransa legatura cu cea a Capricornului. Esti in stare sa abordezi subiecte dificile. Totusi tine minte ca legea nu reprezinta dreptatea. Nu iesi in evidenta. S-ar putea sa te lovesti de un zid de rezistenta, incercand faci diferenta intre lege si dreptate. Si asta nu te ajuta cu nimic. Nativi nascuti la sfarsitul lunii ar face mai bine sa ii ajute pe cei din jur. Se vor simti in largul lor facand asta in aceasta perioada. Nu-ti face griji in privinta greselilor. Esti prea in forma luna asta ca sa o dai in bara.

Horoscop pentru femeia din Pești

Horoscopul indica o anumita pozitie a astrelor care te face sa te gandesti la pensionare. Dincolo de aceasta predispozitie astral, vei incepe sa faci planuri marete in aceasta saptamana. Previziunea si capacitatea ta de a comunica aceste planuri bine si plin de entuziam intr-un cerc de oameni interesati vor face ca aceste planuri sa fie utile in domeniul commercial. Aceste planuri au efecte positive si vor merge ca pe roate. Totusi, asigura-te ca pui la punct toae detaliile si ca nu lasi nimic la voia intamplarii. In urmatoarele saptamani vei lasa impresia ca esti destul de arrogant si incapatanat. Nu este de mirare ca vor fi cativa oameni care iti vor intoarce spatele. Poate ar trebui sa te uiti putin in oglinda.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții