Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Marti 21 Februarie 2017

Written By NIKE B. on marți, 21 februarie 2017 | 05:28


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 21 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 21 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ceva neasteptat si delicat iti tulbura linistea astazi. Emotiile tale sunt expuse, daca nu reusesti sa te controlezi bine. Decat sa fii tinta rauvoitorilor, mai bine te retragi din fata unei situatii posibil daunatoare imaginii tale.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Un nou proiect inseamna si un nou sef de la care ai posibilitatea de a invata o multime de lucruri noi, care te ajuta sa avansezi in cariera ta. Nu ezita sa ceri sprijinul si consilierea lui, chiar si in afara programului de munca!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va concentrati pe maximizarea distractiei. Chiar daca nu sunteti intr-o relatie, se prevede o aventura captivanta. Daca sunteti cu cineva, relatia va fi deodata foarte pasionanta. Oferiti caldura care va este oferita si dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

Chiar daca aveti impresia ca sunteti mereu cel care ofera, e bine sa aratati astazi dovezi de dragoste. Abordarea sensibila va va permite sa cimentati sentimentele pe care le aveti deja. Tensiunile acumulate in relatie se vor topi sub valul de dovezi de afectiune pe care il veti afisa.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va trebui sa va pastrati rece in ce va priveste si sa fiti alert. Combinati-va impulsurile emotionale cu cele intelectuale, pentru a evita sa fiti treceti in defensiva in fara prietenilor inselatori. Cineva incearca sa va domine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu ratati nici o oportunitate pe care o intalniti pentru a avansa din punct de vedere profesional. Comunicarea este la cote maxime si e posibil sa primiti o noua oferta de munca. O ruda va face parte din planul dumneavoastra de a infrunta tot ce e nou.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cineva din trecutul dumneavoasta mai are probleme nerezolvate in ceeea ce va priveste. Nu va mirati asadar daca veti fi contactat in vederea ingroparii unei securi demult uitate.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Crearea si acordarea de spatiu pentru ca cei din jur sa isi poate desfasura activitatea in mod confortabil e esential pentru ziua de astazi. Incearca sa empatizezi mai bine cu cei din jur si iti va veni la indemana sa le acorzi ceea ce isi doresc.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Evitati orice fel de confruntare astazi, chiar daca prietenii si rudele va sufla in ceafa. Daca aveti rabdare, relatiile dumneavoastra vor fi mai interesante.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Schimbarile de la locul de munca par sa te afecteze mai mult decat e cazul. Poate ca nu vorba doar de asta si sunt lucruri mai profunde care te framanta, dar nu vrei sa recunosti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ziua va surade din punct de vedere amoros, daca sunteti mai dragut cu cei din jur. Multumiti-va pe dumneavoastra insiva si pe prieteni pentru a culege roadele fortei dumneavoastra creative. Dragostea la prima vedere va bate in usa!

Horoscop pentru femeia din Pești

E o perioada propice pentru a scoate la suprafata ce e mai bun din ceea ce va inconjoara. Daca va ingrijiti de aspectul dumneavoastra, veti avea mai multa incredere in sine. Puneti capcane pentru iubire, bogatie si frumusete si veti putea fi mai sigur ca le veti obtine. Indulgenta atrage indulgenta!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții