Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 21 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 05:48


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 21 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 21 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Spiritul tau organizatoric va functiona astazi la cote maxime, permitandu-ti sa te descurci admirabil in chestiuni financiare. Banii sunt numarul de ordine al zilei, Portofelul tau va fi influentat astazi de hobbyuri si de felul in care tu reusesti sa le folosesti in avantajul tau.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Vitalitatea ta e mai mare decat de obicei si te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit scopul suprem al zilei: acela de a-ti prezenta ideile cu mult entuziasm si chiar cu o oarecare autoritate. Competenta e una, impunerea fortata e alta. Ai grija sa nu treci granita dintre ele!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Chiar atunci cand credeai ca ai intrat in monotonie, un telefon legat de munca te scoate din rutina si iti aduce entuziasmul de care aveai nevoie pentru a munci cu spor. Lucrurile capata nuante mai vii, acum ca ai perspective mai largi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Decizia de a schimba directia unei actiuni va cere un efort de vointa din partea ta. In prima faza, totul pare stralucitor, nou si atractiv. Cand iti dai insa seama de ce trebuie sa faci pentru a duce la bun sfarsit ce ai inceput, s-ar putea sa ai cateva remuscari. Lucrurile nu vor fi simple!



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi se iveste ocazia de a cunoaste o persoana atractiva sau, cel putin, interesanta. Interesul pe care il manifesta fata de tine te maguleste si iti da incredere sa faci pasul urmator.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o perioada echilibrata, asa ca e bine sa profiti de ea si sa stabilesti legaturi cu cei din jur. Incearca sa iti dai seama de lucrurile bune din relatia ta, pentru a putea fi cu adevarat recunoscatoare pentru ceea ce ai.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Esti putin demoralizata, probabil din cauza ca ai tendinta sa analizezi prea mult lucrurile. Te complici in ganduri care nu isi au rostul. Situatia e de fapt mult mai simpla decat o vezi tu. Trebuie doar sa ii extragi esenta si sa tragi linii clare, atunci cand simti ca esti confunza.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Devii suspicioas sau suspicioasa atunci cand primesti vesti bune de la persoane la care nu te astepti. Unele complimente pur si simplu par trase de par, dar nu te pripi in a acuza pe cineva de intentii ascunse!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Munca e ultimul lucru din mintea ta astazi. Incepi sa te preocupi "serios" de hobby-urile tale. Nu e un lucru rau, avand in vedere ca vrei sa stabilesti un echilibru intre munca si distractie. Si il vei gasi!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi, ai nevoie de multa activitate fizica pentru a te simti in forta asa ca vei accepta orice provocare in acest sens. Un maraton, alpinism, o excursie, orice te poate angrena intr-o activitate consumatoare de energie, iti surade astazi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cele mai indraznete vise pe care le aveai in plan romantic par sa ti se indeplineasca. Totusi, nu lasa totul in voia sortii. Nimic bun nu ii asteapta pe cei care nu stiu sa preia fraiele. Soarta nu iti poate ramane aliata prea multa vreme.

Horoscop pentru femeia din Pești

Simti nevoia sa te reincarci spiritual in aceasta perioada. Nu e o idee rea sa intri in contact cu ceea ce esti cu adevarat si sa iti analizezi indeaproape planurile de viitor.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții