Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 22 Februarie 2017

Written By NIKE B. on marți, 21 februarie 2017 | 05:37


Horoscop de azi Miercuri 22 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 22 Februarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu da vina pe cei dragi pentru nereusitele tale, pentru ca ei au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a te sprijini, dar nu ai tinut cont de sfaturile lor. Tu esti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i impovara pe ei cu esecurile tale. Da, poti asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui sa te abordeze cu replici de genul ti-am spus eu, pentru ca e prea tarziu sa-ti mai faca reprosuri. Stai de vorba cu ei in cel mai rational si lucid mod, pentru ca ai putea vedea prin ochii lor o alta viziune asupra problemei in care te afli, poate nu e prea tarziu sa-i asculti!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu te lasa pacalit de senzatiile trupului, pentru ca ceea ce simti tu acum nu e iubire. E magnetism, e atractie, e ceva ce nu tine de inima, si te-ai putea insela amarnic daca te-ai lasa condus de aceste senzatii. Nu e ceva legat de inima, nu e atat de pur pe cat ai dori si, mai devreme sau mai tarziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplacut, dandu-ti seama cat de mult te-ai inselat. Ramai surd la cei care iti fac azi declaratii de dragoste pasionale, pentru ca nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urate decat par la prima vedere. Stai departe de ispitele periculoase!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Visezi frumos, dar cum sa nu te lasi furat de vise cand inima ta e atat de fericita si de entuziasmata in fata iubirii. Cineva iti face promisiuni superbe si crezi in ele cu tarie. O discutie cu partenerul de suflet ar avea conotatii cu totul speciale azi, de parca v-ati lua angajamente solide si credibile unul fata de altul. Va declarati iubirea vesnica sau luati decizii de destin impreuna. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime si e o placere sa fiti tot timpul alaturi, aducandu-va amandoi contributia la planurile mari si frumoase de viitor.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Te poti impotmoli intr-o multime de lucruri marunte incat vei pierde timp pretios fara rost. Mai bine le ignori, chiar daca esti genul de om caruia ii cam place sa caute nod in papura, dar, de data aceasta, a te apleca spre aceste maruntisuri nu e deloc in avantajul tau. Nu descoperi nimic folositor din analiza ta minutioasa, ci doar informatii eronate, piste false si minciuni inofensive. Prefa-te ca nu le vezi, ca sa nu-ti consumi energia pe lucruri atat de minore care ar merita trecute cu vederea!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai avea doua cai de evolutie intr-un proiect la care iti aduci contributia, dar nu poti merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile. Amandoua au si avantaje si dezavantaje, ca atare cantareste-le cu mare atentie, fara a lasa emotia sa decida in locul ratiunii. Vei alege varianta optima pentru tine, dar nu o vei pune in aplicare decat atunci cand vei fi sigur ca detii toate mijloacele si informatiile de a transforma o idee intr-o reusita. Pana atunci studiezi, analizezi, muncesti, ca sa fii sigur ca e calea cea buna!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Primesti un sfat matur care merita ascultat si urmat ca atare, deci nu te incapatana sa faci totul doar dupa propriile decizii. Ai in fata ta o persoana cu mai multa experienta care stie ce spune si practic iti ofera un sfat pe gratis, care e deja verificat si ajunge doar sa fie pus in practica. Sfatul primit poate avea o multime de utilitati, dar prima dintre ele pare sa fie starea ta de sanatate, ca atare merita sa tii cont de ce-ti spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care iti transmite ce sa faci pentru vindecare sau o stare mai buna a organismului.

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Unele transformari se fac in timp indelungat, incat nici nu le remarci efectele, deci, daca tu speri urmari rapide si spectaculoase, speri degeaba. Esti in toiul unui proces profund de reformulare si reconstructie, dar pana ce lumea va si remarca ce anume s-a schimbat la tine si mai ales pana ce tu insuti vei descoperi ca ai devenit altul, e posibil sa mai treaca multa vreme. Daca vrei sa pornesti pe un drum nou, nu te gandi la schimbari bruste de directie, ci fa schimbarile pas cu pas, de la cele mai marunte. Intr-o zi vei avea revelatia schimbarii totale!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te afli in preajma unei persoane care impune respect si autoritate, dar in loc sa preiei ceva din exemplul pe care ti-l ofera, te retragi in carapacea ta si te simti eclipsat de acesta. Ii recunosti superioritatea in anumite privințe, te si intimideaza prin felul sau de a fi, pentru ca afiseaza o atitudine de invingator pe care tu nu o poti imita. Tu iti vezi prea mult lipsurile si punctele slabe, in timp ce omul din fata ta nici nu considera ca ar avea vreun defect. Asa ar trebui sa faci si tu pentru mai multa incredere in valoarea proprie.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunt momente cand trebuie sa mai lasi de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor. In aceeasi situatie te afli si astazi, pentru ca dai dreptate amicului tau, desi nu esti de acord cu ceea ce spune, dar totusi faci cum spune el. Sacrificiile sunt necesare, din cand in cand, pentru ca nu te poti tine doar de propriile idei, dar se pare ca aceste compromisuri de pe parcurs sunt pretul care se cere platit pentru a putea trece la etapa urmatoare a colaborarii voastre. Daca tu spui nu, celalalt va spune ca esti incapatanat si nu esti cooperant, dar daca spui ca el, esti cel mai bun prieten!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu cu ton ridicat si nici cu predici severe ii vei convinge pe cei care nu sunt de acord cu tine sa te asculte, ci numai cu duhul blandetii! Lasa autoritatea deoparte, nu te lasa coplesit de orgolii, ci incearca sa abordezi conflictul de astazi cu maxima toleranta. Fara nervi, fara judecati de valoare sau etichete nemeritate, totul poate reveni usor la o binefacatoare stare de calm, ba chiar ai putea dezamorsa si unele din cele mai acerbe conflicte din jurul tau cu o asemenea atitudine. Ramai calm si amabil, n-are ce sa strice!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tii in tine un sentiment si nu-l lasi sa se manifeste. Il inabusi tot mai mult pana ce dispare de tot. Acum depinde din ce zona e sentimentul pe care il sufoci in fasa: daca e un sentiment pozitiv, care ti-ar putea amplifica motivatia si curajul, e pacat sa-l reprimi asa si sa il reduci complet la tacere, pentru ca ti-ar fi fost de ajutor. Dar daca e vorba de temeri, de nesiguranta, de depresie, de gelozie sau altele cu aceeasi tonalitate sumbra, bine faci ca le tii sub control si le zdrobesti pana nu mai au nicio putere. Ca atare alege cu grija ce emotii merita distruse si care merita amplificate!

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Detii energia necesara chiar si pentru a te vindeca singur, totul e sa-ti privesti corpul cu o atitudine pozitiva si autoritara. Cauta ceea ce nu-ti prieste si scoate din meniu toate aspectele defavorabile, dar fa-o cu severitate si, daca tot ai luat o decizie atat de drastica, tine-te de ea. Daca nu respecti decizia luata, care poate avea efecte fantastice asupra organismului tau, practic incetinesti procesul vindecarii. Ai un exemplu demn de urmat in fata si, daca acesta si-a recapatat sanatatea folosind aceasta reteta, merita sa o urmezi si tu intocmai, fara sa te abati de la reguli, chiar daca pot fi dure.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții