Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Februarie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 22 februarie 2017 | 05:30


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o zi a respectarii angajamentelor sociale. Va trebui sa iti tii promisiunile si sa onorezi fiecare intalnire pe care ai stabilit-o. Orice amanare va avea cel putin un efect nefast.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Cand vine vorba de a te adapta multimii, ar fi mai bine sa iti asculti instinctele. Chiar daca asta inseamna sa iesi putin din randuri si sa intreprinzi actiuni mai indraznete.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

TI se cere sa tii locul cuiva si misiunea pare sa te depaseasca. Din pacate, nu ai de ales. Trebuie sa te conformezi si sa dai tot ce ai mai bun, chiar daca pasesti pe "terenuri virgine".


Horoscop pentru femeia din Rac

Va trebui sa scoateti bani de la ciorap, dar si sa strangeti cureaua. Stabiliti-va prioritatile, in asa fel inccat sa va puteti distribui banii eficient. Daca va veti educa sa cheltuiti cu masura, veti obtine multe beneficii viitoare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu sunteti capabil sa ganditi clar si sa separati realitatea de fictiune. E o perioada a reveriilor creative, dar fiti atent: contractele nu sunt avantajate de astfel de escapade.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Apar obstacole in calea auto-disciplinarii tale. Nu reusesti sa te organizezi eficient si scopurile tale nu vor fi duse la bun sfarsite astazi. Rabdare, lucrurile se vor aseza in curand.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Oameni cu autoritate se vor ingramadi sa va ajute la integrarea in comunitate. Verificati toate detaliile inainte de a face schimbari in viata profesionala si succesul va fi garantat.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Tendinta generala este de a fi excesiv de precaut si din cauza asta va ratati tintele. Indepartarea de la norme va va aduce in cale planuri marete pentru viitor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Latura mai agresiva a sentimentelor dumneavoastra iese in evidenta acum. Veti fi impresionat usor de cei din jur sau de circumstantele in care va regasiti. Respirati adanc si incercati sa va stapaniti tendinta de a deveni hipersensibil.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relatiile la locul de munca de armonizeaza astazi. Discutiile cu prietenii si cu partenerii va sporesc increderea in sine si aduc noi posibilitati de colaborare in prim plan. Sunteti desemnat la conducerea unor proiecte.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Gradul crescut de energie va stimuleaza curajul, abilitatea de a comunica si intelectul. Astazi veti fi mai capabil sa rezolvati problemele cu promtitudine si forta fizica. Latura senzuala iese in evidenta si veti fi un magnet de energie pentru cei din jur.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o periaoda de liniste generala in viata dumneavoastra. Evenimentele sociale nu sunt asa cum va asteptati sa fie, asa ca nu investiti in lucruri care se vor dovedi nesatisfacatoare.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții