Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on luni, 23 ianuarie 2017 | 05:30


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ceea ce trebuie sa faci astazi este sa incerci sa iti iei gandul de la o problema care te-a cam epuizat in ultima vreme. Nu e cazul sa te mai consumi, pentru ca, din pacate, rezolvarea ei nu tine de tine. Incearca sa te destinzi, daca nu vrei sa iti pui in pericol sanatatea!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Daca nu tii un jurnal, ar fi cazul sa incepi unul! Faptul ca nu iti planuiesti lucrurile asa cum trebuie te va trage in jos pe viitor. Fii mai atent la pasii pe care ii faci si vei ajunge acolo unde iti doresti!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Iti vine foarte usor sa ridici garduri si sa delimitezi perimetre. Pentru a te face remarcat, iti dai seama ca trebuie sa existe o separare clara intre tine si cei din jur. Totul e simplu, mai ales ca stii bine ce vrei!


Horoscop pentru femeia din Rac

Se prevad schimbari majore in viata ta si ideea asta te copleseste. Viata insa iti scoate in cale mentori, oameni dispusi sa te ajute si sa stea mereu in spatele tau, pentru cazul in care ai nevoie de sprijin. Asa ca nu e cazul sa iti faci griji.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca ai de-a face cu institutii cu greutate, iti va fi foarte greu sa iti impui punctul de vedere. E greu sa iti sustii parerile, mai ales cand ai de-a face cu o intreaga organizatie. E greu, dar nu imposibil!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Copiii sau alte rude apropiate nu reusesc sa isi controleze propriile obiceiuri, lucru care iti afecteaza si propria organizare. Va trebui sa adopti o atitudine autoritara, pentru a stabili un anumit curs in viata lor. Pe de alta parte, ai si ceva probleme de rezolvat si in plan profesional.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Iti imaginezi tot soiul de scenarii pesimiste legate de munca, dar totul e doar in mintea ta. Faci din tantar armasar si intri in panica, fara un motiv intemeiat. E ca in copilarie cand, din cauza ca iti e frica de intuneric, incepi sa vezi umbre in jurul tau.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o mare contradictie intre ce vrei sa faci si intre ceea ce ar trebui sa faci. Va trebui sa ierarhizezi lucrurile importante din viata ta, chiar daca cere un oarecare efort. Impulsurile emotionale ale zilei sunt si ele destul de pregnante.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Dedicatia ta fata de munca va da roade, asa ca vei avea ocazia sa ceri ceea ce ti se cuvine, fara sa intampini obiectii. Nimeni nu iti poate contesta eficienta, asa ca veti fi tratat cu respectul care vi se cuvine.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca vrei sa schimbi ceva din rutina zilnica, e necesar sa schimbi ceva si in tine. Asa ca atitudinea ta noua va fi si o sursa de nedumerire pentru cei din jur, care nu vor mai sti la ce sa se astepte de la tine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va trebui sa te concentrezi mai mult pentru a duce la bun sfarsit atributiile zilei de azi. Din aceasta cauza, vei primi reprosuri din partea celor dragi, care simt ca ii neglijezi.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o perioada in care va trebui sa te mobilizezi, pentru a te implica mai mult in viata celor dragi. Daca nu o faci, risti sa isti conflicte, care au ca principal subiect neglijenta ta in ce ii priveste.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții