Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Februarie 2017

Written By NIKE B. on joi, 23 februarie 2017 | 05:35


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cineva nu e de acord cu felul in care actionati si nu se fereste sa va puna bete in roate. Capacitatea de a va dezvolta ideile de viata va este inhibata de atitudinea celor din jur.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Doriti sa va inconjurati de o armonie generala, pe masura ce spiritul dumneavoastra simte nevoia de liniste si intelegere. Ii percepeti gresit pe cei din jur, de aceea aveti tendinta sa reactionati exagerat. Cu toate acestea, incercati sa renuntati la ochiul critic, actiunile celor din jur nu au mereu legatura cu dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, poti fugi, dar nu te poti ascunde. Cei din jur sunt in urma ta, pentru cele mai triviale lucruri. Nu reusesti sa ai o clipa de liniste, chiar daca asta e unicul lucru pe care ti-l doresti.


Horoscop pentru femeia din Rac

O schimbare in planul profesional va va face anxios astazi. Daca va auto-subminati la locul de munca veti trimite semnale de alarma catre sefii dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va confruntati cu viata intr-o maniera destul de intensa. E o zi buna pentru a infrunta adevarurile, oricat de crude ar fi ele. Aveti o forta emotionala puternica. Profitati de ea pentru a-i aduce pe cei din jur acolo unde vi-i doriti.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca e un nor de indoiala in viata personala, acum e cazul sa va exprimati parerea. Cei din jur vor complota impotriva dumneavoastra daca nu va justificati comportamentul plin de neincredere.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi perfecta pentru a va deschide sufletul si a va intelege viata amoroasa. Daca gasiti echilibrul intre nevoile personale si cele ale partenerului, va veti exprima mai clar intentiile. Intelegerea va fi stimulata de o cina romantica, departe de agitatia cotidiana.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cuvantul "rezonabil" nu e in vocabularul tau astazi. GAseste ceva amuzant de facut, care sa nu iti aduca probleme, inainte ca aceasta tendinta sa dispara!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sentimentele tale sunt dinamice, dar posibil de tinut in frau astazi. Daca trebuie sa iti sustii punctul de vedere in fata sefilor, pentru a mari bugetul unui proiect, scapa o doza de entuziasm in discursul tau, dar nu il lasa sa te distraga de scopul initial.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi nu va fi de ajuns sa ascultati ceea ce au de spus ceilalti. Daca va veti baza pe inteligenta colectiva veti avea mai multe sanse sa obtineti succesul. Dezvoltarea dumneavoastra spirituala va fi secondata de experienta trecuta a celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simtiti nevoia sa impartasiti cu cineva pasiunile care va mistuie astazi. Viata amoroasa si cea sociala sunt incununate de noroc. Nu strica sa fiti un pic mai agresiv in relatiile pe care le aveti.

Horoscop pentru femeia din Pești

O persoana fara scrupule se invarte in anturajul dumneavoastra, dar ar fi bine sa nu jucati dupa regulile lui. Pastrati-va valorile morale pentru a accelera obtinerea succesului.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții